2017 Aralık Anneleri

canm inanırmısın bende bu gece mide yanmasıyla uykumdan uyandım çok şiddetli bi yanmaydı hiç bitmıcek sandım midem yanmadığı için daha önce surupta yoktu öyle sızlana sızlana uyumusum

Benım ılk defa olmstu canım garklı bseyde yemedım ama kavruldu zehr gbı resmen dun yazdrdım surubu ama bıdaha olmadı cok sukur olrsa ıcerım artık gavıscon verdı

Kızlar bakın gazetede ne yazıyor..karnabahar düşük glisemik indeksliymiş..şekeri yükseltti yazmıştı bi arkadaş ama..başka deneyen varmı karnabaharı
Ben denedim canım iki gün ince hiç yükseltmedi hatta ekmeğim bitmişti beyaz ekmeği bana bana yedim ona rağmen yükseltmedi hatta beyaz ekmeği tölare bile etti bence

Bi de buna bakın ne diyor bu böyle..biz şeker yükselmesine diye ara öğün yemiyor muyuz..
Canım kilo vermek için mantıklı olabilir ara öğünleri kaldırmak ama gebelikte kilo vermek çok riskli. Bizim diyet amacımız kilo vermek değil şekeri dengede tutmak. Uzun süre aç kalınca dikkat ettim yemek yiyince birden yükseliyor. Vücut insulin salgılamiyor uzun süre sonra birden yemek yiyince de yetişemiyor salgılamaya bence :)

muz gunde bi tane ben yiyorm bebek icin faydali yaninda yogurt ye
Ben de günde bir muz yiyorum ara öğünde ama hareketli olduğum saatte yiyorum yukseltmiyor. Bazen yanında süt içiyorum hatta. Muzdan henüz bir zarar görmedim aşure de yükseltmiyor sanırım kızlar ben iki kez yedim hem de öncesinde başka şeyler de yedim yukseltmedi. Benim en çok ekmek yükseltiyor

Muz benim midemi ağrıtıyor nedense..yiyemiyırum..evet ekmek tam buğday olmasına rağmen sabah bır dilim yesem hep sınıra yakın çıkıyor yarım yedimmi sorun yok..

Muz benim midemi ağrıtıyor nedense..yiyemiyırum..evet ekmek tam buğday olmasına rağmen sabah bır dilim yesem hep sınıra yakın çıkıyor yarım yedimmi sorun yok..

Ben uc dılım yıyorm cnm kepeklı yada tam bgday dıyesteyen öle dedı ama yatım dılım neye yetvek ya

Herkesn bunye farklı anlasılan bn dayanamadım ıkı kere yedm asure yukselttı yemesem catkardım ama

Bn aralarda atstrmasam yemekte bes dılımlede doymam daha cok hırslanırım

1 tane bez ve 1 takım az değil mi canım. Ben çifter çifter koymayı düşünüyorum.

1 tane bez ve 1 takım az değil mi canım. Ben çifter çifter koymayı düşünüyorum.

Sey demek ıstedı heralde bebege gudrsnler dıye hemsıreye verıluyomsya o heralde yedek takm vardr mtlaka yek bnlar yetersız olr tabı kusacak batıracak degtrmek gerekecek

aynen ekmek pilav hamur isi bunlar yukseltiyo.bunyeden bunyeyede fark ediuo ama geneli bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…