- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
canm inanırmısın bende bu gece mide yanmasıyla uykumdan uyandım çok şiddetli bi yanmaydı hiç bitmıcek sandım midem yanmadığı için daha önce surupta yoktu öyle sızlana sızlana uyumusum
netten bak hangi meyve yukseltiyo hangisi yukseltmiyo diye.icinden sevdklerni alirsn
sut ic sen sadece yada meyvenin yaninda ic sütü ki yukselmez böylelkle
muz gunde bi tane ben yiyorm bebek icin faydali yaninda yogurt yeDıyetsyenn verdıgı katede elma armut seftalı var cnm daha masum meyveler bnlarms.. uzum kavun muz karpz bnlarda cok yukseltıyoms
Ben denedim canım iki gün ince hiç yükseltmedi hatta ekmeğim bitmişti beyaz ekmeği bana bana yedim ona rağmen yükseltmedi hatta beyaz ekmeği tölare bile etti benceKızlar bakın gazetede ne yazıyor..karnabahar düşük glisemik indeksliymiş..şekeri yükseltti yazmıştı bi arkadaş ama..başka deneyen varmı karnabaharı
Canım kilo vermek için mantıklı olabilir ara öğünleri kaldırmak ama gebelikte kilo vermek çok riskli. Bizim diyet amacımız kilo vermek değil şekeri dengede tutmak. Uzun süre aç kalınca dikkat ettim yemek yiyince birden yükseliyor. Vücut insulin salgılamiyor uzun süre sonra birden yemek yiyince de yetişemiyor salgılamaya bence :)Bi de buna bakın ne diyor bu böyle..biz şeker yükselmesine diye ara öğün yemiyor muyuz..
Ben de günde bir muz yiyorum ara öğünde ama hareketli olduğum saatte yiyorum yukseltmiyor. Bazen yanında süt içiyorum hatta. Muzdan henüz bir zarar görmedim aşure de yükseltmiyor sanırım kızlar ben iki kez yedim hem de öncesinde başka şeyler de yedim yukseltmedi. Benim en çok ekmek yükseltiyormuz gunde bi tane ben yiyorm bebek icin faydali yaninda yogurt ye
Bende deneyeyim bari yükseltmediğine sevindim..Ben denedim canım iki gün ince hiç yükseltmedi hatta ekmeğim bitmişti beyaz ekmeği bana bana yedim ona rağmen yükseltmedi hatta beyaz ekmeği tölare bile etti bence
Muz benim midemi ağrıtıyor nedense..yiyemiyırum..evet ekmek tam buğday olmasına rağmen sabah bır dilim yesem hep sınıra yakın çıkıyor yarım yedimmi sorun yok..Ben de günde bir muz yiyorum ara öğünde ama hareketli olduğum saatte yiyorum yukseltmiyor. Bazen yanında süt içiyorum hatta. Muzdan henüz bir zarar görmedim aşure de yükseltmiyor sanırım kızlar ben iki kez yedim hem de öncesinde başka şeyler de yedim yukseltmedi. Benim en çok ekmek yükseltiyor
muz gunde bi tane ben yiyorm bebek icin faydali yaninda yogurt ye
Muz benim midemi ağrıtıyor nedense..yiyemiyırum..evet ekmek tam buğday olmasına rağmen sabah bır dilim yesem hep sınıra yakın çıkıyor yarım yedimmi sorun yok..
Ben de günde bir muz yiyorum ara öğünde ama hareketli olduğum saatte yiyorum yukseltmiyor. Bazen yanında süt içiyorum hatta. Muzdan henüz bir zarar görmedim aşure de yükseltmiyor sanırım kızlar ben iki kez yedim hem de öncesinde başka şeyler de yedim yukseltmedi. Benim en çok ekmek yükseltiyor
Canım kilo vermek için mantıklı olabilir ara öğünleri kaldırmak ama gebelikte kilo vermek çok riskli. Bizim diyet amacımız kilo vermek değil şekeri dengede tutmak. Uzun süre aç kalınca dikkat ettim yemek yiyince birden yükseliyor. Vücut insulin salgılamiyor uzun süre sonra birden yemek yiyince de yetişemiyor salgılamaya bence :)
1 tane bez ve 1 takım az değil mi canım. Ben çifter çifter koymayı düşünüyorum.Kızlar ameliyathaneye götürmek için bebeğime bohçasını hazırladım..içine pembe kurdeleli tulum koydum şapkası ve eldivenleri, iç zıbın,külotlu çorap, çorap bir tanede bebek bezi ..Eki Görüntüle 2055287 sizede fikir olur belki..
Kızlar bu arada bu trimesterda ben de gün boyu baş ağrısı, halsizlik ve uyuma isteği başladı.
Sizde de oluyor mu ?
1 tane bez ve 1 takım az değil mi canım. Ben çifter çifter koymayı düşünüyorum.
aynen ekmek pilav hamur isi bunlar yukseltiyo.bunyeden bunyeyede fark ediuo ama geneli boleBen de günde bir muz yiyorum ara öğünde ama hareketli olduğum saatte yiyorum yukseltmiyor. Bazen yanında süt içiyorum hatta. Muzdan henüz bir zarar görmedim aşure de yükseltmiyor sanırım kızlar ben iki kez yedim hem de öncesinde başka şeyler de yedim yukseltmedi. Benim en çok ekmek yükseltiyor
uyku istegm hep var ama sabahlari cok erlen kalkiyrm actimmi gozumi bi daha uyuyamiyrm nedenseKızlar bu arada bu trimesterda ben de gün boyu baş ağrısı, halsizlik ve uyuma isteği başladı.
Sizde de oluyor mu ?
Ben geç uyansam da oldu bu hafta. Yorgunluktan muhtemelen. Habire turşu kuruyorum :)uyku istegm hep var ama sabahlari cok erlen kalkiyrm actimmi gozumi bi daha uyuyamiyrm nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?