2017 Aralık Anneleri

Bebek doğduğunda hemşire giydirsin diye bir takım cnm yoksa valizde olacak tabi ki 3 er 5er

Yazdnmı gır edım ama battanıyede vercekmısımz verılrmı yanı usur heralde benım ıljte tecrubesızım ama kıs olckya usur bebsler dımı

Bn aralarda atstrmasam yemekte bes dılımlede doymam daha cok hırslanırım
Ben normalde de ekmek çok yemezdim şimdi de akşam 1 dilim yiyorum doyuyorum öğlende 1 dilim ama sabah yarım dilim yiyorum çünkü en yüksek sabah çıkıyor çok yersen yani..1kg vermişim bu arada tabi..bir de ben kuru incir yiyorum kuşlık ara öğününde ceviz ve badem bir de sütlü kahve şekersiz..şükür yükselmiyor..

Yazdnmı gır edım ama battanıyede vercekmısımz verılrmı yanı usur heralde benım ıljte tecrubesızım ama kıs olckya usur bebsler dımı
Zaten battaniyenin içine sardım kıyafetlerini cnm ..bir tane de peluş battaniye götüreceğim..hastane odası sıcak oluyor ama ameliyathanenin soğuğunu atasıya üşüyebilir..

Kızlar bu arada hastane çıkışları 0-3 ay olunca baya büyük oluyor gibi 62 cm falan. Acaba çok mu büyük durur çocukta, 54 cm lik falan başka bir yenidoğan takım daha mı alsam hastane için ?

Canm ben beyaz ekmegı cok yerdım yarn rahat yerdm o yuzden uc sukım anca yetıyo bana pek bana gore degl sanırım bu dıyet kımı ıradelı olr ben sinir oluyorum tamamen yyamıyorm dıyete.. kuru ınce kayısı uzum vs bnlar yasak benım lstede brmalde yerdm ama hıc almadm bır aydr

Zaten battaniyenin içine sardım kıyafetlerini cnm ..bir tane de peluş battaniye götüreceğim..hastane odası sıcak oluyor ama ameliyathanenin soğuğunu atasıya üşüyebilir..

Aynn cnm hatta ben bı penye bı pelua bıde noht battanıye varya ucunude koyarm bulnsun nolr nolmaz bızede lazm olr cok üşünürmş

Kızlar bu arada hastane çıkışları 0-3 ay olunca baya büyük oluyor gibi 62 cm falan. Acaba çok mu büyük durur çocukta, 54 cm lik falan başka bir yenidoğan takım daha mı alsam hastane için ?

Walla bıkac takm koyuluyoya canm yedek cestlı koycaz heralde

simdi bi pijamasini bile belden yukari cekiyosn bebide.beli falan acilmasin diye.ben hic cm olark hesaolamdm yeni dogan deyince aklima hep 03 ay geldi onlardn aldim.obur turlude bo giydirdgni bir iki hafta sonra giydremzsn cabuk buyuyo bebiler:)

Ewet kızlarrr bırıkım ıcın acılmayan kumbara aldım baska trlu acıp hatcıyodum baya agrlastı ıkı haftada elıme hecenı attm her alsm esımn cebını yokluyorm bozuk ne varsa atıyorm ınsallah dolana kadr acmıcam bakalm ne kadr olck ılk toplu bırıkmm olcak cok heyecanluyım

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 60

ay onu bende yaptim ilk baslarda baya biriktirdim ama simdi aklima bile.gelmiyor para atmak :))

ay onu bende yaptim ilk baslarda baya biriktirdim ama simdi aklima bile.gelmiyor para atmak :))

WAlla. Canım bunu yapmak sart oldu artık konserve sısesıne atıyodm ama aysonu olpta harclk kalmaynca harcıyoduk onu.. ama smdı ıstedgmzde asamayız ıyınoldu byle yarısı doldu heralde bakalm ne kadr bırıkcek baska trlu elde para drmuyo

Kızlar benim bebek yaklaşık 15 20 dakikadır hafif hafif karnımın yan tarafını sallıyor ama dikkatli bakınca belli oluyir. Sanki titreme gibi. Elimi koyunca kalp atışı gibi hissediyorum ama hıçkırik değil çünkü aralıksız atıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi hareketin. Burda bi arkadaş titreme ile ilgili başka hastalıklar okumusta tedirgin oldum böyle 15 dk dır kalp atışı gibi devam edince. Kesinlikle sert hareketler değil hafif bir atma şeklinde

CNım hc taklma bnlara bısa stres yanı kocaman oldu bebsler her trlu harekt nırmaldr benmkı bes dkdr deprem yapıyo ıcerde masallah canım yanıyo arada hatta allaha emanet hepsı

Arkadaşlar lütfen gittiğiniz doktorları yazın tavsiyede bulunun doktorumu değiştirecem istanbuldayım

Canım çocuk kardiyolojisi için devlet hastanesine mi gittin özele mi? Ben devletten randevu almaya çalıştım bugün. Uzman hekimin yönlendirmesi ile bi tek muayene olunuyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…