Cnm domates salatalık biber maydonoz peynir ve 10 zeytin bir yumurta yetiyor doyuyorum yani alıştı herhalde vücut..Ben uc dılım yıyorm cnm kepeklı yada tam bgday dıyesteyen öle dedı ama yatım dılım neye yetvek ya
Bebek doğduğunda hemşire giydirsin diye bir takım cnm yoksa valizde olacak tabi ki 3 er 5er1 tane bez ve 1 takım az değil mi canım. Ben çifter çifter koymayı düşünüyorum.
Bebek doğduğunda hemşire giydirsin diye bir takım cnm yoksa valizde olacak tabi ki 3 er 5er
Ben normalde de ekmek çok yemezdim şimdi de akşam 1 dilim yiyorum doyuyorum öğlende 1 dilim ama sabah yarım dilim yiyorum çünkü en yüksek sabah çıkıyor çok yersen yani..1kg vermişim bu arada tabi..bir de ben kuru incir yiyorum kuşlık ara öğününde ceviz ve badem bir de sütlü kahve şekersiz..şükür yükselmiyor..Bn aralarda atstrmasam yemekte bes dılımlede doymam daha cok hırslanırım
Zaten battaniyenin içine sardım kıyafetlerini cnm ..bir tane de peluş battaniye götüreceğim..hastane odası sıcak oluyor ama ameliyathanenin soğuğunu atasıya üşüyebilir..Yazdnmı gır edım ama battanıyede vercekmısımz verılrmı yanı usur heralde benım ıljte tecrubesızım ama kıs olckya usur bebsler dımı
Sey demek ıstedı heralde bebege gudrsnler dıye hemsıreye verıluyomsya o heralde yedek takm vardr mtlaka yek bnlar yetersız olr tabı kusacak batıracak degtrmek gerekecek
Şimdi anladım :)Bebek doğduğunda hemşire giydirsin diye bir takım cnm yoksa valizde olacak tabi ki 3 er 5er
Ben normalde de ekmek çok yemezdim şimdi de akşam 1 dilim yiyorum doyuyorum öğlende 1 dilim ama sabah yarım dilim yiyorum çünkü en yüksek sabah çıkıyor çok yersen yani..1kg vermişim bu arada tabi..bir de ben kuru incir yiyorum kuşlık ara öğününde ceviz ve badem bir de sütlü kahve şekersiz..şükür yükselmiyor..
Zaten battaniyenin içine sardım kıyafetlerini cnm ..bir tane de peluş battaniye götüreceğim..hastane odası sıcak oluyor ama ameliyathanenin soğuğunu atasıya üşüyebilir..
Şimdi anladım :)
Acemilik böyle bir şey
Kızlar bu arada hastane çıkışları 0-3 ay olunca baya büyük oluyor gibi 62 cm falan. Acaba çok mu büyük durur çocukta, 54 cm lik falan başka bir yenidoğan takım daha mı alsam hastane için ?
niye onerilmiyo kiz millet aseriyo ona :))Ben geç uyansam da oldu bu hafta. Yorgunluktan muhtemelen. Habire turşu kuruyorum :)
Çok önerilmiyor hamilelikte diye yediğim de yok ama varlıkları mutlu ediyor demek ki :)
simdi bi pijamasini bile belden yukari cekiyosn bebide.beli falan acilmasin diye.ben hic cm olark hesaolamdm yeni dogan deyince aklima hep 03 ay geldi onlardn aldim.obur turlude bo giydirdgni bir iki hafta sonra giydremzsn cabuk buyuyo bebiler:)Kızlar bu arada hastane çıkışları 0-3 ay olunca baya büyük oluyor gibi 62 cm falan. Acaba çok mu büyük durur çocukta, 54 cm lik falan başka bir yenidoğan takım daha mı alsam hastane için ?
Ewet kızlarrr bırıkım ıcın acılmayan kumbara aldım baska trlu acıp hatcıyodumbaya agrlastı ıkı haftada elıme hecenı attm her alsm esımn cebını yokluyorm bozuk ne varsa atıyorm ınsallah dolana kadr acmıcam bakalm ne kadr olck ılk toplu bırıkmm olcak cok heyecanluyım
ay onu bende yaptim ilk baslarda baya biriktirdim ama simdi aklima bile.gelmiyor para atmak :))
Kızlar benim bebek yaklaşık 15 20 dakikadır hafif hafif karnımın yan tarafını sallıyor ama dikkatli bakınca belli oluyir. Sanki titreme gibi. Elimi koyunca kalp atışı gibi hissediyorum ama hıçkırik değil çünkü aralıksız atıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi hareketin. Burda bi arkadaş titreme ile ilgili başka hastalıklar okumusta tedirgin oldum böyle 15 dk dır kalp atışı gibi devam edince. Kesinlikle sert hareketler değil hafif bir atma şeklinde
Canım çocuk kardiyolojisi için devlet hastanesine mi gittin özele mi? Ben devletten randevu almaya çalıştım bugün. Uzman hekimin yönlendirmesi ile bi tek muayene olunuyomuş.Günaydın cnm..benim Dr um her gebesinden istiyor..ilk kızımda da yaptırdım..çocuk kardiyolojisindeki dr ultrasonla bakıyo kalbi ile ilgili bir problem var mı diye..allah korusun bişey görürse mesela doğum anında ona göre müdahale edecek Bi Dr da yanınızda oluyor yada müdahale gerekmiyorsa takip edeceğini bileceğin bir durum oluyor doğumdan sonra götürüyorsun çocuk kardiyologuna ben sıra beklerken küçücük bebekler geldi kaç tane..allahım korusun tüm bebekleri..ben yaptırdım şükür güzel geçti bi problem yok..yaptır derim bilirsin durumu rahatlarsın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?