- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
kalkip yürüyünce bide su icince gecer genelde canon hickiriktir o.benmde bes dakika bazen fazla bile suruyo videoya bile cektim.arada duruyo tekrar basliyo.Kızlar benim bebek yaklaşık 15 20 dakikadır hafif hafif karnımın yan tarafını sallıyor ama dikkatli bakınca belli oluyir. Sanki titreme gibi. Elimi koyunca kalp atışı gibi hissediyorum ama hıçkırik değil çünkü aralıksız atıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi hareketin. Burda bi arkadaş titreme ile ilgili başka hastalıklar okumusta tedirgin oldum böyle 15 dk dır kalp atışı gibi devam edince. Kesinlikle sert hareketler değil hafif bir atma şeklinde
Benim hep öyle özellikle yan yatınca köşede titreme gibi hareket ediyor. Bir şey yoktur umarımKızlar benim bebek yaklaşık 15 20 dakikadır hafif hafif karnımın yan tarafını sallıyor ama dikkatli bakınca belli oluyir. Sanki titreme gibi. Elimi koyunca kalp atışı gibi hissediyorum ama hıçkırik değil çünkü aralıksız atıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi hareketin. Burda bi arkadaş titreme ile ilgili başka hastalıklar okumusta tedirgin oldum böyle 15 dk dır kalp atışı gibi devam edince. Kesinlikle sert hareketler değil hafif bir atma şeklinde
O kişi benim:) bi ara titreme oluyor du ama geçti sanırım geçici internet ten insan evham yapıyor şimdi bişey kalmadıKızlar benim bebek yaklaşık 15 20 dakikadır hafif hafif karnımın yan tarafını sallıyor ama dikkatli bakınca belli oluyir. Sanki titreme gibi. Elimi koyunca kalp atışı gibi hissediyorum ama hıçkırik değil çünkü aralıksız atıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi hareketin. Burda bi arkadaş titreme ile ilgili başka hastalıklar okumusta tedirgin oldum böyle 15 dk dır kalp atışı gibi devam edince. Kesinlikle sert hareketler değil hafif bir atma şeklinde
Çok şükür. Son zamanlara doğru insan daha çok evham yapıyor. İstanbulda mı yaşıyorsun doktor arıyorum da memnunsan tavsiye eder misinO kişi benim:) bi ara titreme oluyor du ama geçti sanırım geçici internet ten insan evham yapıyor şimdi bişey kalmadı
Güle güle kullan tatlımLohusa pijama takımı gecelik ve sabahlığımı aldım 4 parça. Sabahlığı uzun tercih ettim dizimi de geçiyor. Geceliğim de dizimin baya altında. Beğendiğim başka bir takım vardı ama çok pahalıydı alamadım. Hayalimde ekru bir takım almak vardı hep, mavi veya pembe gözüme hoş gözükmüyor. Bazı modeller de fazla cicili bicili tavşanlı kedi falandı. Sonra başka bir model ve marka beğendim mağazadan. İnternette fiyatı daha ucuzdu. Ben de gittigidiyordan aldım. En az 120 tl kar ettim. Kızlar gerçekten el yakıyor mağazadakilerin fiyatları. Beğenip alamadığım takım Aqua markaydı 550 liraydı pijama takımı ve sabahlığı. Aşık oldum resmen. Gelinlik kadar güzeldi, eşim alalım dedi ama yazık günah o kadar para verilmez ona da yaa.
0-3ay dışında 0-1 ay da aldım canım ben bir iki hafta da olsa giyer diye 56cmKızlar bu arada hastane çıkışları 0-3 ay olunca baya büyük oluyor gibi 62 cm falan. Acaba çok mu büyük durur çocukta, 54 cm lik falan başka bir yenidoğan takım daha mı alsam hastane için ?
Ben 4 tulum aldım yenidoğan fazla da almayacağım zaten çok az giyecek. Birkaç tulum da 0-3 ay arası aldım zaten içinde atlet bez olacak. Çok da büyük olacağını sanmam tabii bebeğin kilosuna da bağlı.Kızlar bu arada hastane çıkışları 0-3 ay olunca baya büyük oluyor gibi 62 cm falan. Acaba çok mu büyük durur çocukta, 54 cm lik falan başka bir yenidoğan takım daha mı alsam hastane için ?
Ankaradayım malesefÇok şükür. Son zamanlara doğru insan daha çok evham yapıyor. İstanbulda mı yaşıyorsun doktor arıyorum da memnunsan tavsiye eder misin
0-3ay dışında 0-1 ay da aldım canım ben bir iki hafta da olsa giyer diye 56cm
Ben de öyle düşünerek zıbın ve patikli pijamalardan 0-1 ay almıştım da tulumu en küçük 62 cmdi. Olmazsa onu eklerim.Ben 4 tulum aldım yenidoğan fazla da almayacağım zaten çok az giyecek. Birkaç tulum da 0-3 ay arası aldım zaten içinde atlet bez olacak. Çok da büyük olacağını sanmam tabii bebeğin kilosuna da bağlı.
Ben bitane doldurdum şimdi ikinci kumbaram dolmak üzere ilkine 440 tl çıktı bakalım ikincide kaç para çıkacak umarım bebişe gönlünden geçeni alacağın meblağ çıkarEwet kızlarrr bırıkım ıcın acılmayan kumbara aldım baska trlu acıp hatcıyodumbaya agrlastı ıkı haftada elıme hecenı attm her alsm esımn cebını yokluyorm bozuk ne varsa atıyorm ınsallah dolana kadr acmıcam bakalm ne kadr olck ılk toplu bırıkmm olcak cok heyecanluyım
Cnm ben üniversite hastanesinde prof a özel muayene oldum çünkü randevuları çok erken doluyormuş..beklersem geç kalıcaktık..Canım çocuk kardiyolojisi için devlet hastanesine mi gittin özele mi? Ben devletten randevu almaya çalıştım bugün. Uzman hekimin yönlendirmesi ile bi tek muayene olunuyomuş.
Ben bitane doldurdum şimdi ikinci kumbaram dolmak üzere ilkine 440 tl çıktı bakalım ikincide kaç para çıkacak umarım bebişe gönlünden geçeni alacağın meblağ çıkar
Ben cerrahpasada prof a özel muayene oluyorum. Bana göre bu yaşıma kadar gittigim en iyi hoca kendisi. Zaten turkiyenin en iyi tip fakültesinde en iyi doktorları yetistiriyor. Yıllardır ona giderim ben onun sayesinde ameliyat olmaktan kurtuldum hamile kalmam imkansızın hamile kaldım şimdi de bebeğim onun kontrolunde. Ayrıntılı usg yi bile kendi çekti önce sonra formaliteden perinatolog dan rapor aldim. Zaten perinatolog bile onun öğrencisiymiş:) başka hic bir doktora güvenmiyorum hatta acil bi durum olduğunda gece özel hastanede bir doktora muayene olsam bile sabah mutlaka ona gidiyorum. Ozeldeki doktorlar hem prof değil (bircogu) hem de para için insani korkutuyor o tahlil bu test diye. Işinin ehli doktor ilk muayenede daha anlaşılıyorÇok şükür. Son zamanlara doğru insan daha çok evham yapıyor. İstanbulda mı yaşıyorsun doktor arıyorum da memnunsan tavsiye eder misin
Doktorun adı ne isim vermemişsinBen cerrahpasada prof a özel muayene oluyorum. Bana göre bu yaşıma kadar gittigim en iyi hoca kendisi. Zaten turkiyenin en iyi tip fakültesinde en iyi doktorları yetistiriyor. Yıllardır ona giderim ben onun sayesinde ameliyat olmaktan kurtuldum hamile kalmam imkansızın hamile kaldım şimdi de bebeğim onun kontrolunde. Ayrıntılı usg yi bile kendi çekti önce sonra formaliteden perinatolog dan rapor aldim. Zaten perinatolog bile onun öğrencisiymiş:) başka hic bir doktora güvenmiyorum hatta acil bi durum olduğunda gece özel hastanede bir doktora muayene olsam bile sabah mutlaka ona gidiyorum. Ozeldeki doktorlar hem prof değil (bircogu) hem de para için insani korkutuyor o tahlil bu test diye. Işinin ehli doktor ilk muayenede daha anlaşılıyor
Arkadaşlar lütfen gittiğiniz doktorları yazın tavsiyede bulunun doktorumu değiştirecem istanbuldayım
bende pazartesi doktoruma yazdırayım lazım olacak gibiBenım ılk defa olmstu canım garklı bseyde yemedım ama kavruldu zehr gbı resmen dun yazdrdım surubu ama bıdaha olmadı cok sukur olrsa ıcerım artık gavıscon verdı
11
bende pazartesi doktoruma yazdırayım lazım olacak gibi
Cerrahpasa tip fakültesinde prof. Dr altay gezer. Öncesinde randevu alınmıyor telefonla filan. Sadece gidip aşağıdan bilgi işlemden kayıt acitirilip dosya alınıyor hocanın sekreterine veriliyor.Doktorun adı ne isim vermemişsin
2 battaniye bile az oluyormuş kimisine. Kakasi kusmugu bulaşıyormuşZaten battaniyenin içine sardım kıyafetlerini cnm ..bir tane de peluş battaniye götüreceğim..hastane odası sıcak oluyor ama ameliyathanenin soğuğunu atasıya üşüyebilir..
XL aldım ben bana iyi oldu. Robali da değil, doğumdan sonra da giyilir. Evet feyza markaGüle güle kullan tatlım
Kalıpları nasıl
Hangi beden aldın canım ?
Ben de bir takım aldım bir takım da sipariş vericem
Feyza galiba markası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?