2017 Aralık Anneleri

kalkip yürüyünce bide su icince gecer genelde canon hickiriktir o.benmde bes dakika bazen fazla bile suruyo videoya bile cektim.arada duruyo tekrar basliyo.

Benim hep öyle özellikle yan yatınca köşede titreme gibi hareket ediyor. Bir şey yoktur umarım

O kişi benim:) bi ara titreme oluyor du ama geçti sanırım geçici internet ten insan evham yapıyor şimdi bişey kalmadı

O kişi benim:) bi ara titreme oluyor du ama geçti sanırım geçici internet ten insan evham yapıyor şimdi bişey kalmadı
Çok şükür. Son zamanlara doğru insan daha çok evham yapıyor. İstanbulda mı yaşıyorsun doktor arıyorum da memnunsan tavsiye eder misin

Güle güle kullan tatlım
Kalıpları nasıl
Hangi beden aldın canım ?
Ben de bir takım aldım bir takım da sipariş vericem
Feyza galiba markası

Kızlar bu arada hastane çıkışları 0-3 ay olunca baya büyük oluyor gibi 62 cm falan. Acaba çok mu büyük durur çocukta, 54 cm lik falan başka bir yenidoğan takım daha mı alsam hastane için ?
0-3ay dışında 0-1 ay da aldım canım ben bir iki hafta da olsa giyer diye 56cm

Kızlar bu arada hastane çıkışları 0-3 ay olunca baya büyük oluyor gibi 62 cm falan. Acaba çok mu büyük durur çocukta, 54 cm lik falan başka bir yenidoğan takım daha mı alsam hastane için ?
Ben 4 tulum aldım yenidoğan fazla da almayacağım zaten çok az giyecek. Birkaç tulum da 0-3 ay arası aldım zaten içinde atlet bez olacak. Çok da büyük olacağını sanmam tabii bebeğin kilosuna da bağlı.

0-3ay dışında 0-1 ay da aldım canım ben bir iki hafta da olsa giyer diye 56cm

Ben de öyle düşünerek zıbın ve patikli pijamalardan 0-1 ay almıştım da tulumu en küçük 62 cmdi. Olmazsa onu eklerim.

Ben bitane doldurdum şimdi ikinci kumbaram dolmak üzere ilkine 440 tl çıktı bakalım ikincide kaç para çıkacak umarım bebişe gönlünden geçeni alacağın meblağ çıkar

Canım çocuk kardiyolojisi için devlet hastanesine mi gittin özele mi? Ben devletten randevu almaya çalıştım bugün. Uzman hekimin yönlendirmesi ile bi tek muayene olunuyomuş.
Cnm ben üniversite hastanesinde prof a özel muayene oldum çünkü randevuları çok erken doluyormuş..beklersem geç kalıcaktık..

Çok şükür. Son zamanlara doğru insan daha çok evham yapıyor. İstanbulda mı yaşıyorsun doktor arıyorum da memnunsan tavsiye eder misin
Ben cerrahpasada prof a özel muayene oluyorum. Bana göre bu yaşıma kadar gittigim en iyi hoca kendisi. Zaten turkiyenin en iyi tip fakültesinde en iyi doktorları yetistiriyor. Yıllardır ona giderim ben onun sayesinde ameliyat olmaktan kurtuldum hamile kalmam imkansızın hamile kaldım şimdi de bebeğim onun kontrolunde. Ayrıntılı usg yi bile kendi çekti önce sonra formaliteden perinatolog dan rapor aldim. Zaten perinatolog bile onun öğrencisiymiş:) başka hic bir doktora güvenmiyorum hatta acil bi durum olduğunda gece özel hastanede bir doktora muayene olsam bile sabah mutlaka ona gidiyorum. Ozeldeki doktorlar hem prof değil (bircogu) hem de para için insani korkutuyor o tahlil bu test diye. Işinin ehli doktor ilk muayenede daha anlaşılıyor

Doktorun adı ne isim vermemişsin

Arkadaşlar lütfen gittiğiniz doktorları yazın tavsiyede bulunun doktorumu değiştirecem istanbuldayım

sana uyarmi bilmiyorum ama umraniyede afiyet hastanesinde emine eray diye bir doktora gidiyorum bir kac kisidende iyi yorum aldim bende memnunum Allah nasip ederse dogumuda orada yapmayi dusunuyorum.

Doktorun adı ne isim vermemişsin
Cerrahpasa tip fakültesinde prof. Dr altay gezer. Öncesinde randevu alınmıyor telefonla filan. Sadece gidip aşağıdan bilgi işlemden kayıt acitirilip dosya alınıyor hocanın sekreterine veriliyor.

Zaten battaniyenin içine sardım kıyafetlerini cnm ..bir tane de peluş battaniye götüreceğim..hastane odası sıcak oluyor ama ameliyathanenin soğuğunu atasıya üşüyebilir..
2 battaniye bile az oluyormuş kimisine. Kakasi kusmugu bulaşıyormuş

Güle güle kullan tatlım
Kalıpları nasıl
Hangi beden aldın canım ?
Ben de bir takım aldım bir takım da sipariş vericem
Feyza galiba markası
XL aldım ben bana iyi oldu. Robali da değil, doğumdan sonra da giyilir. Evet feyza marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…