2017 Aralık Anneleri

Canım ne kadara aldın. Ben de tesettürlüyüm. Böyle uzun şeyler arıyordum:

Kizlar ya dün istahim hiç yoktu sabah kahvaltılı geç yapmıştım oglen de canim da bisey istemiyordum badem ceviz falan yedim akşamda fazla bisey yemedim bugün de kahvaltiyi geç yaptım açlık sekerim 81 di tokluk 140 çıktı ya ne güzel düzene girmişti sekerim şimdi tekrar başa donduk

benimkide öyle canım düzene girmişti iki gündür yine coştu benimde istahim hic. Yok pek bisey yemiyorum ve sanırım diyete başlayalı 2 kilo verdim moralim çok bozuk bu sebeple neyseki bebegimin kilosu iyi tek tesellim o

140ın üstüne çıkmamış cnm üzülme..1saati ölçüyorsun değilmi..

bugun pazar tatil verdim kendime borek yedim :)) cok merak ediyrm kac cikacak 1 saat sonra ölçücem.
sanirim biz olctkce strese giriyorz daha cok cikiyo bu seker

Gunaydın kzlae bnde sınır oldm walla anlamadım
3 dılım bugday ekmegı
Ustune tereyagı peynr zeytn bı domates yedım

182 cıktı ne bu ya ekmegn dılımı fazla yagdanmı cıktı bu yınede yksek yanyedgme gıre nrde hata yapıyorm ben

Bıde haff basagrm var brnmda yanck gnı grıpmı olcamkı nane lımon kaynatıyorm bı zatarınolmaz dımı tada sekerı ykseltrmı

sana uyarmi bilmiyorum ama umraniyede afiyet hastanesinde emine eray diye bir doktora gidiyorum bir kac kisidende iyi yorum aldim bende memnunum Allah nasip ederse dogumuda orada yapmayi dusunuyorum.
Doğum ücreti ne kadar orda ben Kadıköy’de bir hastaneye gidiyorum orası çok uzak gelmeye başladı Doğum yaklaştıkça

Kızlar bısey degın grıp olcm gbı brnm yanıyo haff bas agtm var nane lıkon ıceyımmı

Kiloyu zaten ben zorla almıştım onu da veriyorum artık yapacak bisey yok ama şekerin denegesiz olması da bebebk için zararliymis ayy valla ne yapacagimi sasirdim

Cnm tereyağ yükseltmiştir..zeytinyağı bile yükseltiyor ki 1tatlı kaşığı kullanmak gerekiyormuş..ya da diyet listesinde yağsız salata diyor ya..yükselttiği için galiba..

Masallag canım hep bozuk paramı atmıstın ben kagtlara kıyamıyorumda :))
İlk başladığımda hep 1 lira attım canım daha ufağını atmıycam dedim sadece bayramda 50 tl attım ama son zamanlardada bir an önce dolsunda açayım diye elime ne geçtiyse bozuk olarak 5 kuruş 10 kuruş hepsini attım

Cnm tereyağ yükseltmiştir..zeytinyağı bile yükseltiyor ki 1tatlı kaşığı kullanmak gerekiyormuş..ya da diyet listesinde yağsız salata diyor ya..yükselttiği için galiba..

Salataya yag koymuyormda canm ne yıcez bız pekı kahvaltıda peynr desen oda yagsz olckmıs wallahı aaardm ne yıcegımı

Aynn cnm bnde dolan agrlassn dıye hep bozuk atıyorm bakalım bıdakı aya dolar heralde belkıde kalmazdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…