- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
bi daha ne zaman gideceksn dr a.ben bile daha abarto seyler yiyorm yedim de bu zamana kadr hic o kadr yuksek gormedm.tereyag olablr bide iki dilim dene bakalm yarin.deneye deneye ogreniliyo canim maalesefGunaydın kzlae bnde sınır oldm walla anlamadım
3 dılım bugday ekmegı
Ustune tereyagı peynr zeytn bı domates yedım
182 cıktı ne bu ya ekmegn dılımı fazla yagdanmı cıktı bu yınede yksek yanyedgme gıre nrde hata yapıyorm ben
Ay maşallah ne kadar yedin börek az mı..bende tam buğday unuyla börek gibi bişey yapsam diyordum..137 cıktı tam saat bile dolmamıştı yani.siniri aşmamışım:)) domates salatalk bol yedim yaninda ondan sanirim.ben 160 ustu bekliydm : ))
137 cıktı tam saat bile dolmamıştı yani.siniri aşmamışım:)) domates salatalk bol yedim yaninda ondan sanirim.ben 160 ustu bekliydm : ))
bi daha ne zaman gideceksn dr a.ben bile daha abarto seyler yiyorm yedim de bu zamana kadr hic o kadr yuksek gormedm.tereyag olablr bide iki dilim dene bakalm yarin.deneye deneye ogreniliyo canim maalesef
Deneyerek öğreniliyor ama Dr o değerleri görür de insülin derse ya o zaman..çok da denemeyin bence..yüksek çıkarsa yine allah korusun..bi daha ne zaman gideceksn dr a.ben bile daha abarto seyler yiyorm yedim de bu zamana kadr hic o kadr yuksek gormedm.tereyag olablr bide iki dilim dene bakalm yarin.deneye deneye ogreniliyo canim maalesef
kiz baya da yedim ole bole degil yani.esime aldirdm pastaneden.adam birakti yemeyi beni izledi :)) gozum döndü:)) cayima bi tane seker bile attim ama icemedm onu nedense.cunku caydan sogudum bi yudumda ondan aldim.Ay maşallah ne kadar yedin börek az mı..bende tam buğday unuyla börek gibi bişey yapsam diyordum..
Ihlamur iç cnm nane limon da zararsızdır belki sadece adaçayı sakıncalı ama en güvenilir ıhlamur..
Doğum ücreti ne kadar orda ben Kadıköy’de bir hastaneye gidiyorum orası çok uzak gelmeye başladı Doğum yaklaştıkça
O günkü şeker dengelensin diye cnm..yani Dr umdan anladığım o..mesela sabah yüksek gidiyorsa genelde sabah bir doz yeterli gibi demişti banaYarn gtcem canm dktr ınsulın yazcm dedı bana zatn sadece dozuna karr verck heralde bu degerlere bakarak.. aynn canım ewde kendım deneyerk anlayacam artık ama hergun bıseyker daha sılınıyo yeenecek latesnden... bıde bunınsukın tedavı amaclımı acaba vrdukca duzene sokacakmıkı sekerı dıyetı yapcm yınede zamanla degrler duzçelrmıkı yksa ogunkı sekerı dengelemek ıcınmı ınsulın
yok koz dilimleri diyrm ben.benmde uc dilim yaziuodu 3 yedikce yuksek cikti sonra bire dusurdm ben.kasar denedim mesela o yuksek cikti.3 kasik pilav yenileblr yazdi onu da yedim yuksek cikti.bole bole denedim yani.ole tabak tabak pasta yeyip olc demedim canim komaya gireriz allah korusun :))Deneyerek öğreniliyor ama Dr o değerleri görür de insülin derse ya o zaman..çok da denemeyin bence..yüksek çıkarsa yine allah korusun..
sekerini dengelemk icin canim diyete devam.sen diyetsyeninlede gorus liste i duzenlesin bence anlat sunlar serbest ama yukseltiyo diye o daha iyi anlatr bekki eksiltcek yada katacak seyler vardrYarn gtcem canm dktr ınsulın yazcm dedı bana zatn sadece dozuna karr verck heralde bu degerlere bakarak.. aynn canım ewde kendım deneyerk anlayacam artık ama hergun bıseyker daha sılınıyo yeenecek latesnden... bıde bunınsukın tedavı amaclımı acaba vrdukca duzene sokacakmıkı sekerı dıyetı yapcm yınede zamanla degrler duzçelrmıkı yksa ogunkı sekerı dengelemek ıcınmı ınsulın
kiz baya da yedim ole bole degil yani.esime aldirdm pastaneden.adam birakti yemeyi beni izledi :)) gozum döndü:)) cayima bi tane seker bile attim ama icemedm onu nedense.cunku caydan sogudum bi yudumda ondan aldim.
yaninda sebze yedim diye yukselmems olablr canim ona bagliyrm ben[/QUOT
Bi de hazır börek öyle mi aman böyle devam etsin cnm nazar değmesin..
sekerini dengelemk icin canim diyete devam.sen diyetsyeninlede gorus liste i duzenlesin bence anlat sunlar serbest ama yukseltiyo diye o daha iyi anlatr bekki eksiltcek yada katacak seyler vardr
O günkü şeker dengelensin diye cnm..yani Dr umdan anladığım o..mesela sabah yüksek gidiyorsa genelde sabah bir doz yeterli gibi demişti bana
Teşekkür ederim. Bir gidip muayene mi olsam acaba doktoraSezeryani 1100 diye duydum ama emin degilim normal dogum 850 tl cnm
Canım bugün hamilelik uygulamamda bebeğin bugünlerde diyaframını sürekli (tekrar eden hareketlerle) hareket ettirip nefes alma pratiği yaptığı yazıyordu. Bende de arada titreme oluyor. Görünen o ki kendilerini dış dünyaya hazırlamak için yaptıkları bir şey.Kızlar benim bebek yaklaşık 15 20 dakikadır hafif hafif karnımın yan tarafını sallıyor ama dikkatli bakınca belli oluyir. Sanki titreme gibi. Elimi koyunca kalp atışı gibi hissediyorum ama hıçkırik değil çünkü aralıksız atıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi hareketin. Burda bi arkadaş titreme ile ilgili başka hastalıklar okumusta tedirgin oldum böyle 15 dk dır kalp atışı gibi devam edince. Kesinlikle sert hareketler değil hafif bir atma şeklinde
Teşekkür ederim. Bir gidip muayene mi olsam acaba doktora
Nane çok önerilmiyor diye biliyorum. Yine de bir araştır. Ben de üşütmüştüm geçen hafta ki hala etkisi var; ıhlamur içilebiliyor bitki çayı olarak diye onu içtim günde bir fincan. Bir de günlük yarım çay kaşığı zencefil tozunu balla karıştırıp yiyebilirsin.Kızlar bısey degın grıp olcm gbı brnm yanıyo haff bas agtm var nane lıkon ıceyımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?