2017 Aralık Anneleri

bi daha ne zaman gideceksn dr a.ben bile daha abarto seyler yiyorm yedim de bu zamana kadr hic o kadr yuksek gormedm.tereyag olablr bide iki dilim dene bakalm yarin.deneye deneye ogreniliyo canim maalesef

bi daha ne zaman gideceksn dr a.ben bile daha abarto seyler yiyorm yedim de bu zamana kadr hic o kadr yuksek gormedm.tereyag olablr bide iki dilim dene bakalm yarin.deneye deneye ogreniliyo canim maalesef

Yarn gtcem canm dktr ınsulın yazcm dedı bana zatn sadece dozuna karr verck heralde bu degerlere bakarak.. aynn canım ewde kendım deneyerk anlayacam artık ama hergun bıseyker daha sılınıyo yeenecek latesnden... bıde bunınsukın tedavı amaclımı acaba vrdukca duzene sokacakmıkı sekerı dıyetı yapcm yınede zamanla degrler duzçelrmıkı yksa ogunkı sekerı dengelemek ıcınmı ınsulın

Deneyerek öğreniliyor ama Dr o değerleri görür de insülin derse ya o zaman..çok da denemeyin bence..yüksek çıkarsa yine allah korusun..

Ay maşallah ne kadar yedin börek az mı..bende tam buğday unuyla börek gibi bişey yapsam diyordum..
kiz baya da yedim ole bole degil yani.esime aldirdm pastaneden.adam birakti yemeyi beni izledi :)) gozum döndü:)) cayima bi tane seker bile attim ama icemedm onu nedense.cunku caydan sogudum bi yudumda ondan aldim.
yaninda sebze yedim diye yukselmems olablr canim ona bagliyrm ben

O günkü şeker dengelensin diye cnm..yani Dr umdan anladığım o..mesela sabah yüksek gidiyorsa genelde sabah bir doz yeterli gibi demişti bana

Deneyerek öğreniliyor ama Dr o değerleri görür de insülin derse ya o zaman..çok da denemeyin bence..yüksek çıkarsa yine allah korusun..
yok koz dilimleri diyrm ben.benmde uc dilim yaziuodu 3 yedikce yuksek cikti sonra bire dusurdm ben.kasar denedim mesela o yuksek cikti.3 kasik pilav yenileblr yazdi onu da yedim yuksek cikti.bole bole denedim yani.ole tabak tabak pasta yeyip olc demedim canim komaya gireriz allah korusun :))

sekerini dengelemk icin canim diyete devam.sen diyetsyeninlede gorus liste i duzenlesin bence anlat sunlar serbest ama yukseltiyo diye o daha iyi anlatr bekki eksiltcek yada katacak seyler vardr

sekerini dengelemk icin canim diyete devam.sen diyetsyeninlede gorus liste i duzenlesin bence anlat sunlar serbest ama yukseltiyo diye o daha iyi anlatr bekki eksiltcek yada katacak seyler vardr

Anladm cnm benm baska bı hastaneye gtmem gerk dıyetsyene sanırım brdakınıkı saat geluyo haftada ıkı dk anlattı pek acıklamadı baey

Bende pazar diye biraz gec kahvaltı yaptım ve tam bugday ekmegiyle yarım tost yaptım beyaz peynirli ve tokluk 152 çıktı demekki hic diyet dışına cikmamak lazım ve gec kahvaltı yapmamak lazım dun değerlerim cok guzeldi 120 126 falan çıkmıştı hep

Canım bugün hamilelik uygulamamda bebeğin bugünlerde diyaframını sürekli (tekrar eden hareketlerle) hareket ettirip nefes alma pratiği yaptığı yazıyordu. Bende de arada titreme oluyor. Görünen o ki kendilerini dış dünyaya hazırlamak için yaptıkları bir şey.

Kızlar bısey degın grıp olcm gbı brnm yanıyo haff bas agtm var nane lıkon ıceyımmı
Nane çok önerilmiyor diye biliyorum. Yine de bir araştır. Ben de üşütmüştüm geçen hafta ki hala etkisi var; ıhlamur içilebiliyor bitki çayı olarak diye onu içtim günde bir fincan. Bir de günlük yarım çay kaşığı zencefil tozunu balla karıştırıp yiyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…