2017 Aralık Anneleri

Akşam az yediğin ve kahvaltıyı geç ettiğin için yukselmistir. Bana diyetistenim öyle dedi. Ne kadar aç kalırsan yediğinde o kadar hızlı yükselir bu yüzden ara öğünleri atlamıyorsun kahvaltıyı geç yapmıyorsun dedi. Ben ne zaman kahvaltıyı geç yapsam yüksek çıkar

Oyyy kıyamam ben onlara nefes almaya mi calisiyorlarmis:))

kizlar ya bebegnzin hareketleri nasil benm haftamda olanlar.benmki bugunlerde yine hafifledi hareketleri.sabahi aksami bir olmuyo.azaliyms ilerleyn haftalarda hareketleri ama daha erken degil mi

Bal yıyemem malesf cnm sekerm yksek.. yarn dahılıyeye gtcektm kadın doguma ugrar sırarım geıp ıcın hazrlklı olalım hc hastan olmamstm bu haftaya kadr tamda olmadm aslnda halada azcık olck gbıyım

kizlar ya bebegnzin hareketleri nasil benm haftamda olanlar.benmki bugunlerde yine hafifledi hareketleri.sabahi aksami bir olmuyo.azaliyms ilerleyn haftalarda hareketleri ama daha erken degil mi

Benımkı bı aksam ondan snra bıde sbaah namzndan snra cok harektlı oluyo

Benımkı bı aksam ondan snra bıde sbaah namzndan snra cok harektlı oluyo

Ne guzel acıklams sıze bızımknde hıc iş yoktu walla

Bizim öyle çok düzenli bir hareket halimiz yok bir iki gün çok hareketli oluyor maşallah diyorum hatta Canim çok acıyor sonra 2 gün nerdeyse hiç hareket etmiyor bir seferinde ağlaya ağlaya doktora gittim hareket etmiyor diye. Ama şunu farkettim babası akşam göbeğime elleyep biraz konuşursa ertesi gün hareketler iyi ama eşim nöbetçi ise o gün ilgilenmedi ise hareket yok

Bizim de az canım Hatta yururken cok baskı yapıyr asagıya.Hafyaya kontrol var.Ins.her sey yolundadr

insan telaslaniuo iste oyle olunca.sona yaklastkca streste artıyo yaa.benimkide oynuyo ama boyle ittiriyo gibi tekme pek yok bir iki kez sert vurdu o kadr

Bizim de az canım Hatta yururken cok baskı yapıyr asagıya.Hafyaya kontrol var.Ins.her sey yolundadr
insallah canim yaa.benmde asagida baski yapiyo ama ayaklar asagida bizim.bildigin mesanenin ustune basiyo gibi ayagiyla bazen.senin haftalarda normalmis az olmasi yeri daraliyo ya ama benm daha erken.gunu gunune tutmuyo bizde meraklanyrz cok sukur

@dilekylmz22
Benimde 3 gündür azaldı. Vurmalar gitti yerine ittirmeler geldi. İtmelerde nadir yani. Benimde c.tesi ozelde randevum.
H.ici dayanamayıp devlete gidebilirim.
Özeldeki dr um gecen ayki kontrolumde normal doguma 10 gün kalaya sezeryan tarihi verdi. Bana da geç bi tarih geldi.
Bakalim zaman ne gostercek.

aynen aynen bak ayniyms seninde.normal mi acaba ya daha erken degil mi yer daralanca azalirms ittirirmis.
benm dr da 38 dolunca alirz dedi ezeryan benmde ama bana da gec geldi.15 gun sonra gidicem bende konusucam 38+1de alalm dicem kilosu iyi olursa.

aynen aynen bak ayniyms seninde.normal mi acaba ya daha erken degil mi yer daralanca azalirms ittirirmis.
benm dr da 38 dolunca alirz dedi ezeryan benmde ama bana da gec geldi.15 gun sonra gidicem bende konusucam 38+1de alalm dicem kilosu iyi olursa.
Aslinda ne kadar fazla durursa bebegin gelisimi icin daha iyi.
Hersey yolunda olursa durmasindan yanayim ben.
Ama bebege bise olurmu diye de korkuom nedense!

Aslinda ne kadar fazla durursa bebegin gelisimi icin daha iyi.
Hersey yolunda olursa durmasindan yanayim ben.
Ama bebege bise olurmu diye de korkuom nedense!
ayni korku bendede var hep telkin etmeye calsiurm kendimi kotu düşünme diyrm ama iste.38 de kilosu gelişimi iyise alsin ssnki gozmin onunde olsa daha kolay olacakmsm gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…