- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
37 de bile oluyo canim.dr a ve bebegin gelisimine bagli biraz.cunku 38 den sonra da normal dogum baslama ihtimali var ya o yuzden 39 daha da gec oluyo gibi.insallah saglikla gelirz o gunlerede saglikla alirz kucagmzaSezeryan 39 da olmuyor mu bi yerde okumuştum da geçmi oluyor o zaman
İnşallah benimkiler normal doğum oldu ama yinede belli olmaz benim için ne kadar durursa kar zayıf bebişim toparlanıp sağlıkla gelir inşallah hepimizinki37 de bile oluyo canim.dr a ve bebegin gelisimine bagli biraz.cunku 38 den sonra da normal dogum baslama ihtimali var ya o yuzden 39 daha da gec oluyo gibi.insallah saglikla gelirz o gunlerede saglikla alirz kucagmza
insallah canim insallah amin.sonlara dogru daha cok kilo aliyolarmsİnşallah benimkiler normal doğum oldu ama yinede belli olmaz benim için ne kadar durursa kar zayıf bebişim toparlanıp sağlıkla gelir inşallah hepimizinki
Aynıyız ya canim biz.Bi kac gun fark var sadeceinsallah canim yaa.benmde asagida baski yapiyo ama ayaklar asagida bizim.bildigin mesanenin ustune basiyo gibi ayagiyla bazen.senin haftalarda normalmis az olmasi yeri daraliyo ya ama benm daha erken.gunu gunune tutmuyo bizde meraklanyrz cok sukur
ben onu 34 gördüm ya :)) ondan ileride saniyrm seni.aynen ayni haftalardayz normaldr herhalde off son haftalarda sanki hic gecmiyoAynıyız ya canim biz.Bi kac gun fark var sadece
benm masallahi vardi her saat bi kez dahi olsa vururdu bugun pek bi sakin.bi kac sert hareketi oldu ama yinede eskisi gibi degil.bu hareket konusunda cok takintiliym bi an once 38 olsada alsam saglikla kucagima yaa
30 dan sonra gün geçmiyorben onu 34 gördüm ya :)) ondan ileride saniyrm seni.aynen ayni haftalardayz normaldr herhalde off son haftalarda sanki hic gecmiyo
Bugün aklım a geldiniz ama adınızı bilmiyordum sağlıkla evinize dönersiniz inşallah küvez bebişleri pek zeki oluyor annesini üzmeden tez zamanda evinizde olursunuz inşallahSelam güzel anne adaylari uzun zamandir giremiyordum bir türlü firsat bulamiyorum firsatini buldugum an uyuyorum cünkü :) annelik cok güzel gidiyor Tatli güzel yorgunluklari oluyor hic ama hic sikayetci degilim :) bebegim büyüdü masallah sübhanallah kucaga bile alisti... bu hafta insaallah küvezden cikaracaklar. Hastane hemsireleri kizimi cok seviyor ve cok kayiplarimin oldugunu duyunca hemsireler avusturyanin atv kanali var oraya haber vermisler tv den gelip cekmek icin izin istediler ben cikmayacagimi söyledim ama hemsire kizimla beraber cikti ve benim yasadiklarimi anlatti... cok ilginc ve güzel bir ani oldu bizim icin ilerde kizima gösterebilecegim :) o kadar güzel geciyor ki kizimla günler onunla hic bisey yapmasam uyurken bile seyretmek zevk veriyor... Burada sanirim birkac hafta daha kalacagim bebegim tam iyilestiginde 2 hafta kizimla ayni odada hemsirelerin gözetiminde kalacagim ona nasil bakacagimi iyice ögretmek icin. Benden bu kadar :) gecmisi biraz okudum heyecanlanmalariniz cok güzel rabbim hepinizin bebegini saglikla kucagina almayi nasib etsin.. amin
dogru diyosn canim da alsiyz tam harektli olmasna birden sessizlesnce panik oluyrz:)) ilk diye daha bi evham tabiOna taklma bnce canm bısa stres acıklamalarda yazıyor her an hareketımolamaz onlarda uyuyp uyanıyor artık duzen olstruyolar kendılerıne göre
masallah ne guzel.iki hafta daha cok degil mi.ama bi yandan da iyi bisey cok degisik usulleri.bebis iyi olsundaSelam güzel anne adaylari uzun zamandir giremiyordum bir türlü firsat bulamiyorum firsatini buldugum an uyuyorum cünkü :) annelik cok güzel gidiyor Tatli güzel yorgunluklari oluyor hic ama hic sikayetci degilim :) bebegim büyüdü masallah sübhanallah kucaga bile alisti... bu hafta insaallah küvezden cikaracaklar. Hastane hemsireleri kizimi cok seviyor ve cok kayiplarimin oldugunu duyunca hemsireler avusturyanin atv kanali var oraya haber vermisler tv den gelip cekmek icin izin istediler ben cikmayacagimi söyledim ama hemsire kizimla beraber cikti ve benim yasadiklarimi anlatti... cok ilginc ve güzel bir ani oldu bizim icin ilerde kizima gösterebilecegim :) o kadar güzel geciyor ki kizimla günler onunla hic bisey yapmasam uyurken bile seyretmek zevk veriyor... Burada sanirim birkac hafta daha kalacagim bebegim tam iyilestiginde 2 hafta kizimla ayni odada hemsirelerin gözetiminde kalacagim ona nasil bakacagimi iyice ögretmek icin. Benden bu kadar :) gecmisi biraz okudum heyecanlanmalariniz cok güzel rabbim hepinizin bebegini saglikla kucagina almayi nasib etsin.. amin
Aynen canim tekme bir iki kez ama baya güçlü gibi. Sonra öyle hareket ediyor bazen bir yere toplanıyor ordan oraya gidip geliyor ittiriyor . Bazen de kolu bacağı ayni anda girişiyorinsan telaslaniuo iste oyle olunca.sona yaklastkca streste artıyo yaa.benimkide oynuyo ama boyle ittiriyo gibi tekme pek yok bir iki kez sert vurdu o kadr
Canım iyi olmanıza çok sevindimSelam güzel anne adaylari uzun zamandir giremiyordum bir türlü firsat bulamiyorum firsatini buldugum an uyuyorum cünkü :) annelik cok güzel gidiyor Tatli güzel yorgunluklari oluyor hic ama hic sikayetci degilim :) bebegim büyüdü masallah sübhanallah kucaga bile alisti... bu hafta insaallah küvezden cikaracaklar. Hastane hemsireleri kizimi cok seviyor ve cok kayiplarimin oldugunu duyunca hemsireler avusturyanin atv kanali var oraya haber vermisler tv den gelip cekmek icin izin istediler ben cikmayacagimi söyledim ama hemsire kizimla beraber cikti ve benim yasadiklarimi anlatti... cok ilginc ve güzel bir ani oldu bizim icin ilerde kizima gösterebilecegim :) o kadar güzel geciyor ki kizimla günler onunla hic bisey yapmasam uyurken bile seyretmek zevk veriyor... Burada sanirim birkac hafta daha kalacagim bebegim tam iyilestiginde 2 hafta kizimla ayni odada hemsirelerin gözetiminde kalacagim ona nasil bakacagimi iyice ögretmek icin. Benden bu kadar :) gecmisi biraz okudum heyecanlanmalariniz cok güzel rabbim hepinizin bebegini saglikla kucagina almayi nasib etsin.. amin
Ben Mothercare’dan düşük bel hamile külodu aldım. Normal kullandıklarım gibi. Gayet rahat oluyor altta durunca, memnunum.Kızlar sonunda bakıp bakıp alamadığım ateş ölçeri aldım bugün
Medisana düşünüyordum
E bebekte braunu indirimde görünce kaçırmadım
Bi de çamaşır sepeti aldım koçtaştan :)
Odasını boyayacak babası boyamızı da aldık :)
Hazırlıklar ne kadar eğlenceli
Kendime de lohusa sütyeni baktım da şuan
80takıyorum alırsam 85-90 gibi mi almam lazım?
Bi de yüksek bel iç çamaşırı için hangi beden aldınız kızlar?
Deterjan da uni baby alsam iyi midir?
dogru diyosn canim da alsiyz tam harektli olmasna birden sessizlesnce panik oluyrz:)) ilk diye daha bi evham tabi
Kızlar sonunda bakıp bakıp alamadığım ateş ölçeri aldım bugün
Medisana düşünüyordum
E bebekte braunu indirimde görünce kaçırmadım
Bi de çamaşır sepeti aldım koçtaştan :)
Odasını boyayacak babası boyamızı da aldık :)
Hazırlıklar ne kadar eğlenceli
Kendime de lohusa sütyeni baktım da şuan
80takıyorum alırsam 85-90 gibi mi almam lazım?
Bi de yüksek bel iç çamaşırı için hangi beden aldınız kızlar?
Deterjan da uni baby alsam iyi midir?
Bende 3 haftadır haftaAra vermiştin değilmi bende 1 aydır 10 ölçüm yapıyorum günde ;(
benim düzene girmişti canim son günlerde de istahim yok diyete pek uyamiyorum ama artık zorlayacam yemek için 3 gündür 140 ve üstü cikiyorAkşam az yediğin ve kahvaltıyı geç ettiğin için yukselmistir. Bana diyetistenim öyle dedi. Ne kadar aç kalırsan yediğinde o kadar hızlı yükselir bu yüzden ara öğünleri atlamıyorsun kahvaltıyı geç yapmıyorsun dedi. Ben ne zaman kahvaltıyı geç yapsam yüksek çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?