- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
Sutyen 85 al ben bi beden büyük aldım deterjan üni baby aldım güzel kokuyor yıkadım çamaşırlarıKızlar sonunda bakıp bakıp alamadığım ateş ölçeri aldım bugün
Medisana düşünüyordum
E bebekte braunu indirimde görünce kaçırmadım
Bi de çamaşır sepeti aldım koçtaştan :)
Odasını boyayacak babası boyamızı da aldık :)
Hazırlıklar ne kadar eğlenceli
Kendime de lohusa sütyeni baktım da şuan
80takıyorum alırsam 85-90 gibi mi almam lazım?
Bi de yüksek bel iç çamaşırı için hangi beden aldınız kızlar?
Deterjan da uni baby alsam iyi midir?
Ins.oyledir.Saglık ocagı cagırdı bakalım yarına.Onlar ne diyecek?ben onu 34 gördüm ya :)) ondan ileride saniyrm seni.aynen ayni haftalardayz normaldr herhalde off son haftalarda sanki hic gecmiyo
hadi ya o kadr uyuyo mu toplam uyku saatidr herhalde.dr a gidince rahatliyo insan ama sonra yine ayni dertler sağa dun kipir kıpırdı bugun ne oldulara basliyrz hemen.cok şükür bugunlermize merak etmesi bile guzelAynen canim tekme bir iki kez ama baya güçlü gibi. Sonra öyle hareket ediyor bazen bir yere toplanıyor ordan oraya gidip geliyor ittiriyor . Bazen de kolu bacağı ayni anda girişiyornormaldir diyorum kontrollerde de bebek iyi dedikçe doktor kabül ediyorsun bu hallerini. Günde 12 saate kadar uyuyabilir demişti doktorum
Canım gebelik şekeri neredeyse hepimizde var allahtan doğumdan sonra geciyormus. Diyetle kontrol altına alınabilir insallah. Kilo Şeker olanların ileri oluyormuş biraz benim de ilerideydi baya diyet yapmaya başladığımdan beri biraz daha normale döndü kilosu. Seninkinin kilosu ne kadarmışGünaydın güzel anneler... cuma günü bizimde doktor kontrolümüz vardı malesef bende de gebelik şekeri doktor diyetisyene yönlendirdi. Dikkat edicez artık doğuma kadarBu arada oğluşumun gelişimi normal çok şükür kilosu biraz ileri, kafası da aşağıdaymış. Bizden bu kadar şimdilik.
Canım gebelik şekeri neredeyse hepimizde var allahtan doğumdan sonra geciyormus. Diyetle kontrol altına alınabilir insallah. Kilo Şeker olanların ileri oluyormuş biraz benim de ilerideydi baya diyet yapmaya başladığımdan beri biraz daha normale döndü kilosu. Seninkinin kilosu ne kadarmış
Kızlar hepinize gunaydinnnasılsınız biz çok şükür iyiyiz yarın kontrolümz var artık 2 haftada bire düştü kontroller. Tek sıkıntı oluşan hemoroid çok fena bir şeymiş sizlerde yaşayan oldu mu bu durumu? İlaç başladık bakalım umarım doğuma kadar geçer korkum normal doğumuma engel olur mu ikinmaktan hemoroid ne hale gelir diye düşünmeden edemiyorum..
Diyetle bebeğinin kilosu da kontrol altına alınır canım için rahat olsun. Benim neredeyse 3 hafta öndeydi kilosu şimdi 1 hafta önde diyete başladığımdan beriAynen Allahtan kalıcı olan bişey değil hemde diyetle kontrol edebiliyoruz. Bebişin kilosu şu anda 1678 haftasına göre önde yani.
Bende gebelikten önce de vardı ama rahatsızlık vermiyordu şimdi sürekli kabizim iyice azdı her tuvalete çıkışımda kaniyor. Yarim saat oturamıyorum çok zor bi durum allah yardımcımız olsunKızlar hepinize gunaydinnnasılsınız biz çok şükür iyiyiz yarın kontrolümz var artık 2 haftada bire düştü kontroller. Tek sıkıntı oluşan hemoroid çok fena bir şeymiş sizlerde yaşayan oldu mu bu durumu? İlaç başladık bakalım umarım doğuma kadar geçer korkum normal doğumuma engel olur mu ikinmaktan hemoroid ne hale gelir diye düşünmeden edemiyorum..
bana yapildi.son uc aylik kandaki seker miktarina bakiliyo.sinir 6 bucuk mu ne benim 5.2 cikmistiBı benm dktr ınsulın baskatck galıba benmkı ckmu yuksekkı sızın degerlere gore kzlarr h1 a1c dıye bıbtestbyaplmı sıze
gecmis olsun canim.normal dogumda daha fena olablr cunku normal dogumdsn sonra hemoroid olanlar daha cok ikinmaktan kaynaklaniyo.bi dr una danis ona gore uygun doğum pozisyonu söyler zatenKızlar hepinize gunaydinnnasılsınız biz çok şükür iyiyiz yarın kontrolümz var artık 2 haftada bire düştü kontroller. Tek sıkıntı oluşan hemoroid çok fena bir şeymiş sizlerde yaşayan oldu mu bu durumu? İlaç başladık bakalım umarım doğuma kadar geçer korkum normal doğumuma engel olur mu ikinmaktan hemoroid ne hale gelir diye düşünmeden edemiyorum..
Doğumdan sonra yüksel bel lazım olmaz mı canımBen Mothercare’dan düşük bel hamile külodu aldım. Normal kullandıklarım gibi. Gayet rahat oluyor altta durunca, memnunum.
Bende O yleydim canim magnezyum kullanmaya başladığımdan bu yana kabizligim azaldı sen kullanmıyor musun magnezyum canimBende gebelikten önce de vardı ama rahatsızlık vermiyordu şimdi sürekli kabizim iyice azdı her tuvalete çıkışımda kaniyor. Yarim saat oturamıyorum çok zor bi durum allah yardımcımız olsun
Eve gelince denedik 1-2saniye sürmüyor ölçmesiBu atesölcer vs cok pahalı ya bu kadr pahalı seylere gerk varmıkı en ıyısını ıstıyorz hepmz ewlatlar ıcın ama gerksz para saçmakta ıstemıyorm usraf gunah yanı nrmal eskı usul ısımzıı gormezmıkı
Teşekkürler canımSutyen 85 al ben bi beden büyük aldım deterjan üni baby aldım güzel kokuyor yıkadım çamaşırları
Erken değil miKizlar ya kasım anneleleri hep.doğurmaya başladı ya herhalde bizde kasımda dogururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?