2017 Aralık Anneleri

Sutyen 85 al ben bi beden büyük aldım deterjan üni baby aldım güzel kokuyor yıkadım çamaşırları

hadi ya o kadr uyuyo mu toplam uyku saatidr herhalde.dr a gidince rahatliyo insan ama sonra yine ayni dertler sağa dun kipir kıpırdı bugun ne oldulara basliyrz hemen.cok şükür bugunlermize merak etmesi bile guzel

Günaydın güzel anneler... cuma günü bizimde doktor kontrolümüz vardı malesef bende de gebelik şekeri doktor diyetisyene yönlendirdi. Dikkat edicez artık doğuma kadar Bu arada oğluşumun gelişimi normal çok şükür kilosu biraz ileri, kafası da aşağıdaymış. Bizden bu kadar şimdilik.

Canım gebelik şekeri neredeyse hepimizde var allahtan doğumdan sonra geciyormus. Diyetle kontrol altına alınabilir insallah. Kilo Şeker olanların ileri oluyormuş biraz benim de ilerideydi baya diyet yapmaya başladığımdan beri biraz daha normale döndü kilosu. Seninkinin kilosu ne kadarmış

Bı benm dktr ınsulın baskatck galıba benmkı ckmu yuksekkı sızın degerlere gore kzlarr h1 a1c dıye bıbtestbyaplmı sıze

Aynen Allahtan kalıcı olan bişey değil hemde diyetle kontrol edebiliyoruz. Bebişin kilosu şu anda 1678 haftasına göre önde yani.

Kızlar hepinize gunaydinn nasılsınız biz çok şükür iyiyiz yarın kontrolümz var artık 2 haftada bire düştü kontroller. Tek sıkıntı oluşan hemoroid çok fena bir şeymiş sizlerde yaşayan oldu mu bu durumu? İlaç başladık bakalım umarım doğuma kadar geçer korkum normal doğumuma engel olur mu ikinmaktan hemoroid ne hale gelir diye düşünmeden edemiyorum..

Maalesef bende de var,gebelik öncesinde de vardı ama haftalar ilerledikçe hemoroid memesi sürekli dışarda. Baskıdan dolayı herhalde. Doktor “sana ağrı-sızı vermiyorsa müdahale etmeyelim,normal doğuma engel değil” dedi

Aynen Allahtan kalıcı olan bişey değil hemde diyetle kontrol edebiliyoruz. Bebişin kilosu şu anda 1678 haftasına göre önde yani.
Diyetle bebeğinin kilosu da kontrol altına alınır canım için rahat olsun. Benim neredeyse 3 hafta öndeydi kilosu şimdi 1 hafta önde diyete başladığımdan beri

Bende gebelikten önce de vardı ama rahatsızlık vermiyordu şimdi sürekli kabizim iyice azdı her tuvalete çıkışımda kaniyor. Yarim saat oturamıyorum çok zor bi durum allah yardımcımız olsun

gecmis olsun canim.normal dogumda daha fena olablr cunku normal dogumdsn sonra hemoroid olanlar daha cok ikinmaktan kaynaklaniyo.bi dr una danis ona gore uygun doğum pozisyonu söyler zaten

İstanbul’da olup henüz lohusa takımı almayanların Eminönü’nde Havuzlu Han’a gitmesini tavsiye ederim. Gecelik-sabahlık 100tl’ye aldım. Bir de biraz daha şık beyaz bir pijama takımı aldım,sabahlığı ile birlikte 140tl. Daha uygunları,daha pahalıları da var tabii her bütçeye göre. Anne-bebeğe dair dünya kadar eşya-kıyafet her şey var handa. Bir günde tüm ihtiyaçları ordan karşılayabilirsiniz :)

Bende gebelikten önce de vardı ama rahatsızlık vermiyordu şimdi sürekli kabizim iyice azdı her tuvalete çıkışımda kaniyor. Yarim saat oturamıyorum çok zor bi durum allah yardımcımız olsun
Bende O yleydim canim magnezyum kullanmaya başladığımdan bu yana kabizligim azaldı sen kullanmıyor musun magnezyum canim

Eve gelince denedik 1-2saniye sürmüyor ölçmesi
Başlarda hızlı ölçen bişey lazım olur gibi geldi
Kulaktan aldım canım daha güvenilir dediler
Belki hiç gerek kalmayacak
Orasını bilemiyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…