2017 Aralık Anneleri

Erken değil mi
Ben daha haZır hissetmiyorumm
Benim bebişim hala yatay pozisyonda
Döndü mü canım seninki
Benim geçen hafta döndü canim ama donmseydi daha iyiydi araligin 15 ine kadar icimde kalsin istiyorum ama biran öncede kızımı koklamak istiyorum ama bencillik yapamam ne kadar geç o kadar iyi

ay basinda dogum yapacakalr hep ekimde yapti canim.biz yine araliga kalicaz gibi planli bi dogum olursa tabi.gidince ben aralign 10 una istiycem tarihi
Evet canim ya bu sene erken dogum senesine şansımıza erken dogum riski olmayanlar bile 38 37 den önce doguruyorlar benim öyle gün isteme lüksün yok erken dogum riskim var

Kizlar bel agrisi başladı ya özellikle belimin soltarafı ağrıyor nasil geçecek bu agri

Doğumdan sonra yüksel bel lazım olmaz mı canım
Sezeryan olursa diye şimdiden 1-2tane alayım demiştim
Yükseklerde çok yüksek, göğüs altına kadar. Ben sezeryandan sonra nasıl giymek lazım bilmediğim için onlara bakmadım. Seninki sezeryan mı olacak

kızlar benim ilk bebegim 35 haftalık dogdu bikaçgün yogun bakımda kaldı solunum sıkıntısı nedeniyle sonra şükür ki iyiydi ama yine de cok zor oluyor erken dogan bebek bakımı inşallah zamanında gelirler birgün bile cok önemli bu sefer daha dikkatli olacagım inşşalh erken dogmaz bende seker var o tetikledi sekeri olan arkadaslar daha dikkatli olmamız lazım

Of beni o kadar etkiledi ki bu durum resmen mutsuz ediyor. Ilık suya oturuyorum rahatlatiyor bakalım yarın kontrolüm de detaylı konusucam bi umut doğuma kadar geçer diye bekliyorum ama

Hemen hemen hepimizde seker var insallah erken dogum olmaz zati ben riskliyim 35 e kadar gelseydim zati 37 38 de aliyorlar bebisi sekerden dolayi

Bende gebelikten önce de vardı ama rahatsızlık vermiyordu şimdi sürekli kabizim iyice azdı her tuvalete çıkışımda kaniyor. Yarim saat oturamıyorum çok zor bi durum allah yardımcımız olsun
Bende kanama olmadı peçete de gördüm bi iki kez ama o da çok çok hafif. O oturmama hissi berbat kabızlık için sürekli zeytinyag iciyorum kayısı yiyorum. Gerçekten sancılı bi surec inşallah doğuma kadar atlatiriz

Evet canim ya bu sene erken dogum senesine şansımıza erken dogum riski olmayanlar bile 38 37 den önce doguruyorlar benim öyle gün isteme lüksün yok erken dogum riskim var
oyle dusunme erken dogum diye bekleyp gununu dolduranlar bile var.sartlandrma kendini illa sartlandrcksanda 38 de dogurcm de.ne kadr gec o kadr iyi

hadi ya o kadr uyuyo mu toplam uyku saatidr herhalde.dr a gidince rahatliyo insan ama sonra yine ayni dertler sağa dun kipir kıpırdı bugun ne oldulara basliyrz hemen.cok şükür bugunlermize merak etmesi bile guzel
Evet uyuyormuş doktorumun söylediğine göre. Benim tek korkum arada hareket etmediğine alışıp Allah korusun, Allah öyle bir durumla kimseyi karşılaştırmasın ama bir şey olur da farketmem geç kalırım diye endişeleniyorum

oyle dusunme erken dogum diye bekleyp gununu dolduranlar bile var.sartlandrma kendini illa sartlandrcksanda 38 de dogurcm de.ne kadr gec o kadr iyi
Öyle yapmaya clisiyorum kuzum 15 aralık diyorum insallah 15 aralıkta olur kaldı 59 gün bakalım insallah hepimiz dayaniriz son günlere kadar bi de bel agrisi başladı bakalım ne yapacam

aynen benimdr korkum o.o yuzden bi saat gectgmde hareketni hissetmzsem basliyrm yoklayama durtmeye.acemilikten kaynaklaniyo iste.ben ablama soruyrm ben diyo hic takip etmezdm bilmem oyle seyelr diyodu biz mi pimpirikliyz anlamiyrm vallah

Öyle yapmaya clisiyorum kuzum 15 aralık diyorum insallah 15 aralıkta olur kaldı 59 gün bakalım insallah hepimiz dayaniriz son günlere kadar bi de bel agrisi başladı bakalım ne yapacam
cok ayakta kalmak.cok yatma yatmaktanda olur.benm kalcam agriyo ama biliyrm ki yatmaktan.arada pozisyon değiştir.gecmezse dr una soyle tabi ne olur ne olmaz

bu kasilmalar amma cok sık olmaya başladı kizlar ya.gec wc ye kalkiyrm karnim yamuk resmen solu gotsren ok isareti gibi :)) sanki yataga girince daha bi cogaliyo.cok şükür agrisz oluyo dr da normal diyo ama bi tuhaf oluyo insan.bu magnezyumlar bi iae yaramiyo galiba tadı da berbat zaten

Yarım saat içinde 2-3 kere oluyorsa mutlaka doktora gözük 26 haftamda bu yüzden hastanede yattım. Erken doğum riskim vardı çok şükür durdurular.

Yarım saat içinde 2-3 kere oluyorsa mutlaka doktora gözük 26 haftamda bu yüzden hastanede yattım. Erken doğum riskim vardı çok şükür durdurular.
vallah bazen oluyo o sekilde ama dr a da söyledim normal deyip geciyo rahim agizina da bakyi 3.6 di o kadr cok sık olmasina rağmen.haftaya gidince yine soyluycem bakalm.iyice sıklaşırsa beklmem zaten ama agrisiz oluyo agrili olunca tehlikeliyms diyolar sozde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…