vallah bazen oluyo o sekilde ama dr a da söyledim normal deyip geciyo rahim agizina da bakyi 3.6 di o kadr cok sık olmasina rağmen.haftaya gidince yine soyluycem bakalm.iyice sıklaşırsa beklmem zaten ama agrisiz oluyo agrili olunca tehlikeliyms diyolar sozde
Bende özele gidiyordum cnm doktorum normal dedi ünv hastanesine gittim hemen nstye aldılar ve sancım tavandı ağrım yoktu sadece karnım yamuluyordu ben bebek sanıyordum Allah korusun kötü birşey yoksada önlem şart
Bende özele gidiyordum cnm doktorum normal dedi ünv hastanesine gittim hemen nstye aldılar ve sancım tavandı ağrım yoktu sadece karnım yamuluyordu ben bebek sanıyordum Allah korusun kötü birşey yoksada önlem şart
gidincr zaten nts istiycem artk hic sokmadi daha beni.bende ilk oldugnda bebek diye sevindim sonradan olmadgni anladim.ebeye falan anlatmstm nasil oluyo diye oona agri eeklienince tehlikeli dedi.gunduz yok gece oluyo daha cok.
bizim burdada tam tersi fakulte en ufak bi risk bulalimda didikleyelm diye bakiyo cildirtma derecsne getiriyo ozellerde rahat takiliyo.fakulte bize neler yapti ben vazgectm oraya gitmkten normalde yarin ayrintilim var fakultede ama gitmiycem:)) gecn gittgmde en son bobrekleri genis ve ense kalinligi var dediler. aslinda oyle bisey yokmus kahrettiler bizi.o yuzden sık sık dr a gitmek istemiyrm yeternce gezdim zaten ordan oraya :)
Kizlar ya dün istahim hiç yoktu sabah kahvaltılı geç yapmıştım oglen de canim da bisey istemiyordum badem ceviz falan yedim akşamda fazla bisey yemedim bugün de kahvaltiyi geç yaptım açlık sekerim 81 di tokluk 140 çıktı ya ne güzel düzene girmişti sekerim şimdi tekrar başa donduk
ben hamile külodu aldım 5 adet nbb marka baya yüksek beli. sezeryan olan arkadaşım da en az 3 tane yüksel belli bol külot al demişti. Bence hem şimdi hem doğum sırasında ideal.
Evet uyuyormuş doktorumun söylediğine göre. Benim tek korkum arada hareket etmediğine alışıp Allah korusun, Allah öyle bir durumla kimseyi karşılaştırmasın ama bir şey olur da farketmem geç kalırım diye endişeleniyorum
cok ayakta kalmak.cok yatma yatmaktanda olur.benm kalcam agriyo ama biliyrm ki yatmaktan.arada pozisyon değiştir.gecmezse dr una soyle tabi ne olur ne olmaz
Benim de cok yogun bu ara canım.Bi de bugun seker olcumu yaptım.Sabah tokluk 106,ogleyin tokluk 141 cıktıKarnıbahar yukseltir mi ki yaa?Seker yuklemesi de yaptırmadım.Cok stresli bi sey bu seker olayı
Eve gelince denedik 1-2saniye sürmüyor ölçmesi
Başlarda hızlı ölçen bişey lazım olur gibi geldi
Kulaktan aldım canım daha güvenilir dediler
Belki hiç gerek kalmayacak
Orasını bilemiyoruz ki