- 12 Nisan 2017
- 764
- 622
- 23
- 37
İyi günlerde kullanalım inşallah canımBen de kovayla masrapasını aldımKovayo sallaya sallaya ofise getirdim
canim benim arkadasim 37den sonra degistirdi doktorunu ozel hastaneler pek takmiyor anlayacagin onemli olan icine sinmesi doktorun ve hastaneninİnşallah canım. İnşallah hepimiz gönlümüze göre bi ortamla karşılaşırız.
Ben aldım bugün canım bayada beğendim inşallah bulmuşsundur
Bende gorumceme dedim canim gorumcem alacak da kuvete göre file bulabilir miyiz ki battaniye de güzelmiş canim arkadaşım ddi
Özel canim doktorum diyor acil bisey olursa saat kac olursa olsun hep gel diyor zati surekli telefonda irtibat halindeyiz onun dışında ben kaynanam da kalıyorum kendi evimde kalmıyorum erken dogum riskim var diye hastane kaynananin evine uzak yolculuk da yasak bana herhalde 20 gün sonra 2 haftaya 1 çağırır onun için sorun olmadıkça ayda bir gel diyor
Ben gece uykumdan uyanıyorum kasılma olunca. Sonra tuvalete gidiyorum ama zor yürüyorum karnımı tuta tuta zor atıyorum kendimi tuvalete. Sanırım sıkışık olunca kasılma daha da can yakiyor. Normal zamanda da oluyor benim kasılmalarım karnımın alt tarafında kasık bölgemde ağrı oluyor karnım sertleşiyor yürürken zorlaniyorum. Bir de sanki yürürken aşağı çekiyor karnımı bisey vajinada baskı hissediyorum. 37. Haftaya kadar da çalışmak istiyorum nasıl olacak acaba. Nst ye girmedim ben de henüz hiç
Kızlar nasılsınız annemden dolayı okuyorum ama çok yazamıyorum şimdi doktordan geldim 32 artı 4 günlük 45cm 2180 gram olmuşuz 3 hafta bile olmadı 600 gram almış bebişim doktor normal dedi ama bana fazla gibi geldi annemden dolayı çok dışarı falan çıkamıyorum ondanmı acaba
Bende bu hafta calisir raporumu aldim. 21 kasima kadr bakalim sorun olmazsa calismk istiyorum. Okadar zaman evde geciremem saniyorum kafamda kurar dururum dogum zamanini:) iyisimi calisayim zaman gecer...Ben 37. haftayı bekleyemeyeceğim zira işten çok bunalmış durumdayımBütün gün oturmaktan sırt bel ağrısından ölüyorum. 32. haftada bağlasalar durmam
bebi bi yerde toplaniyo gibi oluyo ve orasi geriliyo.resmen orda yumurta varmis gibi sisiyo.derin geriliyo.ben bebk saniyodm ilk zamanlar ama yalanci kasilmaymsKzlar bu kasılma sancı agrı gbı bseymı yksa bebegn hareketleryle ılgılı bı durummu acemıyım kusuruma sakmayın.. ıkı gndr bebegım cok hareketlı gerıluyot karnım bu kasılma degl dımı
ÇOk iyi o zaman canım. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için.canim benim arkadasim 37den sonra degistirdi doktorunu ozel hastaneler pek takmiyor anlayacagin onemli olan icine sinmesi doktorun ve hastanenin
Sen devlet mi özele gidiyorsun benim bildiğim devlet almaz en başta bi kayıt olması gerek ama özelde bi bilgim yok sen yinede geç olmadan gitAlmama ihtimali var mı? Olmasın yaa. 40 gün önce eşimin bi arkadaşının eşi benim gittiğim hastanede Doğum yaptı. Kadın çok kötü şartlardaki Doğuma alınmış. başka bi arkadaşının eşi de benim gittiğim doktor tarafından ideoloji farkından dolayı hakaret yemiş. Çok soğudum doktorumdan
iş yerinde rahatsan bekle tabi ki. :)Bende bu hafta calisir raporumu aldim. 21 kasima kadr bakalim sorun olmazsa calismk istiyorum. Okadar zaman evde geciremem saniyorum kafamda kurar dururum dogum zamanini:) iyisimi calisayim zaman gecer...
Canim bende kasilmayi anlıyorum ama sancıyı anlamıyorum kasılma rahmin vvegin var yerde toparlanması toparlanan yarın sertleşmesi ama sancıyı bilmiyprum karnim 2 haftadır ağrıyor ama sancı mi yoksa normal mi anliyamiyorumKzlar bu kasılma sancı agrı gbı bseymı yksa bebegn hareketleryle ılgılı bı durummu acemıyım kusuruma sakmayın.. ıkı gndr bebegım cok hareketlı gerıluyot karnım bu kasılma degl dımı
Amin canimAnladm cnm allah korusun bzlerıde bebslerıde
çok sağol canım. hepimizin inşallahEn hayirli zamanda gelir insallah bebegin canim. Icini ferah tut.
Kzlar bu kasılma sancı agrı gbı bseymı yksa bebegn hareketleryle ılgılı bı durummu acemıyım kusuruma sakmayın.. ıkı gndr bebegım cok hareketlı gerıluyot karnım bu kasılma degl dımı
aynisi oluyo bende ama duzensizcanım kasılma düzenli aralıklarla gelmiyorsa, pozisyon değiştirince geçiyorsa korkma. rahim kendini hazırlıyor yalancı sancı da olabilir bebeğinin hareketi de olabilir. benim öncesinde sancının geleceğini hissedeceğim şekilde oluyor. ilk önce nefesim kesilir gibi oluyo bi basınç hissediyorum rahmimde. sonra kaskatı kesiliyo bi müddet öyle kalıyo. düzenliydi benim sancılarım 85 lerde çıkıyordu yatış istedi doktorum. elini karnına koy o kasılma aralıklarını saatle ölç. bana 8dk da bir sancın var dedi doktorum adalata başlattı. bir de adet sancısı gibi ağrı da eşlik ediyordu genelinde benim. bunlar olabilir ama düzenli olması önemli olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?