2017 Aralık Anneleri

Anladm cnm allah korusun bzlerıde bebslerıde

Kzlar bu kasılma sancı agrı gbı bseymı yksa bebegn hareketleryle ılgılı bı durummu acemıyım kusuruma sakmayın.. ıkı gndr bebegım cok hareketlı gerıluyot karnım bu kasılma degl dımı

Bzde zayf dıyoz nolck halımız

Ben 37. haftayı bekleyemeyeceğim zira işten çok bunalmış durumdayım Bütün gün oturmaktan sırt bel ağrısından ölüyorum. 32. haftada bağlasalar durmam
Bende bu hafta calisir raporumu aldim. 21 kasima kadr bakalim sorun olmazsa calismk istiyorum. Okadar zaman evde geciremem saniyorum kafamda kurar dururum dogum zamanini:) iyisimi calisayim zaman gecer...

Kzlar bu kasılma sancı agrı gbı bseymı yksa bebegn hareketleryle ılgılı bı durummu acemıyım kusuruma sakmayın.. ıkı gndr bebegım cok hareketlı gerıluyot karnım bu kasılma degl dımı
bebi bi yerde toplaniyo gibi oluyo ve orasi geriliyo.resmen orda yumurta varmis gibi sisiyo.derin geriliyo.ben bebk saniyodm ilk zamanlar ama yalanci kasilmayms

Sen devlet mi özele gidiyorsun benim bildiğim devlet almaz en başta bi kayıt olması gerek ama özelde bi bilgim yok sen yinede geç olmadan git

Canim bende kasilmayi anlıyorum ama sancıyı anlamıyorum kasılma rahmin vvegin var yerde toparlanması toparlanan yarın sertleşmesi ama sancıyı bilmiyprum karnim 2 haftadır ağrıyor ama sancı mi yoksa normal mi anliyamiyorum

bize de Bugün sağlık ocağından hemşireler geldiler Doğumla ilgili Bilgi vermek için gelmişler. Beslenme, emzirme, Doğum çantası gibi konularda bilgi verdiler. gebeleri ziyaret ediyorlarmış. Size de yapıldı mı bu ziyaretler.

arkadaşlar kontrollerinizde serviks uzunluğuna bakıldı mı hiç. bu haftalarda kaç çıkıyor

canım kasılma düzenli aralıklarla gelmiyorsa, pozisyon değiştirince geçiyorsa korkma. rahim kendini hazırlıyor yalancı sancı da olabilir bebeğinin hareketi de olabilir. benim öncesinde sancının geleceğini hissedeceğim şekilde oluyor. ilk önce nefesim kesilir gibi oluyo bi basınç hissediyorum rahmimde. sonra kaskatı kesiliyo bi müddet öyle kalıyo. düzenliydi benim sancılarım 85 lerde çıkıyordu yatış istedi doktorum. elini karnına koy o kasılma aralıklarını saatle ölç. bana 8dk da bir sancın var dedi doktorum adalata başlattı. bir de adet sancısı gibi ağrı da eşlik ediyordu genelinde benim. bunlar olabilir ama düzenli olması önemli olan.

aynisi oluyo bende ama duzensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…