2017 Aralık Anneleri

Bende gorumceme dedim canim gorumcem alacak da kuvete göre file bulabilir miyiz ki battaniye de güzelmiş canim arkadaşım ddi
Battaniye Polyester-Akrilik-Pamuk karisimli canim. Portbebenin altina falan serilebilir belki ya da yatak ortusu niyetine

gece kasılmaların nasıl oluyor canım. uykundan uyanıyor musun
yataga girdgmde basliyo canim uyuyana kadr ara ara devam ediyo.dr a soyledim ama normal diyo.bi gece 3 dakika arayla geldi bi kac kez daha devam etseydi gidecktm dr a ama sonra kesildi.yalanci sanci herhalde

hastmede yattgm zmn bnmki de 70 lerdydo cnm sabaha dogar dediler serumlar ilaclar derkn vakti varms durdu 40 lara dusti haftalk nts gryrm bnde 28 den bri naplm iyi olsnlrda

gece kasılmaların nasıl oluyor canım. uykundan uyanıyor musun
Ben gece uykumdan uyanıyorum kasılma olunca. Sonra tuvalete gidiyorum ama zor yürüyorum karnımı tuta tuta zor atıyorum kendimi tuvalete. Sanırım sıkışık olunca kasılma daha da can yakiyor. Normal zamanda da oluyor benim kasılmalarım karnımın alt tarafında kasık bölgemde ağrı oluyor karnım sertleşiyor yürürken zorlaniyorum. Bir de sanki yürürken aşağı çekiyor karnımı bisey vajinada baskı hissediyorum. 37. Haftaya kadar da çalışmak istiyorum nasıl olacak acaba. Nst ye girmedim ben de henüz hiç

almazlar bence canm snn bu sanclr yalanci sanci gbi bu haftalarda hemen hemen herkste olyo yatarken falan
aynen bende oyle dusunuyrm.dr da dedi nornal oldugunu ama son gittgmde rahim agizini olcerken rahim agizin 3.6 anlattgn gibi kaislmalara ragmen bi kisalma yok gibi bi cümle kurdu.o yuzden korkuyrm bu kasilmalar sebep olur mu kisalmaya allah korusun.32 den sonra aliniyms zaten nst ye normali oyleyms.bende 32 ye girince gidicm bakalm alck mi

Dün sancı çıkmadı haftalık gideceğim artık hafta ya kadar yiyeceğim bakalım nolcak 2 kg geçseydik bi

Kızlar ben hastanemi ve doktorumu değiştirmeye karar verdim. Dün çok korkunç şeyler duydum doktorumla ilgili. Aynı zamanda doğumhane ile ilgili. Bi sıkıntı olur mu acaba bu saatten sonra değişmem. Devlet hastanesinin şartları ne yazık ki çok iyi değil burda. Daha iyi şartlarda Doğum yapmak istiyorum. Sizce hastane değişikliği sıkıntı olur mu şu aşamadan sonra

Durumun varsa özelde yap ama bu saatten sonra doktor alırmı bilmem bütün tahlil kontrol sonuçlarını al bi başka doktora git önemli olan doğum zaten içine sinsin

Canim hastaneyi sorun etme bende doktorun kötüyse değiştir sonuçta senin doğumuna girecek olan o bende geçen ay hastaneye bir tatlisizlik yasadim ama doktorum çok iyi olduğu içi degistirmedim bence doktor onemli

Durumun varsa özelde yap ama bu saatten sonra doktor alırmı bilmem bütün tahlil kontrol sonuçlarını al bi başka doktora git önemli olan doğum zaten içine sinsin
Almama ihtimali var mı? Olmasın yaa. 40 gün önce eşimin bi arkadaşının eşi benim gittiğim hastanede Doğum yaptı. Kadın çok kötü şartlardaki Doğuma alınmış. başka bi arkadaşının eşi de benim gittiğim doktor tarafından ideoloji farkından dolayı hakaret yemiş. Çok soğudum doktorumdan

Canim hastaneyi sorun etme bende doktorun kötüyse değiştir sonuçta senin doğumuna girecek olan o bende geçen ay hastaneye bir tatlisizlik yasadim ama doktorum çok iyi olduğu içi degistirmedim bence doktor onemli
Sorun orda işte ben doktorumu da hastaneyi de değiştirmek istiyorum. Şansımı deneyeyim bi o zaman. İnşallah değiştirebilirim.

Doğumun riskli değilse alıyorlar canım. Doktora güven çok önemli doğumda. Soğuduysan hemen değiştir bence.

Doğumun riskli değilse alıyorlar canım. Doktora güven çok önemli doğumda. Soğuduysan hemen değiştir bence.
Şu ana kadar hiç bi sıktım olmadı hamileliğim boyunca elhamdulillah. Herhalde olmaz da artık. İnşallah tabi. Önyargılı da olmak istemiyorum ama ben artık gidemem o hastaneye

Sorun orda işte ben doktorumu da hastaneyi de değiştirmek istiyorum. Şansımı deneyeyim bi o zaman. İnşallah değiştirebilirim.
Hangi sehirdesin canim arastir iyice iyi bir doktoru git benim erken dogum riskim vardı daha doğrusu benim gebeligim başından beri R iskliydi önce yüce rabbimin sonrada doktorumun sayesinde bu haftaya geldik binlerce kez şükürler olsun ki dokyor çok önemli seni aynı zamnda manevi olarakrahatlatmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…