2017 Aralık Anneleri

Diyarbakırdayım canım. Güya ismi çok anılan çok sevilen bi doktora gidiyodum. Ama öyle değilmiş. İnternette de hastane ben doktorla ilgili bi kaç olumsuz yorum okumuştum ama karalamak içindir diye düşündüm. Doğruymuş hepsi

canm ne alaksi var benm dogum sancisi die gttgmdw 28. haftada serviks boyum 3 cm di acilsa benmki acilirdi bence bunalri kafana takma sen sikinti kendini belli eder emn ol ki 3.8 cm se serviks boyin korkck hc bsy yok

nolmuski cnm

sanirsam H astaneyle ilgili bir sorun yasadin
minik_oglum
Ben henüz bi sorun yaşamadım canım. Eşimin arkadaşı 40 gün önce gittiğim hastanede Doğum yaptı. Kadına oda vermemişler. Devlet hastanesindeki gibi Doğum yapacak olan bütün hastaları bi odada bekletiyorlarmış. Kadın normal Doğum yapacakmış normalde. Ama etrafındaki bi sürü sancı çeken kadınla birlikte ilgisiz hemşireler yüzünden strese girmiş ve ısrarla sezeryan yapın demiş. Ben özel hastaneye gideceksem kendi odam da sevdiğim kişilerle sancı sürecini geçirmek isterim. Toplu beklenen yerde ben daha kendimi hazır hissetmemişken yanımda suyu gelen bi kadının feryat figan bağırması bana kendi derdimi unutturur. Yanlış ifade etmiş olabilirim kızlar kusura bakmayın. Bununla alakalı kötü bi anım var. O yüzden kesinlikle ayrı bi odada olmak istiyorum. Hele ki düşünce farkından dolayı doktor tarafından eziklenmek apayrı bir mesele. Ben yaşamadım ama anlatılanlardan çok etkilendim

Benim de boyun 1.52 canim zayifim önceden de gobegim yoktu 34 bedendim şimdi 36 karin kaslarim önceden çok sert olduğuna şimdi de çok gergin hiç çatlak yok

Allah dağına göre kar verirmiş hesabı zaten bu bünyelerle kocaman gobekleri nasıl tasiyalım

Kızlar nasılsınız annemden dolayı okuyorum ama çok yazamıyorum şimdi doktordan geldim 32 artı 4 günlük 45cm 2180 gram olmuşuz 3 hafta bile olmadı 600 gram almış bebişim doktor normal dedi ama bana fazla gibi geldi annemden dolayı çok dışarı falan çıkamıyorum ondanmı acaba

Ben aldım bugün canım bayada beğendim inşallah bulmuşsundur

Kizlar sezaryen kesiginin atildigi yere benim kız 2 gündür baskı yapıyor sizde de oluyor mu

haklisim cnm tabiki

o zaman değiştir canim kendini ve bebeğini emanet edeceksin sonucta

Devlet hastaneleri 30. Haftadan sonra vs almayabiliyor ama özel hastane her daim alıyor diye biliyorum. Ben de 32.haftamda hastane değiştirmek durumunda kalacağım. Çünkü doktorum bir ara ayrılmıştı buradan, o başka yere geçti diye ben de oraya geçeceğim.
Ama en önemlisi içinin rahat etmesi. Huzursuz olduğun bir yerde doğum yapmak senin psikolojini de etkiler diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Ben de olaya %90 psikolojik bakıyorum canım. Zaten Doğum anında kendimizi huzurlu hissetmemiz, kaygıdan uzak olmamız lazım. Gitmek istediğim hastane özel bi hastane Zaten yine. Ve şimdiki gittiğim yere nazaran evime daha yakın.

Çok çok haklısın. Benim önceliğim de senin gibi. O yüzden hiç tereddüt etme. Şükür ki Allah daha öncesinde göstermiş sana gerçekleri. İnşallah yeni hastane sana huzur getirir.

Çok çok haklısın. Benim önceliğim de senin gibi. O yüzden hiç tereddüt etme. Şükür ki Allah daha öncesinde göstermiş sana gerçekleri. İnşallah yeni hastane sana huzur getirir.
İnşallah canım. İnşallah hepimiz gönlümüze göre bi ortamla karşılaşırız.

kızlar hastaneden geldik. rahim ağzı uzunluğu 2ye düşmüş. 3.5 tu önceden. incelme ve yumuşama varmış. 2-3 hafta daha idare eder bu bizi dedi doktor. pazartesiye kadar adalatı kullan pazartesi bırak dedi. durumlar böyle

En hayirli zamanda gelir insallah bebegin canim. Icini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…