2017 Aralık Anneleri

Benımkıdemı kasılma o zaman anladımkı ya. Sancım olmuyo adet sancısı gbı bebegmın hareketı bnce hıssedılyo gorunuyo cnku dondugu oynadıgı

Yoplanma sertlesmeyse benmde oluyo kasılma o zaman bıkac gndr duzenlı degl ama

bebi bi yerde toplaniyo gibi oluyo ve orasi geriliyo.resmen orda yumurta varmis gibi sisiyo.derin geriliyo.ben bebk saniyodm ilk zamanlar ama yalanci kasilmayms

Bu dedklerın bnde dun cok oldu canım yazmstmya cok hareketlı bugun dıye.. djtra sorayım gıdınce

anladım canım sağol. o tarihte benim de öyleydi şimdi 2.1 dedi doktor. 2-3 hafta idare eder dedi
eder tabi bak gulum80 in daha kacinci haftada 2.8 miydi o degerde biseydi kac haftadr masallahi var.icini ferah tut ne zaman dogurcam ben dedgn gubleri bile göreblrz belki.erken beklerken gec doganlar cok vaktiyle gelsin hepimizin insallah

dr un bakiyodr ona canim takma kafana sen.rahim agzinin uzunluğu kisa olunca erken dogum riski oluyo kardelenin gibi yani 3 ten kisa olunca mi tam bilmiyrm değerleri

Anladm cnm benım dktr bebgın esıne bakıyo her gttgmde esı asagıda braz cnku onada bakuyodr o zaman

Canim yalancı sancı dedikleri o bende çok erken başlamıştı bir saat içinde 4 5 defa olmamalimis doktorundan magnezyum iste

Gttgmde ben bı soryum bunu aklıma takldı smdı benım esı asagıda benehın allah korusun hareket sanırım falan acıklasn bı bana bunu

Kzlar ıkı uc saat ıs yapsam otrmadan kalçam belım kopugo nrmalmı. Hu kadarı ya felclı gbı oluyo donemıyom bıle yattgm yerden

Anladm cnm benım dktr bebgın esıne bakıyo her gttgmde esı asagıda braz cnku onada bakuyodr o zaman
Canim benim de rahim ağzım kisaldi 2.5 düştükizlar biliyor 10 haftadır yatıyorum prukloton igne progestan magnezyum kullanıyorum ama hala kasilmalara alisamadim

Gttgmde ben bı soryum bunu aklıma takldı smdı benım esı asagıda benehın allah korusun hareket sanırım falan acıklasn bı bana bunu
Eşinin aşağıda olma durumunu bilmiyorum canim sana yanlış bilgi vermek istemem doktoruna sor serviks boyunu ölçer zaten ona göre normal olup olmadığını söyler ama K asilmalarini takip et

yalanci kasilma o iste canim rahimin kendini hazirlamadi.bazi gunler cok oluyo bazi gunler az.magnezyum kullaniurm ama bi ise yaramiyo henuz
Kuzum sen magnorm kullaniyordun herhalde ne için kullanıldığına baksana benim kullandığım hem kramplar için hem de rahim ağzı yetmezliği yada erken dogum riski olanlar için kullanılıyor

Kuzum sen magnorm kullaniyordun herhalde ne için kullanıldığına baksana benim kullandığım hem kramplar için hem de rahim ağzı yetmezliği yada erken dogum riski olanlar için kullanılıyor
kullaniyrm canim bana kalsiyumda yazdi.mesela bi gun magnormu ic bi gün kalsiyumu dedi yani bir gun arayla iciyrm ondan mi ise yaramiyo anlamadım ki.kasilmalarm var deynce yazdi

Sen devlet mi özele gidiyorsun benim bildiğim devlet almaz en başta bi kayıt olması gerek ama özelde bi bilgim yok sen yinede geç olmadan git
Normalde özele gidiyodum canım. Şimdi de başka bi özel hastaneye geçmek istiyorum. İnşallah bi sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…