2017 Aralık Anneleri

benimki hani buyuk hap gibi suya atinca eriyenlerden bakarim icindekielre ne ici. kullaniliuo diye
Bak canim eğer sadece kasilmalar içinde degisitirosin ben magnative sen çok memnunum hem tadi da çok kötü değil BI de sen aynı saatlerde içmeye calis

Kuzum 2 cm normal mi ddiler benim doktorum 2.5 CM di açıkça söyledi erken dogum riskin var yerçekimi senin düşmanınherşey senin elinde ddi hatta inanmadım başka bir doktora gittim o da aynısını ddi şimdi de diyor doktorum 35. Haftaya kadar gel herşey senin elinde diyor

Bak canim eğer sadece kasilmalar içinde degisitirosin ben magnative sen çok memnunum hem tadi da çok kötü değil BI de sen aynı saatlerde içmeye calis
baktim kasilmalar icin yaziyo gebelikteki.ama bi gun arayla ictgm icin bence etki etmiyo her gun icmeyide midem kaldirmaz

Seni çok iyi anlıyorum canim ilk duyduğumda dünya basima yıkıldı benimdeigne için geç BI hafta canim ama progestan verebilirdi bence ben geçen hafta nstye gittiğimde bayanla konusmutum 33haftalıkri bebek baskı yaptigi icin aksamlari bir tanr progestan iciyormus doktoru oyle demis

Canım ben neredeyse bu hafta doğuracaktım doktorum sancilarima bakıp bu sancıyla açılman sabaha olabilir dedi. Yeni dogan unitesini falan aradilar yer var mi diye. Ilacla durdurdular. Şu an doktorum 2 cm ile 2-3 hafta daha gider dedi. 36 da falan doğurmam bekleniyor çünkü düzenli sancılarım var. Rahim ağzında incelme de başlamış dedi. O anlamda yani normal dedi daha kotusunu bekliyodu cunku. Kanamam da olmuştu

2.5 cm kaçıncı haftandı canım. Benim 31 de falan 3.5 du serviks. Ve hiç erken doğum riski belirtim yoktu. Ne olduysa bu hafta oldu

kuzum aklından dogum düşüncesini at ilk önce biliyorumatması çok zor aklından çıkmıyor aman bebegin için yapmalisin sen güçlü olmalısın ki annesi bebegin de guclynolsun sana daha fazla tutunsun bol bol yat dinlen beslenmene dikkat et syresten uzak dur sıcak suyla dustan uzak dur ben eminim 38 göreceksin insallah en kötüsü şimdi dogsa bile ınan haftan kötü değil kuvez de bile kalamaz

Allahım inşallah. Çok sagol canım güzel sözlerin için. Evet kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

2.5 cm kaçıncı haftandı canım. Benim 31 de falan 3.5 du serviks. Ve hiç erken doğum riski belirtim yoktu. Ne olduysa bu hafta oldu
KuZum benim baştan R iskliydi basima gelmeyen kalmadı ama buna da şükür bu haftalara gördüm insallah 32 yi de gorecem ben ilk 3 ay düşük riskim vardı kanamam vardı sadece yattım sonra tam geçti ddik 4. Ayda tiroid çıktı buna da tamam ddim 20. Haftada acile kaldirildim sancı var mi diye ilk o hafta nstye baglandim ki bebek çok.küçük olduğu için hareketleini takip etmek mümkün değildi S erviksim 2.5 cm di dediğim ilaçları kullandım tabi hep yattim 2 hafta sonra 2.8 di 24. Haftada seker cikti onun stresi falan derken 2.5 cm geri düştü şimdide bobrek genislemesi var yani benimiçin geçen 30 haftayı anlatsam neler atlattigimi bilsen kizlar biliyor 28. Haftayı görsem keşke derdim allahima şükürler olsun 30 u nasip etti insaalh 32 de nasip eder olumlu dusun canim dua et yüce rabbim bunları yasatiyorsa vardır bunda e bir hayir

portakal bide limon aromali ama bole tuhaf sekerlo eksi gibi bi tadi var.ictiktn sonra agizda cok kotu bi tat kaliyo.
O tat bende kalıyor canim benim yavrum ben içtikten sonra hareketleniyor çok sevdi tadını galiba :) hergün K ullansan bisey olur mu ki magnezyumu

Böyle bir durum varsa değiştirin elbet bu anlattıklarınız moral bozucu hele yaşamak hiç düşünemiyorum bile.

Ah gerçekten başına gelmeyen kalmamış canım benim. Benim de çok kanamam oldu uzun süre hastanede yattım düşük tehdidim vardı ama hiç serviks kısalması olmamıştı. Valla vardır bir hayır ne diyeyim sağlıkla doğuralım da. Sen de bu haftaya kolay gelmemişsin. Psikoloji çok önemli dediğin gibi. Düşük tehdidi yaşamaktansa erken doğum riski daha katlanılır oluyor. O hastanelerde süslü kapıların arkasında insanların mutluluklarını bebeklerin aglamalarini duyarak düşük tehlikesiyle yatmak çok zor. Az kaldı neyse ki artik

Böyle bir durum varsa değiştirin elbet bu anlattıklarınız moral bozucu hele yaşamak hiç düşünemiyorum bile.
Kesinlikle moral bozucu. Haftaya randevu alabilirsem inşallah Yeni hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Erkenden yapayım ne yapacaksam. Üstümdeki tedirginliği atmış olurum. Daha hastaneye gitmeden bu duyduklarımla yeterince stres oldum

Aynen canim hep kendime kizim için güçlü olacam diye söyledim yüce rabbim e y alvardim kızımla konuştum gecelerde ve ben bunu yaprken hep tek basimaydim biz anneyiz güçlü olmak zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…