2017 Aralık Anneleri

Ealla bnce eskıler hapıyosa vardr bı fatdası hem bız kısın dogum yapcaz sıkınkorse olmasa bıle belımızı bı seklde sıcak ttmamız gerk dıye dsnuyorum

Ben gecen cuma gtmstım dönmus dedı sız konusunca sordm bnde.. ılgısı varmdr blmıyorm ama kasıklatımdakı basıncta bu haftadr arttı zaten

Kızlar doğum sonrası toparlayıcı külot ya da korse tarzı şeyler alan var mı? Ya da araştıran.?

Bn daha kendıme hcbısey almadım bıraz bıraz bebeısınkılerı tamamlıyorm lste yaptm aldkca ısaretlıyorm benımkı bıdakı aya kalr heralde

Cnm kimi insan bebeginin döndügünü anlayabiliyo bile.
34 e kadar dönerse dönüyo.
34 den sonra zor dio dr lar.
Sanciyla dönenlerde oluyomus ama bebek tersken sanciyi kimse beklemez die dusunuyorum.
Yaa iki gün önce bebeğin yer değiştirdiğini hisseder gibi oldum. Çünkü önceden kafasını mideme çok bastırıyordu. Eğilmekte güçlük çekiyodum. Ama şimdi rahatım. İnşallah dönmüştür

Benimki baş asagı duruo alttan hissediom hickirigi. Eger seninde oyleyse bas asagi olabilir.
En son nsldi?
Randevunda dr a sor bakalim durusunu.
makat durustu en son.o zaman ayaklar iyice vajinaya kadr uzaniyodu aimdi anlattgm gibi oluyo bi tuhaf.sanki yan duryms yada bas asagims gibi

Inşallah oyledir canım ama mandalina yasaklı meyvelerden değildi ben de yükseltmez sanmistim. Herhalde ara öğünlerden sonra en az 2 saat geçmesi gerekiyor

Kzlar dun endokrıne gttım ıyılı gtmısım hem dıyabet yzmanı hem dıyetsyen hem dktr ayrı ayrı anlattı acıkladı sagolsnlar kafama yattı bu sefer bıraz dusur degerlerını ınsulın olmadan atkat hamılelıgındedı ama snrasndada dıkkat etmen gerk cnku temel atlms gnı dusun ılerde seker hastalıgı olarak cıkabılr karsına dedı. Hayrlısı bakalım zatn ıkı saatte bı duzenlı atatrldgnda cok bı aclık hıssı olmaz bnde savçbretcem artk ınsallah

Insalalh cnm saka maka sona yaklastık gnı
Evet ya zaman gittikçe daralıyo çok şükür. Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Ben henüz hiç alışveriş yapmadım. Sadece park beşik araba ve puset aldım. Bugün çıkabilirsek eşimle alışveriş yapmayı düşünüyoruz. Tek başıma hiç bi yere gidemiyorum. Yılım tamam oldu buraya geleli ama hala hiç bir yeri bilmiyorum. Mecburen eşimi bekliyorum alışveriş için.

Sen agr olanları almıssın zaten canım gerısı eglencelı zevklı olr ne guzel bn yavas yavas aldm her aldkca mtlu oldum tanbım guzel gnlerde gydrmeyı nasp etsın hepmızede

Sen agr olanları almıssın zaten canım gerısı eglencelı zevklı olr ne guzel bn yavas yavas aldm her aldkca mtlu oldum tanbım guzel gnlerde gydrmeyı nasp etsın hepmızede
Amin inşallah. Zaten çok bi şey almayacağım oğluma. Bizde gelinin annesi bebeğe bohça hazırlar. Annem bi sürü tulum koymuş. Sadece kendime gecelik pijama ve oğluma da zıbın takımları külotlu çorap filan alıcam. Bi arkadaşım sağolsun kundak battaniye örüyor. Ben de battaniye örüyorum. Penye battaniye alırım bi iki tane. Başka da ne lazım bilmiyorum. Çıkınca ne görsem alırım herhalde :)

Agz mendılı sırt havlusu bnlarıda untma cnm. Bolca lazm olrmus

Kzlar nerelerdesınız bugun temızlık gunumm.. ewı toparladım süpürdüm camarlar yıkandı asıldı smdı mola verdım yemekteyızı ızlıcem o btncede ew sılerım wc yıkarım snra yemek... toz almada yatına kalıt artık

bebekler hizli hizli nefes alır dimi kızlar.sanki sırtını dayamis karnima karnimin sol tarafı inip inip kalkiyo sanki nefes alır gibi.video atabilsek gondericem buraya cok tuhaf bildign nefes aliyo sanki orda

bebekler hizli hizli nefes alır dimi kızlar.sanki sırtını dayamis karnima karnimin sol tarafı inip inip kalkiyo sanki nefes alır gibi.video atabilsek gondericem buraya cok tuhaf bildign nefes aliyo sanki orda

Benegın nabız atısı hızlı olr ama nefesını bılmıyrm cnm

Nefes almaz cnm ya karnimizda.
Baska biseydir o.
Kalbi olabilir mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…