- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kramplar icin magnezyum verio dr lar cnm.
Kullaniyosan dozunu yükselt istersen.
Dr una da sorabilirsin tabi.
Korseyi öneren bir de rahim kaslarını tembelleştirip geç toparlanmaya sebep olacağını düşünerek önermeyen doktorlar varmış. Sadece görüntü sağlar, vücuda katkısı olmaz diye.
Spor da zaten önerilmiyormuş ilk etapta.
Önerenler de belli bi gün/hafta geçtikten sonra diyor.
Ama eskiler bel ve karın bölgesine bir şey sararmış doğum sonrası bir kaç gün.Artık sıcak tutsun diye mı sıkı tutsun diye mi. Yüksek bel hamile külotları da o işi görüyorsa sonrasında 4-6 hafta karın bölgesinin ve rahmin toparlanmasını beklemek kalıyor.
Ben son kontrolüme geçen cuma gitmiştim ve doktor bebeğin şimdilik ters durduğunu ama Doğuma kadar dönebileceğini söylemişti. Ama bu hafta hıçkırığı hep kasık bölgemdeydi. Hemen dönmüş olma ihtimalı var mı ki
Günaydın kızlar... Bende hıçkırığını kasık bölgemde hissediyorum ve göğüs kafesimin altında tekme ve kaymaları. Doktor baş aşağı duruyo demişti zaten.[/QUOTE
Aynn cnm
Kızlar doğum sonrası toparlayıcı külot ya da korse tarzı şeyler alan var mı? Ya da araştıran.?
Yaa iki gün önce bebeğin yer değiştirdiğini hisseder gibi oldum. Çünkü önceden kafasını mideme çok bastırıyordu. Eğilmekte güçlük çekiyodum. Ama şimdi rahatım. İnşallah dönmüştürCnm kimi insan bebeginin döndügünü anlayabiliyo bile.
34 e kadar dönerse dönüyo.
34 den sonra zor dio dr lar.
Sanciyla dönenlerde oluyomus ama bebek tersken sanciyi kimse beklemez die dusunuyorum.
Benim de dönmüştür inşallah.Ben gecen cuma gtmstım dönmus dedı sız konusunca sordm bnde.. ılgısı varmdr blmıyorm ama kasıklatımdakı basıncta bu haftadr arttı zaten
makat durustu en son.o zaman ayaklar iyice vajinaya kadr uzaniyodu aimdi anlattgm gibi oluyo bi tuhaf.sanki yan duryms yada bas asagims gibiBenimki baş asagı duruo alttan hissediom hickirigi. Eger seninde oyleyse bas asagi olabilir.
En son nsldi?
Randevunda dr a sor bakalim durusunu.
Inşallah oyledir canım ama mandalina yasaklı meyvelerden değildi ben de yükseltmez sanmistim. Herhalde ara öğünlerden sonra en az 2 saat geçmesi gerekiyor
Benim de dönmüştür inşallah.
Evet ya zaman gittikçe daralıyo çok şükür. Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Ben henüz hiç alışveriş yapmadım. Sadece park beşik araba ve puset aldım. Bugün çıkabilirsek eşimle alışveriş yapmayı düşünüyoruz. Tek başıma hiç bi yere gidemiyorum. Yılım tamam oldu buraya geleli ama hala hiç bir yeri bilmiyorum. Mecburen eşimi bekliyorum alışveriş için.Insalalh cnm saka maka sona yaklastık gnı
Evet ya zaman gittikçe daralıyo çok şükür. Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Ben henüz hiç alışveriş yapmadım. Sadece park beşik araba ve puset aldım. Bugün çıkabilirsek eşimle alışveriş yapmayı düşünüyoruz. Tek başıma hiç bi yere gidemiyorum. Yılım tamam oldu buraya geleli ama hala hiç bir yeri bilmiyorum. Mecburen eşimi bekliyorum alışveriş için.
Amin inşallah. Zaten çok bi şey almayacağım oğluma. Bizde gelinin annesi bebeğe bohça hazırlar. Annem bi sürü tulum koymuş. Sadece kendime gecelik pijama ve oğluma da zıbın takımları külotlu çorap filan alıcam. Bi arkadaşım sağolsun kundak battaniye örüyor. Ben de battaniye örüyorum. Penye battaniye alırım bi iki tane. Başka da ne lazım bilmiyorum. Çıkınca ne görsem alırım herhalde :)Sen agr olanları almıssın zaten canım gerısı eglencelı zevklı olr ne guzel bn yavas yavas aldm her aldkca mtlu oldum tanbım guzel gnlerde gydrmeyı nasp etsın hepmızede
Amin inşallah. Zaten çok bi şey almayacağım oğluma. Bizde gelinin annesi bebeğe bohça hazırlar. Annem bi sürü tulum koymuş. Sadece kendime gecelik pijama ve oğluma da zıbın takımları külotlu çorap filan alıcam. Bi arkadaşım sağolsun kundak battaniye örüyor. Ben de battaniye örüyorum. Penye battaniye alırım bi iki tane. Başka da ne lazım bilmiyorum. Çıkınca ne görsem alırım herhalde :)
bebekler hizli hizli nefes alır dimi kızlar.sanki sırtını dayamis karnima karnimin sol tarafı inip inip kalkiyo sanki nefes alır gibi.video atabilsek gondericem buraya cok tuhaf bildign nefes aliyo sanki orda
ben kipirdiyo diye dusundum hani ittirme hareketi gibi ama cok senkronizeydi ritimliydi yani.suan yok mesela iyice karin duvarina dayandi diye oylr hissttm herhaldeBenegın nabız atısı hızlı olr ama nefesını bılmıyrm cnm
Nefes almaz cnm ya karnimizda.bebekler hizli hizli nefes alır dimi kızlar.sanki sırtını dayamis karnima karnimin sol tarafı inip inip kalkiyo sanki nefes alır gibi.video atabilsek gondericem buraya cok tuhaf bildign nefes aliyo sanki orda
bilmiyrm ki.karnim inip kalkiyodu ya hizli hizli ben ona benzettim yani oylr tarif ettim.dogurcaz artk bebisin neyi nette tahmin edemiyrz:)) acemilik iste :)Nefes almaz cnm ya karnimizda.
Baska biseydir o.
Kalbi olabilir mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?