2017 Aralık Anneleri

bebileri bas asagi duran kizceler nasil hareket ediyo bebilernz.benm bebi bi tuhaf oldu acaba yan mi döndü bu sefer ben anlamiyrm ki.sanki ayaklar sagda kafa solda gibi geliyo bana
sag kaburgamn altinda bisey oynuyo gibi ama tekmeyi sag boşluktan yiyorm.bide kasiklarda bisey sanki elleri mi geziyo bisey surtuyo rahim duvarına.cok tuhaf ya

Bebegin hickirigi tutunca alttan altan biri beni zıplatıyo gibi oluo sanki.
Tekmeleri boslukta da hissediom gogus altinda da bacakları acmıs galiba :)

Mandalinadan bence

Dgru dıyosun cnm bnde sırmasam ıcımde. Kalıyo sırsan kafaya yakıyorm ewlat uste byle buse demekkı kendmzden ckmonlar ıcın endıse edıyorz rabbım cumlemıze hayrlıaıyla kucagına almayı nasp etsın yatdm etsın ınsaallah.. az jaldı allahın ıznıyle bebegın atesını gazını konusacagımz gnlerde gelecek.d:))

Ben çözemıyorm hıc :)))

Gece gernetken bacagıma kramp gırıyo canımı kesıyo napmalıym

Kızlar doğum sonrası toparlayıcı külot ya da korse tarzı şeyler alan var mı? Ya da araştıran.?

Benimki baş asagı duruo alttan hissediom hickirigi. Eger seninde oyleyse bas asagi olabilir.
En son nsldi?
Randevunda dr a sor bakalim durusunu.

Günaydın kızlar... Bende hıçkırığını kasık bölgemde hissediyorum ve göğüs kafesimin altında tekme ve kaymaları. Doktor baş aşağı duruyo demişti zaten.

Kızlar doğum sonrası toparlayıcı külot ya da korse tarzı şeyler alan var mı? Ya da araştıran.?

Sezeryan sonrası korse kullanabiliyormuyuz bende almak istiyorum korse ama sezeryandan sonra kullanmaya izin verilmiyor diye tereddütte kaldım.

Ben son kontrolüme geçen cuma gitmiştim ve doktor bebeğin şimdilik ters durduğunu ama Doğuma kadar dönebileceğini söylemişti. Ama bu hafta hıçkırığı hep kasık bölgemdeydi. Hemen dönmüş olma ihtimalı var mı ki

Cnm kimi insan bebeginin döndügünü anlayabiliyo bile.
34 e kadar dönerse dönüyo.
34 den sonra zor dio dr lar.
Sanciyla dönenlerde oluyomus ama bebek tersken sanciyi kimse beklemez die dusunuyorum.

Sezeryan sonrası korse kullanabiliyormuyuz bende almak istiyorum korse ama sezeryandan sonra kullanmaya izin verilmiyor diye tereddütte kaldım.
Korseyi öneren bir de rahim kaslarını tembelleştirip geç toparlanmaya sebep olacağını düşünerek önermeyen doktorlar varmış. Sadece görüntü sağlar, vücuda katkısı olmaz diye.
Spor da zaten önerilmiyormuş ilk etapta.
Önerenler de belli bi gün/hafta geçtikten sonra diyor.
Ama eskiler bel ve karın bölgesine bir şey sararmış doğum sonrası bir kaç gün.Artık sıcak tutsun diye mı sıkı tutsun diye mi. Yüksek bel hamile külotları da o işi görüyorsa sonrasında 4-6 hafta karın bölgesinin ve rahmin toparlanmasını beklemek kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…