nişan denen şey nasıl oluyor?Nişanım geldi kızlar. Daha doğrusu bu üçüncü kez gelişi bu hafta içinde. Artık korkuyorum. Doktorum açılma yok demisti ama sancılarım düzenli ve yüksekti nst de.
kahvrengimsi boyle kan gibi bisey oluyo.kasim annelerinde okudgm kadryla acik kahvrengide olablyms biraz jöle kivaminda nete yazinca daha ayrintili cikiyo.herkeste geliyo mu bilmiyrm ama.ablamlar erkek bebeklerde geliyo diyodu ama ne kare doğru bilemicemnişan denen şey nasıl oluyor?
ahh ahh evde olsam da uzansam uyusam keşke diyorum ben de ama fabrikkanın denetimi var kasımın sonuna kadar habersiz gelebilirler. Umarım erkenden gelip giderler.Bende bu hafta calisir raporumu aldim. 21 kasima kadr bakalim sorun olmazsa calismk istiyorum. Okadar zaman evde geciremem saniyorum kafamda kurar dururum dogum zamanini:) iyisimi calisayim zaman gecer...
hayır gelmedilerbize de Bugün sağlık ocağından hemşireler geldiler Doğumla ilgili Bilgi vermek için gelmişler. Beslenme, emzirme, Doğum çantası gibi konularda bilgi verdiler. gebeleri ziyaret ediyorlarmış. Size de yapıldı mı bu ziyaretler.
tatlım doğum tarihlerimiz aynıymış. 30 ekimde doğum izni almayı hak ediyoruz. 25 aralıktan 8 hafta geriye sayacaksın. ben de 31 aralıkta randevu aldım gidip izin alacağım.Kızlar dogum izni kafamı karıstrdı.Doktorum 22 ekimden itibaren izne ayrılabilecegimi soyledi.Ben de bugun son gunum diye okuldakilerle vedalastım.23 ekimde 31 +0 oluyrm daha.Cogu yerde 32+0 yazıyr.
ben lohusa tavcı ve terliklerini seviyorum. Beyaz bir terlik alıp kendim de süsleyebilirim belki.Kızlar konuları biraz değiştirmek amaçlı bir şey sormak istiyorum (diyet, kasılma, nişan gibi ciddi konuların dışında eğlanceli bir şeyler olsun kafamız dağılsın) lohusa tacı terliği falan alacak mısınız? Alırsanız Hastaneye götürecek misiniz? Terlikleri hastanede giyersek evde giyemeyiz.nasıl olacak.. bu arada ben daha hiç bir şey almadım henüz.
Doktor niye oyle dediki canım o zmn?Bu saatten sonra da okula gitmek zor gelecek simdi.Herkesle vedalastım.3 gun okula gdyrm.Rapor alırım artiktatlım doğum tarihlerimiz aynıymış. 30 ekimde doğum izni almayı hak ediyoruz. 25 aralıktan 8 hafta geriye sayacaksın. ben de 31 aralıkta randevu aldım gidip izin alacağım.
kahvrengimsi boyle kan gibi bisey oluyo.kasim annelerinde okudgm kadryla acik kahvrengide olablyms biraz jöle kivaminda nete yazinca daha ayrintili cikiyo.herkeste geliyo mu bilmiyrm ama.ablamlar erkek bebeklerde geliyo diyodu ama ne kare doğru bilemicem
ben lohusa tavcı ve terliklerini seviyorum. Beyaz bir terlik alıp kendim de süsleyebilirim belki.
Kızlar konuları biraz değiştirmek amaçlı bir şey sormak istiyorum (diyet, kasılma, nişan gibi ciddi konuların dışında eğlanceli bir şeyler olsun kafamız dağılsın) lohusa tacı terliği falan alacak mısınız? Alırsanız Hastaneye götürecek misiniz? Terlikleri hastanede giyersek evde giyemeyiz.nasıl olacak.. bu arada ben daha hiç bir şey almadım henüz.
Benim de aksamlari belim faln agrimis oluyorda, memurum ben sonrasnda nasiose uzun sure ucretsiz izne cikcam ama 5 haftayi dogum sonrasi bebegmle gecirsem daha guzel olur. Cok sukur rahat geciyor bu haftalarim. Bir degisklik olmaz ins. Hem isyerindeki islerimi tamamliyorum:)ahh ahh evde olsam da uzansam uyusam keşke diyorum ben de ama fabrikkanın denetimi var kasımın sonuna kadar habersiz gelebilirler. Umarım erkenden gelip giderler.
Merhaba medikal park tan memnun musunz. Bize doğum ücreti 4500 dendi de acaba sigorta vs. Nasıl oluyor. Hastane için vs. Hakkında paylasmak istedgn bişi var mı doktor tavsiye edebilır misimCnm ben ankara medikal park a doğum paketi yaptırdım sigortaya rutin kontroller tarama testleri doğum normal sezeryan vs vs hepsi dahil 4000 e geliyo eğer eşin veya sen sigortalı isen... Bir araştır derim boşu boşuna muayene ücreti ödemezsin
bende aldim cevremdeki herkes onu tabsiye etti.iki paket almistm haftaya yikamaya basliycam insallahKızlar geçenlerde e bebek te deterjan almak için dolaşırken alışveriş yapan bir bayan beni durdurdu
Roxy sabun tozu almamı hala çocuklarına onu kullandığını söyledi
Ben de bugün markette karşıma çıkınca aldım
Kullanan ya da alan var mı
Sabun tozu hiç kullanmadım daha önce
Taç terlik götürürüm diyordum ben deTac belkı bı foto ceklr bebsle gotrırum yaparsam ama terlıgı gotrmem kullanlmaz hastanede ewde mevltte gelen olnca galan kullanılr bnce
tabi ki cozunur uzerinde makine icin oldugu yaziyor zatenBende deneme amaçlı küçük bi paket aldım
Birkaç şey yıkayıp hazırlıcam haftasonu
Beğenirsem büyükleri de vardı devam ederim
Çözünür herhalde makinede dimi canım
Matik sonuçta makine için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?