2017 Aralık Anneleri

140 ı gecerse sikıntı ya canım.Korkma.Bu degerle insülin verilmez
Canim ben 8 haftadır sekerle uğraşıyorum degerlerim diyetle olmasına rgmen 2 3 hafta hep yüksekti insülin ddiler ki benim idrar da glikoz çıktı sonra ben bir hafta dag bekleyelim ddm sonra duzelmeye basladi ölçümlerim bile haftada 2 ye dustu bir aydır ilk defa bu kadar çıktı ki o da fazla bisey yemedim

Benim hep 130larda çıkıyor diyabet doktorum harika dedi. Hatta ara ara145 150 leri sorun etmeyiz ama 180nin uzerine cikarsa turuncu alarm dedi. Yani arada ufak kacamaklarla siniri da gecsek panik yapacak bisey yokmus. Sekeri olmayan insanlarin da geciyormus bazen.

Iyi o zaman canim benim dahiliyeci 140 ve üstü olursa görüşelim ddi bende tirstim ya

nişan denen şey nasıl oluyor?

Gebelik boyunca bebeği enfeksiyondan korumak için rahim ağzını kapayan sümüksü bir tıkaçmıs. Doğuma yakın vücuttan atılırmış. Kiminde hepsi birden kiminde parca parca zamana yayılıp gelebilirmiş. Kanlı sümüksü bir akinti. Benim o kadar yoğun gelmişti ki normal akinti gibi değil baya yoğun geldi 3 kere ben de nisan diye düşündüm. Doktorum çatı muayenesi yaptı nişan degildir o gelen dedi ama ben hala nisan olduğunu düşünüyorum başka ne olabilir bilmiyorum. Belki bi kısmı geldi ama normal bisey degildi

Canım o zaman ıhmal etme gerekıyosa ınsulın kullan tabıkıde köyu bsey deglkı buda bı hastalık ve tadavısı bıysa kıllancaz kendımz ıcınde bebgımz ıcınde bn persmbe gttm ınsulın verck dıye gttm yenı bı dıyet aldım buraz dusur ınsulıne gerk kalmasn dedı bnde ölcuyorm amdı oersmbe tekrar kontrolum var berrsede kullanırım allah korusun bebslere bsey olmasnda caresı var en azndan bunada sukur

Canım bu catı muayenesını cok abartıyolar bazıları bu kadr zormu ya kımı dıyokı dogmdan beter bn ınanmıyorm dogmdan naaıl beter olr.. bn ıkı sene gdp geldm tedavı ıcın cok alttan muayene oldm asılama falan oldm bnlardn dolayı alsknm dıye dsnuyorm ama öle dyncada ınsan tedrgn oluyo ne dıhosun cokmu beter gercekten

Canım ben geçen hafta oldum. Şöyle ki ilkinde gerçekten kendimi kasmışım biraz canım yandi. Sonrakinde doktorum hastanede değildi ve sancim yüksekti ordaki ebe yaptı. Kendimi kastım ve moralim de çok kötüydü canım çok yandı. Ama kesinlikle dayanılmayacak gibi değil asla. En son muayenemde doktor tekrar yaptı kendimi olabildiğince kasmadan rahat bıraktım hiç öyle canım yanmadı. Ebe yaparken hem ben çok kasildim hem de bence ebe doktor kadar dikkat ederek yapmadi. Yanı kendini kasarsan evet canın yanıyor. Hemen 10 sn süren bir şey olabildiğince kasma kendini. Bana da arkadaşlarım şöyle zor böyle zor diye anlattı. Kendini kasarsan evet zor

Haklısın canim bunada şükür haftada 2 defa olcuyordum olmadı bir hafta olceyim yüksek çıkmaya devam ederse gideyim doktoruma insülin verirse de kullanayim

Kızlar şekeri falan ölçmeyi hepten bıraktım bu erken doğum olayı bizi baya dağıttı git gel hastanelere taşındık. 2, 3 hafta idare eder dedi doktor rahim ağzına. Pazartesi kontrol var bakalım ne olacak
Herkes heran doğurabilirim gözüyle bakıyor. Sancilar da aynen devam ediyor

Kuzum olumsuz düşünme iyi dusun ki iyi olsun ama şekeri de bırakma seker de erken sorunu tetikliyormuss

Benimde seninle aynı 29 aralık gosteriyo uygulama 31. Haftaya yeni girdim 2 doktorum var gittigim ozeldeki doktorumda devletteki doktorumda erken doguma dair hic bisey soylemedi kasılma falanda pek olmuyo sanki ama bacak arası agrım hep var o hic gitmedi.baska bi doktora daha sorarım serviks uzunlugunu icimde soru isareti kaldı

Kuzum olumsuz düşünme iyi dusun ki iyi olsun ama şekeri de bırakma seker de erken sorunu tetikliyormuss

Sagol canım iyi düşünmeye çalışıyorum. Sekerim 145di tokluk öyle aşırı yüksek değildi. Ama ihmal etmemek lazım valla hayırlısıyla doğsunlar da hepimizin

Stres de yukseltyr canım. Rahat ol sen.Yine duzene girer

Tabıkı cok oolay bısey degldr ama abartpta mılletı korktmaya gerk yk bnce bız kadınlar her adet sancısı cekyırz dogum sancısı vs buda bısey degl onlarn yanmda yanı bnce.. rabbım kadnlara verms bu mucızeyı sabrınıda verrr mukafatınıda verr ınsallah cekılen herseyın... hem cok sukur ewlat nasp ettı ınsallah saglkla kucagımıza alrz bınlerce bugunlerı belleyen ınsanlar var sukur halıöıze az bı zamanımz kaldı ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…