İzne 32.haftada ayrılabiliyorsunuz. Neden doktorunuz 31. hafta demiş?Kızlar dogum izni kafamı karıstrdı.Doktorum 22 ekimden itibaren izne ayrılabilecegimi soyledi.Ben de bugun son gunum diye okuldakilerle vedalastım.23 ekimde 31 +0 oluyrm daha.Cogu yerde 32+0 yazıyr.
Ben almayacağım hastane süsü de almayacağım.Kızlar konuları biraz değiştirmek amaçlı bir şey sormak istiyorum (diyet, kasılma, nişan gibi ciddi konuların dışında eğlanceli bir şeyler olsun kafamız dağılsın) lohusa tacı terliği falan alacak mısınız? Alırsanız Hastaneye götürecek misiniz? Terlikleri hastanede giyersek evde giyemeyiz.nasıl olacak.. bu arada ben daha hiç bir şey almadım henüz.
Ben de 31 0 sanıyordum da öyle değilmiş . 32. 0 da verdiKızlar dogum izni kafamı karıstrdı.Doktorum 22 ekimden itibaren izne ayrılabilecegimi soyledi.Ben de bugun son gunum diye okuldakilerle vedalastım.23 ekimde 31 +0 oluyrm daha.Cogu yerde 32+0 yazıyr.
Ben bir ara çamaşırları sabun tozla yıkıyordum ve memnundum beyazlar daha beyaz oluyordu Roxy sabun tozunu da bir deneyelim memnun kalırız belki.Kızlar geçenlerde e bebek te deterjan almak için dolaşırken alışveriş yapan bir bayan beni durdurdu
Roxy sabun tozu almamı hala çocuklarına onu kullandığını söyledi
Ben de bugün markette karşıma çıkınca aldım
Kullanan ya da alan var mı
Sabun tozu hiç kullanmadım daha önce
Seninle günümuz ayniymis dün kontrolde bebeğim 1950 gr. 42 cm çıktı . Senin kaç ? . Benim sezeryan olucak 38 de dedi. Senin ?Ben bir ara çamaşırları sabun tozla yıkıyordum ve memnundum beyazlar daha beyaz oluyordu Roxy sabun tozunu da bir deneyelim memnun kalırız belki.
Benim doktorum izinde 1 kasımda gelecek kontrolüm o zaman.En son iki hafta önce gitmiştim 1700 küsür gramdı. Normal doğum düşünüyorum bakalım kısmet.Seninle günümuz ayniymis dün kontrolde bebeğim 1950 gr. 42 cm çıktı . Senin kaç ? . Benim sezeryan olucak 38 de dedi. Senin ?
Taç terlik götürürüm diyordum ben de
Doğru terliği hastanede giyersek evde giyemeyiz :)
Bilmiyorum ki.Son adet tarihimi sordu.Takvimine baktı.20 ekimden itibaren ayrılqbilirsin dediİzne 32.haftada ayrılabiliyorsunuz. Neden doktorunuz 31. hafta demiş?
Rapor alıcam artık 3 gun.Bas donmem oluyr arada.Ins.rapor verirBen de 31 0 sanıyordum da öyle değilmiş . 32. 0 da verdi
bu hafta mi gelecekmiş canmşok markete bebek telsizi geliyms kizlar dusunen olursa 70 lirayms
2.5 cm 25 mm degil mi benim son 2 kontrolde doktorum 26 mm dedi serviks uzunluğu sadece iliski yasagı ve magnezyum verdi baska hic bişey söylemedi erken dogum riskinden falan hic bahsetmedi hatta sekerden dolayi hergun yürüyüşte yapıyorum acaba tekrar mı gidip sormam lazım dokyora daha kontrolume var dahaKuzum 2 cm normal mi ddiler benim doktorum 2.5 CM di açıkça söyledi erken dogum riskin var yerçekimi senin düşmanınherşey senin elinde ddi hatta inanmadım başka bir doktora gittim o da aynısını ddi şimdi de diyor doktorum 35. Haftaya kadar gel herşey senin elinde diyor
Evet onları da e Bebek'ten alıcam inşallah. Dün bi kaç parça bi şey aldım. Yavaş yavaş toplarız eksikleriAgz mendılı sırt havlusu bnlarıda untma cnm. Bolca lazm olrmus
Canim 2.5 cm 25 mm eder zaten doktorların bazıları mm cinsiden bazıları cm cinsinden söyler kaçıncı haftandasin ki benim bildiğim 30 cm in altı risk gurubunda ki kasilmalar var sa rahim agzi kisalip zamanla H unilesir yumuşama ve acilma yapar ki seker hastalarinda erken dogum riski olasiligi daha fazla oluyor cunku sekerin dengesiz olmassi kasilmalari tetiklwrmis doktorunun bir bildiği var diyecem ama internetten arstursan da aynısını söyler bence başka bir doktora sorman da fayda var yine sen bilirsin2.5 cm 25 mm degil mi benim son 2 kontrolde doktorum 26 mm dedi serviks uzunluğu sadece iliski yasagı ve magnezyum verdi baska hic bişey söylemedi erken dogum riskinden falan hic bahsetmedi hatta sekerden dolayi hergun yürüyüşte yapıyorum acaba tekrar mı gidip sormam lazım dokyora daha kontrolume var daha
Canim 2.5 cm 25 mm eder zaten doktorların bazıları mm cinsiden bazıları cm cinsinden söyler kaçıncı haftandasin ki benim bildiğim 30 cm in altı risk gurubunda ki kasilmalar var sa rahim agzi kisalip zamanla H unilesir yumuşama ve acilma yapar ki seker hastalarinda erken dogum riski olasiligi daha fazla oluyor cunku sekerin dengesiz olmassi kasilmalari tetiklwrmis doktorunun bir bildiği var diyecem ama internetten arstursan da aynısını söyler bence başka bir doktora sorman da fayda var yine sen bilirsin2.5 cm 25 mm degil mi benim son 2 kontrolde doktorum 26 mm dedi serviks uzunluğu sadece iliski yasagı ve magnezyum verdi baska hic bişey söylemedi erken dogum riskinden falan hic bahsetmedi hatta sekerden dolayi hergun yürüyüşte yapıyorum acaba tekrar mı gidip sormam lazım dokyora daha kontrolume var daha
140 ı gecerse sikıntı ya canım.Korkma.Bu degerle insülin verilmezKizlar ya benim seker yine yüksek çıkmaya başladı ya tokluk 1. Saat 138 doktora da gitmek istemiyorum insülin verecekler diye
Kizlar ya benim seker yine yüksek çıkmaya başladı ya tokluk 1. Saat 138 doktora da gitmek istemiyorum insülin verecekler diye
Dikkat ediyorum canim dün akşam eşimle bebise biseyler alalım dedik arogunu mağazada yemek istemedim biraz geç yedim acaba ondan mi ki benim diyetle duzelmisti seker canim hatta tokluklar 100 un üstüne çıkmıyordu ama şimdi yine coştu benim seker valla bu seker yüzüne insan strese giriyor bi yükseliyor bir dusuyorCanım 138 yukeek sayılmaz sınırda yanı dıyete dıkkat et bıde saatlı yemek onemlı ıkıbucuk saate bı ana ve ara öğün olarak gnde 6 öğün oluyo tabı bunn ııcn 9 da ayakta olmak lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?