Ben yürüyüş yapamıyorum ki canim bana yataktan kalkmak yasakBıde yururyus onerıyolar hem gebelk hem seker ıcın
Aynen canimAynN cnm snradan psman olmaktansa tedbr al daha ıyı
Kuzum benim idrarda glikoz var bir anda yükselir diye tedbir amaçlı insuline baslatirlarCanım 138 çok yüksek değil ki. 200 üstü insulin diye biliyorum
Dikkat et kuzum yasadim biliyorum uyandığın hersabaha sukrediyorsundurSagol canım iyi düşünmeye çalışıyorum. Sekerim 145di tokluk öyle aşırı yüksek değildi. Ama ihmal etmemek lazım valla hayırlısıyla doğsunlar da hepimizin
Tabıkı cok oolay bısey degldr ama abartpta mılletı korktmaya gerk yk bnce bız kadınlar her adet sancısı cekyırz dogum sancısı vs buda bısey degl onlarn yanmda yanı bnce.. rabbım kadnlara verms bu mucızeyı sabrınıda verrr mukafatınıda verr ınsallah cekılen herseyın... hem cok sukur ewlat nasp ettı ınsallah saglkla kucagımıza alrz bınlerce bugunlerı belleyen ınsanlar var sukur halıöıze az bı zamanımz kaldı ınsallah
Çok geçmiş olsun kuzumKuzum benim idrarda glikoz var bir anda yükselir diye tedbir amaçlı insuline baslatirlar
Ben yürüyüş yapamıyorum ki canim bana yataktan kalkmak yasak
BI sorunun rahat etsin canim bana dogum tarihi olarak 15 aralık demişti şimdi 36 37 de alır gibi çünkü kasilmalarim çok fazla bebis çok baskı yapıyor artık zati sezeryan olacam seker olduğu için doktor dogum anında aşırı stresten şekerin yükselebilir normal dogum riskli olabilir ddiBenimde seninle aynı 29 aralık gosteriyo uygulama 31. Haftaya yeni girdim 2 doktorum var gittigim ozeldeki doktorumda devletteki doktorumda erken doguma dair hic bisey soylemedi kasılma falanda pek olmuyo sanki ama bacak arası agrım hep var o hic gitmedi.baska bi doktora daha sorarım serviks uzunlugunu icimde soru isareti kaldı
Aynen öyle canım. Abartildikca insan daha da korkuyor. Bir de öncesinde şöyle zor böyle zor diye dinlediysen etraftan o muayeneye girdiğinde ister istemez geriliyorsun. Kanal tedavisi yaptırdım valla o daha zordu çatı muaynesinden
BI sorunun rahat etsin canim bana dogum tarihi olarak 15 aralık demişti şimdi 36 37 de alır gibi çünkü kasilmalarim çok fazla bebis çok baskı yapıyor artık zati sezeryan olacam seker olduğu için doktor dogum anında aşırı stresten şekerin yükselebilir normal dogum riskli olabilir ddi
Başka çarem yok canim dün akşam mağazaya gittim artık biseyler alayım artık bebise diye heran gelebilir diye yarın saat ayaktaduramadim ben oturdum eşim getirdi çalışan getirdi ben seçtim ki daha eksikçok.kendime de hicbisey alamadım kasım sonunu horseydim diyorumo kotu olms cnm sen yedıgıne ve saatıne dıkkat etcn o zaman
Özel canim benim boyda kısa 1.52 ki senin esin sr asadiymis bende sezeryan olur hem es hemde sekrden dolayı BI dahaki kontrolun be zaman içinin raht etmesi içi sor serviks boyu önemi diye biliyorum kardelenin de serviksi 2 ye düşmüş ve erken dogumriski varCanm özel ı sennkı.. benm dktrda ınsallah sekerı goz onune alıp seseryan yapar hem esı asagıda benım hem tp bebek hemde seker cıktı belmdede fahatszlık var bu kadr seye seseryan derler halıba bıyumda kısa catı dardr heralde
es asagida olunca normal dogurtmazlar zaten direk sezeryan oluyo.rahim agizini kapatiyosa tabiCanm özel ı sennkı.. benm dktrda ınsallah sekerı goz onune alıp seseryan yapar hem esı asagıda benım hem tp bebek hemde seker cıktı belmdede fahatszlık var bu kadr seye seseryan derler halıba bıyumda kısa catı dardr heralde
Özel canim benim boyda kısa 1.52 ki senin esin sr asadiymis bende sezeryan olur hem es hemde sekrden dolayı BI dahaki kontrolun be zaman içinin raht etmesi içi sor serviks boyu önemi diye biliyorum kardelenin de serviksi 2 ye düşmüş ve erken dogumriski var
Yürüyüş yapmaya çalışıyorum canım.Bıde yururyus onerıyolar hem gebelk hem seker ıcın
es asagida olunca normal dogurtmazlar zaten direk sezeryan oluyo.rahim agizini kapatiyosa tabi
seker var diyede sezeryan oluyms zaten de ben sandin rahim agizini kapatiyo.sen bunlari hatırlat yinede ne olur ne olmaz.Rahm agzını tam kapatmıyo canım asagıda sadece ıkı aydr bule cıkar dedıler ck adı yukarı.. ama hem esı asagıda. Hem seker cıktı. Hem tup bebek. Belmdede sıkntı car bnları gozonjne alrlar ınsallah
Az kaldı hayırlısıyla.Sağlıkla kavusalim ınş.miniklerimizeBence de stres tetikledi canim bir haftadır aasiri strsliydim sürekli BI aglama hissim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?