2017 Aralık Anneleri

Aynen öyle canım. Abartildikca insan daha da korkuyor. Bir de öncesinde şöyle zor böyle zor diye dinlediysen etraftan o muayeneye girdiğinde ister istemez geriliyorsun. Kanal tedavisi yaptırdım valla o daha zordu çatı muaynesinden

BI sorunun rahat etsin canim bana dogum tarihi olarak 15 aralık demişti şimdi 36 37 de alır gibi çünkü kasilmalarim çok fazla bebis çok baskı yapıyor artık zati sezeryan olacam seker olduğu için doktor dogum anında aşırı stresten şekerin yükselebilir normal dogum riskli olabilir ddi

Aynn cnm bıde bnde psıkolojık muayene sıram yakastkca stres olurum elım ayagım thaf olr galan be cektm ıkı yıl ben sukur tabbm basp ettı yardmnı esrgemez ınsalalh

Canm özel ı sennkı.. benm dktrda ınsallah sekerı goz onune alıp seseryan yapar hem esı asagıda benım hem tp bebek hemde seker cıktı belmdede fahatszlık var bu kadr seye seseryan derler halıba bıyumda kısa catı dardr heralde

o kotu olms cnm sen yedıgıne ve saatıne dıkkat etcn o zaman
Başka çarem yok canim dün akşam mağazaya gittim artık biseyler alayım artık bebise diye heran gelebilir diye yarın saat ayaktaduramadim ben oturdum eşim getirdi çalışan getirdi ben seçtim ki daha eksikçok.kendime de hicbisey alamadım kasım sonunu horseydim diyorum

cati muayenesi zor degil arkadaslar normal dogum yapmis biri olarak soyluyorum kendinizi sikmayin yeter zaten 2 parmakla olcuyor doktorlar cati darligini bilginize.

Özel canim benim boyda kısa 1.52 ki senin esin sr asadiymis bende sezeryan olur hem es hemde sekrden dolayı BI dahaki kontrolun be zaman içinin raht etmesi içi sor serviks boyu önemi diye biliyorum kardelenin de serviksi 2 ye düşmüş ve erken dogumriski var

es asagida olunca normal dogurtmazlar zaten direk sezeryan oluyo.rahim agizini kapatiyosa tabi

Benımmı devlet cnm tedavı gırdgm hastane uzak oldugu ıcın genlde yaknmdakı hastaneye gıdıyorm kontrollere vrdakı dktr sezeryan dedı ama ben brda dogm hapmı am yenıdoga unutesu olmadıgı ıcın.. o yuzden dogm yapcgm gastanednde seseryan dıye duymak ıstıyorm bunkadr sey burarada varken rake atmk ıstemıyorm dort yıl bekledık. Bu bebegı allah bılr tabıkı ama agrı sancı o korkuyu yasamk ustemıyorm gunu bellı osmun gıdıp kucagıma alyım bebegımı ınsallah

es asagida olunca normal dogurtmazlar zaten direk sezeryan oluyo.rahim agizini kapatiyosa tabi

Rahm agzını tam kapatmıyo canım asagıda sadece ıkı aydr bule cıkar dedıler ck adı yukarı.. ama hem esı asagıda. Hem seker cıktı. Hem tup bebek. Belmdede sıkntı car bnları gozonjne alrlar ınsallah

seker var diyede sezeryan oluyms zaten de ben sandin rahim agizini kapatiyo.sen bunlari hatırlat yinede ne olur ne olmaz.

ay vakit hic gecmiyo sanki yaa.temizlk yapaym desem yapamam bide gelmisiz buraya kadr hemen basliyo kasik bel agriis riske atamam.her gun ne yemek yapaym diye dusunmekten biktim.cildircam sanki evde bi an once aralik gelsin bebislerle vaktimizi dolduralm ya.koca 7 bucum ay gecti son bi bucuk ay gecmiyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…