2017 Aralık Anneleri

seker var diyede sezeryan oluyms zaten de ben sandin rahim agizini kapatiyo.sen bunlari hatırlat yinede ne olur ne olmaz.

Hatrlatcam canım ıkı aydr gtmedım ırayada esım ızın alamıyo uzak esımı beklıyorm o yuzden bı duysam rahatlıcam ınsallah

Sanada ıs yasaktı dımı

Ben yürüyüş yapamıyorum ki canim bana yataktan kalkmak yasak
Cnm yürüyüş yapmadan 138 bence gayet iyi ne diyorsun kahvaltıda..ben bıktım aynı şeyleri yemekten ve yürüyüş yaparsam eğer 120lerde çıkıyor..bence stres yapma daha güzel olur değerlerin

Cnm yürüyüş yapmadan 138 bence gayet iyi ne diyorsun kahvaltıda..ben bıktım aynı şeyleri yemekten ve yürüyüş yaparsam eğer 120lerde çıkıyor..bence stres yapma daha güzel olur değerlerin

Beler yıyosunz kahvaltıda kzlar .. bnde hep aynı yıyorm zeytn oeynr domates yumrta

ben de oğluma kapı süsü yapmaya başladım. Umarım güzel olur. Biterse fotoğraf yüklerim buraya.

ben de oğluma kapı süsü yapmaya başladım. Umarım güzel olur. Biterse fotoğraf yüklerim buraya.
Foto isterim mutlaka..Bende kızımda ve kendime taç hazırlamak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum.. Biraz tüyo verirsen sevinirim neler gerekiyor mesela..bi de kızıma .........abla oldu yazılı tişört istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum

Batmaz mı cnm ya toz yerler hep süpürge açabilsen bi nebze aslında..neyse doğuma kadar bata dursun sonra tertemiz olur
o bile yasak.bu saatten sonra yasak mi bilmiyrm ama iste yuzduk yuzduk kuyruguna geldik meselesi.ne olur ne olmaz diye bisey yapmiyrm.baktikca sinir oluyrm ama ya sabir deyip bekliyrz.

O kadarını yapsnlar ya bız neler cekıorz.. bnde halıları sıldrcem az ısı var btrsnde
sildir vallah bizimki hemen kolayina kaciyi yikamaya verirz temizlkci cagirirz.baban sadrazam herhalde diyrm hemen tamam temizlkci tutcam ama buyuk isleri yaptrmak icjn bi süpürge icin temizlkci tutamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…