2017 Aralık Anneleri

Ben de kızımla kendime taç yaptım ve kapı süsu yaptım. bebek beşiği eteğine büzgülü tül dikmistim ve bebek şekerini yapmıştım. erken doğum riskim yokken yapmıştım tabii bunları iyiki yapmışım şimdi hep yatiyorum. Bu arada bebekler doğduğunda zor olacak evet ama zaten bunu biliyoruz hepimiz sağlıkla doğsunlar da anne olmak böyle değil mi zaten emek ve sabir istiyor

Nasıl yaptın cnm fotoğraf atar mıısn

Nasıl yaptın cnm fotoğraf atar mıısn
Canım hangi sehirdesin. Yasadigin yerde bu tip malzemeler satan yerleri bul zevkine göre nasıl bir şey yapacağına göre malzeme al. Bi konsept belirle kendine. Bebeğin kız mi erkek mi ona gore. Ya da ismine göre mesela deniz koyacaksan ismini deniz temalı ya da inci koyacaksan incili. Tabii tüm isimler konspet yapmaya uymayabilir. O zaman kendi sevdiğin bir temayi sec. Sadece renk üzerinden de gidebilirsin. Ya da atıyorum bi figür seçersin kelebek gibi kelebekli yaparsın. Ben bebek şekeri olarak lavanta keseleri diktim 50 tane kadar. Üzerini kurdelelerle ve küçük mor yapma lavantalarla süsledim. Aynı çiçek ve lavanta detayını dantel verdiğim kasnakta kullandım. Üzerine pleksiglas harf kestirdim bebeğinin adını. Aynı şekild e kesenlere de pleksi isimlik olan küçük bi şekil kestirip silikonla yapıştırdım. Beşik etek tülünü de kumascidan tül aldım 5 metre kadar birkac kat yapip uzerini de lastik gerdirerek makinada diktim. Taclar icin de ayni cicek ve lavantalari kullandım dantellerle. Bilmiyorum karışık mi anlattım. Özelden resim atarım istersen

sildir vallah bizimki hemen kolayina kaciyi yikamaya verirz temizlkci cagirirz.baban sadrazam herhalde diyrm hemen tamam temizlkci tutcam ama buyuk isleri yaptrmak icjn bi süpürge icin temizlkci tutamam

Bızımkıde yıkamaya verse daha ıhı ama veremedık baska masraflar cıktı o yuzden mecbur sılıncek .. kapı camı bn hallederım ınsalalh

Tamam cnm yazdıklarından bişetler anladım önce malzeme alman gerek yazarım buraya yapabilirsem foto FA atatım

tamam canım. yaparsın merak etme. önce internetten modellere bak bi karar ver ona göre malzemeni al. o terlik takım taçları aslında 20-25 geliyo malzemeleri ama 50den satılıyor yapmak daha mantıklı yani kendi zevkine göre. sıcak silikon tabancan yoksa tüp içinde sıvı halde de satılıyor silikon tabanca almana gerek yok. silikon çok lazım olabiliyo çünkü.

Meraba kızlar nasılsnz.. herkes ii inşşh.. benm çok bulantım olmaya başladı böğürmem de var tıpkı ilk aylar gebeliğim gibi nedendr acaba norml mi ??

Ayrıca kızlar büyük bi derdim var
evimde ilk defa hamam böceği gördüm canım çok sıkılıyor bu duruma evi ilaçlatmk şart çok kolay ürüyorlar.
benm için ilaç zararlı değl mi ne yapacağımı şaşrdım

Bıgnluhune ewde durmazsın cnm tedbrnı al sen... bnde cam kapı acamıyor. Ucann böcekler var delı oluyorm camasrları galan salonda kurutuyorm hep

Dktra sordnmu cnm normalmıkı acaba cokmu ac kalıyosun

Sabahları aç uyanıyrm ve kahvaltımı yapana kadar bulantım çok oluyor sonrada gün içinde az çok devam ediyor soracam doktruma..

Bıgnluhune ewde durmazsın cnm tedbrnı al sen... bnde cam kapı acamıyor. Ucann böcekler var delı oluyorm camasrları galan salonda kurutuyorm hep

Aynn ilaçlayıp çıkarız mecburum,, nefret ediyrm böceklerden

Sabahları aç uyanıyrm ve kahvaltımı yapana kadar bulantım çok oluyor sonrada gün içinde az çok devam ediyor soracam doktruma..

Aynn ilaçlayıp çıkarız mecburum,, nefret ediyrm böceklerden

Canım benım elma ıyı bastrrdı bı dene ıstersen kalkarken ye btane kahvaltıya kadr bastrr belkı

Slikom tabanca da lazım olur ya 10 lira herhalde..sağol cnm..

Slikom tabanca da lazım olur ya 10 lira herhalde..sağol cnm..

10₺ almanı tavsıye etmm cnm ıkı hafta once a101de ındrmdeydı 10₺ aldm on dk kullandım tetıhı kırıldı ertesı gun gıttdm zorla gerı verdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…