2017 Aralık Anneleri

Walla en sona brakcam bnları cnm dıger eksklerı alaymda kafam rahatlasın bı

Ben dün sebamed aldım bebegin bakım ürünlerini. Bebe şampuanı bebe yagi pisik kremi ve sabun aldim. Başka biseyler daha almak gerekiyor mu bunlardan hariç bakım için

Ben 2014te aldım hala da kullanıyorum taş gibi maşallah zaten belli ince plastik değil ağır da aynı zamanda..şimdi kızım koltuğa dayıyor bi ucunu bi ucunu yere kaydırak yapıyor oynuyor.

ıyıymıs canm banada saglam geldı calstmda bunlarısa sattm zamannda fıyatına gıre gayette ıyı

Ben dün sebamed aldım bebegin bakım ürünlerini. Bebe şampuanı bebe yagi pisik kremi ve sabun aldim. Başka biseyler daha almak gerekiyor mu bunlardan hariç bakım için
Tırnak makası aldınmı cnm..bebedorun seti güzel normal tırnak makası var bi de makas gibi tırnak makası var bir de törpüleri var tel kullanımlık..

Bebe sungerı oluyoms bıde ondn alcm ben bucudunu yıkarken kullanmak ıcın

Cnm akşam yemeğinden sonra ki ara öğününü bir bardak ayran ve badem ile yap bakalım benim öyle daha düzene girdi..şimdi 3gündür hiç yüksek değerim yok şükür..

Kefırde ıceblrsınız hem ck faydalı

Bebe sungerı oluyoms bıde ondn alcm ben bucudunu yıkarken kullanmak ıcın
İlk banyosunda batıl inanç mıdır bilmem suyuna az tuz attı annem az şeker..banyo bitince kol altına karanfil çektik değirmenden sürdük boynuna sürdük hem güzel koktu bende terleme olmazmış gerçekten de terlemiyor kızım sırtı biraz terliyor arada..kötü de kokmuyor

İkinci banyosunda da komşumuz gelmişti o da kol altına ve genital bölgesine toz şeker sürdü çok azcık bunu onaylamıyorum tabiki ama tatlı olsunmuş )))

Tırnak makası aldınmı cnm..bebedorun seti güzel normal tırnak makası var bi de makas gibi tırnak makası var bir de törpüleri var tel kullanımlık..
Tırnak masası aldım canım törpüsü de var icinde. Burun aspiratoru filan da aldım bi kaç eksik kaldı ama onlar da yavaş yavaş olur herhalde. O kadar cok şey var ki

Nasıl a101 deki küvet seti. Bpa free yazıyor mu. Ben anlamadım 20 liraya da var 90 liraya da farkı ne ikisinin. Diğerinin plastiği kötü mu acaba. Markası neydi bir de. Benim bi banyo seti kaldı
Bpa Free yazıyor canım. Avusturya tasarımı olduğu yazıyor. Hobbylife markası. İnternet sitesi de varmış bakabilirsin.

Kutu içinde olduğu için ben pek almıyorum cnm kefir kendim yapabilsem çok iyi ama..evde mayalıyorum yoğurdumu o daha iyi katkısız..

dgru dıyosnda canım bı seklde hazr bıseyler alp yıyorz meburen marketten alınan meyveler bıle katkılı bıze kaynanaglden gelıyo allahtan buraardan organık meyve yıyorz.. kefrde bastmıs aslndada tam nasl yapldgnı blmıyorm bnde

onu bnde duydum cnm blmıyormkı h tecrubem yk yaparz belkı bırısı sylerse yada untmazsam bıraz zor bı durum bu kmdn ne duyarsam yapmkta ıstemıyorm ama bazen eskılern syledıgı seyler faydalıda oluyor karısık bı durum :)

Süngerini daha önceden almıştım ben banyo setini alırken deniz süngeri aldım chicco nun. Ama bu bakım ürünlerinden almam gereken var mı acaba başka krem ya da losyon gibi

benımde aklıma sampuasn bebeyagı pişik kremı bıde kıyafetııcın deterjan gerkrsede yumusatıcı gelıyor bka varsa tecrubelı anneler sylesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…