2017 Aralık Anneleri

Kuzum başka bir doktora gitseydin ozel ilgileniyor bebegin döner zaten bu haftalarda döner zaten ne güzel senin zamanın geçiyor bizde zaman durdu
Aynen kuzum gitmeyeceğim bir daha oraya dr buldum oraya başlayacağım inşAllah sinirden ağlattılar beyinsizler

Kızlar şimdi tekme olarak dünden beri tik yok ama ara ara karnimin bir tarafı özelikle dürttüğüm zaman sertleşiyor bu bebek mi?yoksa kasılma mi?

Çok güzeller güle güle giydir inş..merak ettik seni bayadır yazmayınca..iyi olmama sevindim..

Senin ufaklık tuvaletini öğrendi mi cnm ya
Evet canım 4 ay oldu öğreneli ama bide bana sor canım çıktı bi yandan hamilelik bi yandan onun direnmeleri ağlama krizleri ama bende direndim 10 günde küçük 20 günde falanda büyük tuvaletini hallettim pes etmedim bide gece hiç bağlamadım çarşafın altına hani hastanede serilen kare koruyucular var ya ondan serdim hiç yapmadı gece rahat ettim ıslaklıkdan çok huylanıyor çünkü, kaslarını çalıştırmayıda böylece öğrendi ama çok zor geçti

Kızlar şimdi tekme olarak dünden beri tik yok ama ara ara karnimin bir tarafı özelikle dürttüğüm zaman sertleşiyor bu bebek mi?yoksa kasılma mi?
karnina dokununca avuc icinle icine boyle top gibi toplaninca kasılma oluyo o canim.bebek zaten gerince kendini hareket hissedersn.kasilmada boyle nefesin keislir gibi oluyo ayni anda.20 30 saniye kadr suruyo

Ben biraz zorlanıyorım ya nerde hata yaptım bulamıyorum..tam öğrenir gibi olduk bi hastalandı bez başladım mecburen ishaldi..başa döndük..sonra şimdi altkmıza kaçırıyorız gece kaldırıyorım yapıyor da gündüz zorlanıyorum dün ağlafım sen beni üzüyorsun dedim o da ağladı tamam söylicem diyor yapıyor anne kaka yapmam lazım diyor bakıyorum yapmış

Merhaba bu hafta ben de rapor alacağım. Doktor size tam olarak ne yazdı ne yazılması gerekiyor?Bakalım kaç hafta dayanacağız

Ben bebe yağı kullanılması taraftarı değilim kızlar..benim düşüncem tabi..çünkü banyonun amacı ne vücuttaki gözeneklerin açılması e sonra tekrar kapanıyor losyonla kremle falan..
Bebe yağı losyon ben de karşıyım. Herkesin kendi tercihi tabii ki.

Alternatif olarak zeytin yağı ya da organik hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz.

Canım hepsi çok güzel güzel günlerde giysin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…