2017 Aralık Anneleri

Yani ben yaptım bi zararı olmadı karanfil sonuçta..tecrübeyle sabit ben yapıcam yine terlemesi çok sıkıntı oluyor bronşit yapıyor çocuğu

Süngerini daha önceden almıştım ben banyo setini alırken deniz süngeri aldım chicco nun. Ama bu bakım ürünlerinden almam gereken var mı acaba başka krem ya da losyon gibi

Canım mustelanin hoşgeldin bebek setini aldım ben şampuan, vücut losyonu, pişik kremi, masaj yağı ve çantası var. Hastane pişik kremi ve vücut losyonu istiyor doğuma gelirken gelecek şeyler listesinde. Bir de sebamedin pişik onleyicisini aldım. Bolca büyük disk pamuk aldım altını değiştirirken falan hafif ıslatıp kullanırım diye

O pamuklardan ben de aldım (şimdilik 3 paket). Çok pratikmiş gibi geldi. Evde normal pamuk da kullanılır arada ama bunlar da baya kullanışlı gözüküyor.

Çok teşekkürler canım ben losyon alayım bir de hastane istiyorsa. Pamuk almıştım daha önceden o yüzden ıslak mendil almadım bir süre kullanmayı düşünmüyorum ıslak mendil. Bir de masaj yagi ile bebe yağı aynı mi farklı mi. Farklıysa ondan alayım bir de

Canım her hastanenin uygulaması farklı olabilir ben neler hastaneden veriliyo neleri mutlaka yanımıza almamız lazım diye sordum liste vermişlerdi bana orada yazıyodu. Bebe yağıyla masaj yağı aynı şeymi bi farkı var mı tam bilmiyorum. En çok kullanılan pisik kremi şampuan ve vücut losyonuymus sanirim. Masaj yagi da setin icinde vardi ayrica.

Hastanenin losyon istediğini ben de bilmiyordum. Katkılıdır diye almamıştım. Muhtemelen hastaneye göre de farklılık gösteriyordur istenenler.

Bu arada bebe yağı banyo sonrası masaj yapmak için olduğundan ismi öyle de geçiyor olabilir

Ben bebe yağı kullanılması taraftarı değilim kızlar..benim düşüncem tabi..çünkü banyonun amacı ne vücuttaki gözeneklerin açılması e sonra tekrar kapanıyor losyonla kremle falan..

Ben bebe yağı kullanılması taraftarı değilim kızlar..benim düşüncem tabi..çünkü banyonun amacı ne vücuttaki gözeneklerin açılması e sonra tekrar kapanıyor losyonla kremle falan..

Gozenek kapanrmı bebeyagyla nemlı oluyo vucut benım cıldım kuru ben memnunum dustan snra kullanıyorm

Kuruluk olursa mecbur losyon kullanılacak ama. Sezeryan doğumlar genelde atopik ciltli oluyor dedi eczacı ne kadar doğru bilmiyorum. Ben normal doğmuşum ama bebekken her yerim kızarır pul pul olurmus. Masaj yagi konusuna katılıyorum setin içinde çıktı bende de. Biraz da bebekler doğduktan sonra cilt tipine ve bebegin cildinin ürüne tepkisine göre bakacaz artik

Merhaba medikal park tan memnun musunz. Bize doğum ücreti 4500 dendi de acaba sigorta vs. Nasıl oluyor. Hastane için vs. Hakkında paylasmak istedgn bişi var mı doktor tavsiye edebilır misim
Canım brn koru da yapacağım inşAllah medikal park da da yapıyor benim dr um ama arada 600 tl fark var koru daha konforlu ve daha sana özel 600 fazla veririm koruda yaparım daha iyi görevli erkek dahi giremiyor istemezsen mahremiyet diye birşey var rahat rahat, hem eşim kalacak yanımda ilk gecemizi beraber atlatacağız inşAllah

Sen ne relerdesin canim en son seker yüklemesi yaptiracaktin sonra sesin çıkmadı hatta bugün kardelenle seni konuşmuştuk

Sen ne relerdesin canim en son seker yüklemesi yaptiracaktin sonra sesin çıkmadı hatta bugün kardelenle seni konuşmuştuk
Kuzum şeker yüklemesi yaptırmadım imza attım açlık tokluk ölçtüler bişey çıkmadı açlık 91 tokluk 127 çıktı ona bile diyetisyen endokrin heemn dediler gitmeyeceğim dedim gitmedim, bu arada canım inan hiç halim yok kızlar ödevler ufaklık derken bide o gittiğimde hastaneye bozuk ultrasona cihazı ile baktı pisliğine kilosunu boyunu söylemedi tartıştık bide diyor bana haftasıylamuyumlu madem cihaz ölçmüyor nasıl biliyorsun haftasıyla uyumlu olduğunu salaklar deli ettiler, onun için tıpda doğum yapmamaya karar verdim, bebişde makat gelişli çok yoruyor beni minnakım hareketlerim kısıtlı iyice, bakıyorum okuyorum nasılsınız diye takip ediyorum sizleri ama yazmaya bi fırsat bulamıyorum

Kuzum başka bir doktora gitseydin ozel ilgileniyor bebegin döner zaten bu haftalarda döner zaten ne güzel senin zamanın geçiyor bizde zaman durdu

Kızlar şimdilik aldıklarım bunlar şapka eldiven zıbın ayaklı altlar falan alınacak hastane çıkışı yerine ikili kadife minnak tulum aldım daha sıcak tutar kalın polar battaniyem var zaten en küçük den kalan ağız mendilleri çorap falanda var birazdaha tulum eklerim yeterli zaten büyüyyorlar hemen çokda küçük almadım hayrlısıyla giydirmek nasip olur İnşAllah cümlemize

Eklentiler

• IMG_20171022_150002.webp
    9 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20171022_145924.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20171022_145853.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20171022_145837.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20171022_145820.webp
    15 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20171022_145749.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20171022_145525.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20171022_145426.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20171022_145355.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20171022_145324.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20171022_145242.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20171022_145234.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 83
Kuzum başka bir doktora gitseydin ozel ilgileniyor bebegin döner zaten bu haftalarda döner zaten ne güzel senin zamanın geçiyor bizde zaman durdu
Aynen kuzum gitmeyeceğim bir daha oraya dr buldum oraya başlayacağım inşAllah sinirden ağlattılar beyinsizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…