2017 Aralık Anneleri

Canm orayıda sıddetle tavsıye etmeyenler var napcagımı sasrdım

Hastaneden geldik 150 gr almış 1810 gr olmuş kızım doktor yakın takip dedi bebek küçük 37 . haftaya kadar beklicez dedi az sancı çıktı bebek dönmüş ama doğum kanalına girmemiş cumartesi nst ye gircem öncelikli normal ama duruma göre sezeryan olabilir bizde durum böyle artık beklicem ne yapayım kilo almıyor yesemde olmuyor

Karnm acıyo gerılıyo yaa nasıl gecek bu korkuyla 6 7 hafta belkı dahada fazla

Canm orayıda sıddetle tavsıye etmeyenler var napcagımı sasrdım
Yanı bilmiyorum canimm :) ben orda amniyosentez oldum o yüzden söyledim...ilgilerinden memnundum. Özel gibi olmuyor hijyen acısından özellikle.doktorlar tabiki özelden daha iyidir ama hastane ortamı hijyenik değil sanki devlette ve ben bu duruma çok üzülüyorum.neden devletimizin hastanesi varken özelde yapmak zorunda kalıyoruz çok üzülüyorum

Canım sen doğum bölümünü bilmiyorsun yaşayan bilir

Aynn öyle oda sktr soncta ufak bı acıklamayı bıle cok goruholar mesaılerını brrp gtmenn pesndeler herkesn durumu musaıt degl özele malesf bana fazla gelıyo acıkcası

Canimm merhaba.bebrgin kilo alimi için hergun ac karnına bir kaşık veya iki kaşık doğal pekmez ivmeni tavsiye ederim. Günde sabah akşam birer muz yemeni tavsiye ederim fakat muz kabız yapabiliyor.hergun 2 bardak süt.3 4 kase yoğurt. Et mutlaka yemeni tavsiye ederim :) Birde bulgur pilavı

Sağol canım dediklerini yedim ama doktor ya genetik yada enfeksiyon tarzı bişeyddn kilo da almıyor olabilir dedi ama yinede dikkat ederim sağol

Karnm acıyo gbı gobegımın etrafı yagyımmı gezıyımmı napıyım hcbısey demedı dktr ya off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…