- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.781
Ben meraktan çatlıyorum kızmı erkekmi , sürekli bakıyorum forumlara , belirti olarak ne gösteriyomuş diyeeeekız milletin canını istetcen durbende hamileliğimi öğrenmeden once acı yedim süs acı biberlerinden çatır çatır yedim ki ben acı yiyemem hiç midemden dolayı ve kendimi sürekli aç hissediyordum şimdi ise yemek yemek işkence gibi
Anlams öğrencilero karn sertleşene kadr 6 aylk olurum gbi geliyor bna
AĞIZ KURULUĞU OLUP ÇÖZÜM BULAN VAR MI
Sirf o stresi cekmemek icin yapmasak mi diyorum bende:) ogrenmiyom bisey varsa da surpriz olsun:)canım benim ki normalden 3-5 gün önde gidiyor o yüzden bir hafta erken yaptı doktor :) merak etme sıra sana da gelcek. çok stresli oluyor insan, sonuçlar çıkana kadar her gün o internet sitesini kaç kere yeniledim ben bile sayısını bilmiyorum :)
Şu an açım diye ağlıyorum meselaGünaydın canlarım :)
Napıyorsunuz ne var ne yok , forumun hepsini okumaya gücüm yetmedi hemen hemen 30 sayfa
Cumartesi günü poğaça yapayım dedim , mayalanmasını bekledim 45 dk oldu kabarmadı 1 saat oldu kabarmadı,
Başladım ağlamaya bu hamur kabarmadı diye
Sizdede böyle oluyormu ?
ya ağlamayın benide ağlatacaksınız ya amaaannnnŞu an açım diye ağlıyorum mesela
canım bende de çok var o şeker ölçümü yaptır benceAĞIZ KURULUĞU OLUP ÇÖZÜM BULAN VAR MI
Su içAĞIZ KURULUĞU OLUP ÇÖZÜM BULAN VAR MI
Ablamdn hstrladigm kadarıyla 5.aydn sonra gerilmisti onun ki öncesinde yumuşakti . Bnce kişisel değişiyor br arkadaşımın 4.ayn içinde çok gergndi .
Aslında tecrübeli arkadaşlar bize hangi markanın daha iyi olduğunu söylese iyi olur. Ben de ücretsiz izne çıkamayacağım ev kredisinden dolayı mecbur sağacağım sütümü lazım ama ne almalı bilemedim. Sen kuzeninden alsan bile steril edilen malzemeleri tekrar alman lazım o da bir makine kadar eder bence.
Ben meraktan çatlıyorum kızmı erkekmi , sürekli bakıyorum forumlara , belirti olarak ne gösteriyomuş diyeeee
Oy kuzum kıyamammm
Örneği varsa koyar mısın canım ya da link atar mısın? Ben elektrikli düşünüyorum tabi çift fonksiyonlu ise onu da incelerim.bizim grubumuzda her markayı alan oldu ama en iyi benimki çıktı avent hatta sonradan herkes avente döndü. benim hem elektrikli hem manuel di ama elektriklisini hiç kullanmadım çğnkü manul daha kuvvetli çekiyor ve daha kısa zamanda sağıyorsunuz elektrikliyi bir defa denedim canım sıkıldı. manuelle 2 dk da bir göğüsten 100 ml sağıyodum.
Bende cumartrsi gunu siparis vermistim salaklar kapiya gelmis zili calmayi beceremeyip geri goturmusler bende o zaman agldim neden gelmedi siparisim diye:)Şu an açım diye ağlıyorum mesela
Örneği varsa koyar mısın canım ya da link atar mısın? Ben elektrikli düşünüyorum tabi çift fonksiyonlu ise onu da incelerim.
AĞIZ KURULUĞU OLUP ÇÖZÜM BULAN VAR MI
ay bende çok ağlak bir hafta geçirdim arkadaşlar hem ağladım hem düşündüm bebeğe birşey olurmu die.annelik zor yahuuuuya ağlamayın benide ağlatacaksınız ya amaaannnn
Bzde de yok canm daha en erken 16.haftada belirir bence :)benimde yemek yiyince çıkıyor Sabah bir kalkıyorum yok birde kabızlık var bende oda çok karnımı çıkarıyor ama daha yok herhalde benim karnım
Gittigim hafta 7. Hafta idi kalp atmini derinlerden geliyo gibi cok az duyuldu 8. Hafta gittigimde o kadar net ve yuksek duydum ki onu diyorum canimNasil bir hafta farkediyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?