2017 EKİM Anne adayları

Ben meraktan çatlıyorum kızmı erkekmi , sürekli bakıyorum forumlara , belirti olarak ne gösteriyomuş diyeeee
Oy kuzum kıyamammm

Sirf o stresi cekmemek icin yapmasak mi diyorum bende:) ogrenmiyom bisey varsa da surpriz olsun:)

Şu an açım diye ağlıyorum mesela

sat a göre 11+2 yiz doktorum en son 3 hafta sonra gel demişti o da bir sonraki hafta oluyor. ikili tarama için geç mi kalınmış oluyor bilemedim. 12 yi geçmiş olcaz. ikinci gebeliğim ama ilkinden hiçbirşey hatırlamıyorum

Ablamdn hstrladigm kadarıyla 5.aydn sonra gerilmisti onun ki öncesinde yumuşakti . Bnce kişisel değişiyor br arkadaşımın 4.ayn içinde çok gergndi .

benim ilk hamileliğimde 5 ay ne kilo aldım ne karnım vardı. bunda şu an resmen 6 aylık hamile gibiyim sanki bebekten bebeğe değişiyo. ben aynı ben ama ne tepkiler ne görüntü ilkiyle alakası bile yok ilkinde 5 aylık hamileyken dara pantolonlarımı bile giyiyordum kimse hamile olduğuma inanmıyodu bunda az sıkışsa nefes alamıyorum ki daha 11 hafta yeni bitti. sonum nasıl olcak düşünmek istemiyorum :)

bizim grubumuzda her markayı alan oldu ama en iyi benimki çıktı avent hatta sonradan herkes avente döndü. benim hem elektrikli hem manuel di ama elektriklisini hiç kullanmadım çğnkü manul daha kuvvetli çekiyor ve daha kısa zamanda sağıyorsunuz elektrikliyi bir defa denedim canım sıkıldı. manuelle 2 dk da bir göğüsten 100 ml sağıyodum.

Ben meraktan çatlıyorum kızmı erkekmi , sürekli bakıyorum forumlara , belirti olarak ne gösteriyomuş diyeeee
Oy kuzum kıyamammm

valla benimde ilk defa rüyama girdi geçen akşam kız diyordu doctor birde göstermiyordu bizim minnoş kendini, totosunu dönüyordu bize sıpa eşim erkek olarak görmüş rüyasında çoğunluk kız diyor ama ben şuan sadece sağlıklı olmasını düşünüyorum hiçbişey hissedemiyorum cinsiyet ile ilgili

Örneği varsa koyar mısın canım ya da link atar mısın? Ben elektrikli düşünüyorum tabi çift fonksiyonlu ise onu da incelerim.

Örneği varsa koyar mısın canım ya da link atar mısın? Ben elektrikli düşünüyorum tabi çift fonksiyonlu ise onu da incelerim.

ben direk manuelini almadığıma pişman oldum. elektrikli gerçekten vakit kaybı bide manuel çok iyi çektiği için sütüm acayip artmıştı.

http://www.hepsiburada.com/philips-...WwAklxh2aT-3QmmQrcJap3zP5cDuhWmbMsxoCYjfw_wcB

bu sadece manuel olanı. bunun üzerine başka bir aparat geçip adaptörle elektiriğe bağlanıyo. hatta benimkinde bir de pilli aparat vardı o daha poşetinden bile çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…