- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.821
Of off su evreyi hayirlisi ile bi atlatsaydikDün bende kv ve eltimle otururken konu nerden oraya geldi halaa hatırlamıyorum ama eşimin aylar önce saçma bi nedenden kıskançlık yapıp beni üzdüğü olayı anlattım, hıçkıra hıçkıra ağladım, çocuğa bişey olucak diye zor sakinleştirdiler. Sonra eve geldim hem olayı anlattım diye kendime inanamadım hem de o kadar ağlamama. Hormonlar istila etmiş dört bir yanımı
Çok tatlıyız yaaaaaaa ben çok mutluyum umrumdada değil çıkarsa cıksın 2 düşük yapmışım bugünleri 4 gözle bekledim be
anam kendini belli etmiş minnoş tatlılığa bak ya
Ben devlet hastanesine gidiyorum ayın30 gün verdi gidip yaptircam bakalım hayırlısı artık şimdiden detaylı ultrason için bile gün verdiler sonra bulamazsın dedilercanım bu cumartesi 11. haftama giriyorum ve cumartesi doctor randevum daha yaptırmadım ister mi onu da bilmiyorum bu hafta
Masallah masallah:) ya iste rahatlik batiyo kafaya takacak bisey buluyoruz :) artik takmiyorum bu kezde kozmetik urunlerime taktim ney zararli ney zararsiz paraben yazan herseyi attim bitkisel olanlari almaya basladim4 gün kafaya takılır mı şekerim 12 gün geriden geldik kuzumla en sonki muayenede 6 ya düşmüş fark unrumda değil sağlıklı olsunlarda yumurtlamayla ilgili bak 12+6 olduk bile
Ben kesinlikle cihazla alakali oldugunu dusunuyorum cunku baska bi cihazla duymustum gecen hamileligimde 7+4 te gumbur gumburdu ama o karin boslugunun sesi bile ugul uguldu odada bu defa o sesi hic duymadik derinden bir pitirdi geliyordu sadece cihazin sesi ayari felan kapaliydi muhtemelen. Doktor bizim icin grafi onemli o gayet guzel gorunuyor deyince ustelemedim. Kaldiki doktorum sesin normal oldugunu soyledi:)Iste bende gelisimi 4 gun geriden geliyo bu gerileme artar mi diye kafama takmistim ya onun icin 1 hafta sonra tekrar gittim yine ayni cikti iste o hafta dinleyince cok hizli ve net duydum cihazdanda kaynaklaniyor olabilir bende gelisimine baglamistim bilemiyorum artik :)))
Çok teşekkür ederiz teyzesi e 4. Aya girdik artık olsun artık dimi
Hhahaha seninki benimkinden daha cok cikmis:) eline gelen bi sertlik varmi peki? Ben hala yumusak yumusak hissetmiyorum sertlik felan
Masallah masallah:) ya iste rahatlik batiyo kafaya takacak bisey buluyoruz :) artik takmiyorum bu kezde kozmetik urunlerime taktim ney zararli ney zararsiz paraben yazan herseyi attim bitkisel olanlari almaya basladimsirada neye takicam merakla bekliyorum
Ben devlet hastanesine gidiyorum ayın30 gün verdi gidip yaptircam bakalım hayırlısı artık şimdiden detaylı ultrason için bile gün verdiler sonra bulamazsın dediler
Hhahaha seninki benimkinden daha cok cikmis:) eline gelen bi sertlik varmi peki? Ben hala yumusak yumusak hissetmiyorum sertlik felan
Valla kızlar benimde baya bi sis yaa ilkinde böyle değildi şişlik te yoktu anlamadım yeni nesili ben
Bende devlete gidiyorum 8 haftada ve 10 haftada açmıştı bana sesi çok azda olsaBen kesinlikle cihazla alakali oldugunu dusunuyorum cunku baska bi cihazla duymustum gecen hamileligimde 7+4 te gumbur gumburdu ama o karin boslugunun sesi bile ugul uguldu odada bu defa o sesi hic duymadik derinden bir pitirdi geliyordu sadece cihazin sesi ayari felan kapaliydi muhtemelen. Doktor bizim icin grafi onemli o gayet guzel gorunuyor deyince ustelemedim. Kaldiki doktorum sesin normal oldugunu soyledi:)
Sonra arastirinca ogrndim ki kalp sesini bazi doktorlar 12. Haaftadan once acmazmis felan dilan zararliymis riskli gebelik uzmanlari asla dinletmezmis devlet hastanelerinde genelde sesi dinletmiyorlarmis. Demekki grafi duzgun oldugu surece ses cok ta onemli degil...
Foto bekliyoruz:)Valla kızlar benimde baya bi sis yaa ilkinde böyle değildi şişlik te yoktu anlamadım yeni nesili ben
benim ilk hamileliğimde 5 ay ne kilo aldım ne karnım vardı. bunda şu an resmen 6 aylık hamile gibiyimsanki bebekten bebeğe değişiyo. ben aynı ben ama ne tepkiler ne görüntü ilkiyle alakası bile yok ilkinde 5 aylık hamileyken dara pantolonlarımı bile giyiyordum kimse hamile olduğuma inanmıyodu bunda az sıkışsa nefes alamıyorum ki daha 11 hafta yeni bitti. sonum nasıl olcak düşünmek istemiyorum :)
kirmizigitar ozlmlvnt kiz masallah bu gobusler simdiden bu kadar ilerde nasil olur sanirim ic karniniz kucuk canim ama cok tatlisiniz yaa :))
Birazdaha devlete gitmeyi düşünüyorum suan memnunum son aylarimda nasip olursa dogum için ozeli istiyorumevet devlet hastanesi öyle maalesef ben özele gidiyorum daha doğrusu bu hafta gideceğim doktora ilk defa gidicem ama yoğun bir doktormuş eşim 2 ye randevuyu zor almış kalmamış randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?