2017 EKİM Anne adayları

Of off su evreyi hayirlisi ile bi atlatsaydik

4 gün kafaya takılır mı şekerim 12 gün geriden geldik kuzumla en sonki muayenede 6 ya düşmüş fark unrumda değil sağlıklı olsunlarda yumurtlamayla ilgili bak 12+6 olduk bile
Masallah masallah:) ya iste rahatlik batiyo kafaya takacak bisey buluyoruz :) artik takmiyorum bu kezde kozmetik urunlerime taktim ney zararli ney zararsiz paraben yazan herseyi attim bitkisel olanlari almaya basladim sirada neye takicam merakla bekliyorum

Ben kesinlikle cihazla alakali oldugunu dusunuyorum cunku baska bi cihazla duymustum gecen hamileligimde 7+4 te gumbur gumburdu ama o karin boslugunun sesi bile ugul uguldu odada bu defa o sesi hic duymadik derinden bir pitirdi geliyordu sadece cihazin sesi ayari felan kapaliydi muhtemelen. Doktor bizim icin grafi onemli o gayet guzel gorunuyor deyince ustelemedim. Kaldiki doktorum sesin normal oldugunu soyledi:)

Sonra arastirinca ogrndim ki kalp sesini bazi doktorlar 12. Haaftadan once acmazmis felan dilan zararliymis riskli gebelik uzmanlari asla dinletmezmis devlet hastanelerinde genelde sesi dinletmiyorlarmis. Demekki grafi duzgun oldugu surece ses cok ta onemli degil...

Bu haftalarda normal kuzum biraz büyüsün rahatlarsın merak etme başlarda bende çok huzursuzdm tam kalp. Atısını duyduk oh dicem sandm ki bulantı kusmalar başladı çok şükür 12.haftada oda gecti hamileliğin mutlu kısmına girmiş olduk

Ben devlet hastanesine gidiyorum ayın30 gün verdi gidip yaptircam bakalım hayırlısı artık şimdiden detaylı ultrason için bile gün verdiler sonra bulamazsın dediler

evet devlet hastanesi öyle maalesef ben özele gidiyorum daha doğrusu bu hafta gideceğim doktora ilk defa gidicem ama yoğun bir doktormuş eşim 2 ye randevuyu zor almış kalmamış randevu

Bende devlete gidiyorum 8 haftada ve 10 haftada açmıştı bana sesi çok azda olsa

o nasl oluyor ya ikinci hamilelikte dahami cabk cikiyo

evet devlet hastanesi öyle maalesef ben özele gidiyorum daha doğrusu bu hafta gideceğim doktora ilk defa gidicem ama yoğun bir doktormuş eşim 2 ye randevuyu zor almış kalmamış randevu
Birazdaha devlete gitmeyi düşünüyorum suan memnunum son aylarimda nasip olursa dogum için ozeli istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…