- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.801
Ay benim nasi cikiyo yaaaaa:) o kadar buyuk kiiiii:) kilo da almamisim baktim yada tamam biraz almisim :) 1.5 kilo kadarcik:) ama olsun yani bu kaaa sismemem lazimdi:)Bzde de yok canm daha en erken 16.haftada belirir bence :)
O farklı br şişkinlik işte yumuşak yumuşak :) ya brde belki karnından anlamadılar ne bilim böyle bazn duruşundan hissediliyor insan belkide öyle brsy hissettiler :)Vala bana da oyle geliyo... tamam sistim ama hep bol felan giyiyorum hic ihtimal vermedim vala anlayacaklarina... yumos yumos pogaca gibi ya:)
Bende kalp atimini cok derinden duydum 7+4 te hatta takildim neden az cikiyor diye ama cihazdan muhtemelen diye dusundum cunku hani o karin boslugu sesi var ya o ses bile cikmiyordu dogru durust:) sonrasinda gitsem belki de daha yuksek duyulurdu bilmiyom:) bi daha da gitmedim ama doktorum zaten normal bu haftada boyle cikmasi ne bekliyorsun dedi:)Gittigim hafta 7. Hafta idi kalp atmini derinlerden geliyo gibi cok az duyuldu 8. Hafta gittigimde o kadar net ve yuksek duydum ki onu diyorum canim
Yok kiz nerden cikarttiniz dedim hocam belli dedi eliyle boyle karnini isaret etti:) gecen gun bir is arkadasim da karnimi tutup inanmiyorum hamilesin dedi:) sus dedim kor olasica saklayacam diye canim cikiyo:)O farklı br şişkinlik işte yumuşak yumuşak :) ya brde belki karnından anlamadılar ne bilim böyle bazn duruşundan hissediliyor insan belkide öyle brsy hissettiler :)
bende kuruluktan ziyade sıvı fazlası var. emin ol o daha kötübol bol su iç bence hem kuruluk gider hem su faydalı
canım bende de çok var o şeker ölçümü yaptır bence
benim ağız kuruluğu ağzımdan nefes aldığım için birde dudaklarım çok kuruyor benim ama evet su gerçekten faydalı suyla kuruluğu giderebilirsin canım
Bzde de yok canm daha en erken 16.haftada belirir bence :)
İkili testi yaptirdinizmi kizlar
Ay benim nasi cikiyo yaaaaa:) o kadar buyuk kiiiii:) kilo da almamisim baktim yada tamam biraz almisim :) 1.5 kilo kadarcik:) ama olsun yani bu kaaa sismemem lazimdi:)
Kızlar su çok içiyorum zaten gece uykuda kurulduktan uyanınca içiyorum içer içmez gene kuruyor. Şems rölçümü yapıldı bişi çıkmadı.obsesif89 bnm de o sorunum var burnumdan nefes alamıyorum özellikle geceleri tıkalı oluo ağzımdan alıyorum sürekli şu burun bantlar i işe yarar mı acaba çile haline geldi 7 haftalık dan beri yaşıyorum yaa
Ay benim nasi cikiyo yaaaaa:) o kadar buyuk kiiiii:) kilo da almamisim baktim yada tamam biraz almisim :) 1.5 kilo kadarcik:) ama olsun yani bu kaaa sismemem lazimdi:)
İkili testi yaptirdinizmi kizlar
Yok canim ne hazimsizlik ne kabbizlik... yani kabizlik bir kki gun oldu ama gecti hemen... gaz sorunum var bi ama bu tek basina gaz degil gibicanım hazımsızlık problem var mı ya da kabızlık? bende 2 ayda 1 kilo almışım ama bende karın yok gibi özellikle sabahları dümdüz
Iste bende gelisimi 4 gun geriden geliyo bu gerileme artar mi diye kafama takmistim ya onun icin 1 hafta sonra tekrar gittim yine ayni cikti iste o hafta dinleyince cok hizli ve net duydum cihazdanda kaynaklaniyor olabilir bende gelisimine baglamistim bilemiyorum artik :)))Bende kalp atimini cok derinden duydum 7+4 te hatta takildim neden az cikiyor diye ama cihazdan muhtemelen diye dusundum cunku hani o karin boslugu sesi var ya o ses bile cikmiyordu dogru durust:) sonrasinda gitsem belki de daha yuksek duyulurdu bilmiyom:) bi daha da gitmedim ama doktorum zaten normal bu haftada boyle cikmasi ne bekliyorsun dedi:)
Yok canim ne hazimsizlik ne kabbizlik... yani kabizlik bir kki gun oldu ama gecti hemen... gaz sorunum var bi ama bu tek basina gaz degil gibi
Iste bende gelisimi 4 gun geriden geliyo bu gerileme artar mi diye kafama takmistim ya onun icin 1 hafta sonra tekrar gittim yine ayni cikti iste o hafta dinleyince cok hizli ve net duydum cihazdanda kaynaklaniyor olabilir bende gelisimine baglamistim bilemiyorum artik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?