2017 EKİM Anne adayları

Vala bana da oyle geliyo... tamam sistim ama hep bol felan giyiyorum hic ihtimal vermedim vala anlayacaklarina... yumos yumos pogaca gibi ya:)
O farklı br şişkinlik işte yumuşak yumuşak :) ya brde belki karnından anlamadılar ne bilim böyle bazn duruşundan hissediliyor insan belkide öyle brsy hissettiler :)

Gittigim hafta 7. Hafta idi kalp atmini derinlerden geliyo gibi cok az duyuldu 8. Hafta gittigimde o kadar net ve yuksek duydum ki onu diyorum canim
Bende kalp atimini cok derinden duydum 7+4 te hatta takildim neden az cikiyor diye ama cihazdan muhtemelen diye dusundum cunku hani o karin boslugu sesi var ya o ses bile cikmiyordu dogru durust:) sonrasinda gitsem belki de daha yuksek duyulurdu bilmiyom:) bi daha da gitmedim ama doktorum zaten normal bu haftada boyle cikmasi ne bekliyorsun dedi:)

O farklı br şişkinlik işte yumuşak yumuşak :) ya brde belki karnından anlamadılar ne bilim böyle bazn duruşundan hissediliyor insan belkide öyle brsy hissettiler :)
Yok kiz nerden cikarttiniz dedim hocam belli dedi eliyle boyle karnini isaret etti:) gecen gun bir is arkadasim da karnimi tutup inanmiyorum hamilesin dedi:) sus dedim kor olasica saklayacam diye canim cikiyo:)

Otobuste yer veren gencleri saymiyim:)

bende kuruluktan ziyade sıvı fazlası var. emin ol o daha kötü bol bol su iç bence hem kuruluk gider hem su faydalı

canım bende de çok var o şeker ölçümü yaptır bence

benim ağız kuruluğu ağzımdan nefes aldığım için birde dudaklarım çok kuruyor benim ama evet su gerçekten faydalı suyla kuruluğu giderebilirsin canım

Kızlar su çok içiyorum zaten gece uykuda kurulduktan uyanınca içiyorum içer içmez gene kuruyor. Şems rölçümü yapıldı bişi çıkmadı. obsesif89 bnm de o sorunum var burnumdan nefes alamıyorum özellikle geceleri tıkalı oluo ağzımdan alıyorum sürekli şu burun bantlar i işe yarar mı acaba çile haline geldi 7 haftalık dan beri yaşıyorum yaa

Ay benim nasi cikiyo yaaaaa:) o kadar buyuk kiiiii:) kilo da almamisim baktim yada tamam biraz almisim :) 1.5 kilo kadarcik:) ama olsun yani bu kaaa sismemem lazimdi:)

Cnm bn kilo almadım hiç max 400-500 gr almışımdr oda zaten değişkenlik gösterir.. Ama karnımı bir görsen sanki 5 aylık cekip atayım sana sende at bakayım

burun bantları işe yarıyor diye duymuştum canım rahat nefes aldırıyormuş ama benimki tıkanıklıktan değil burnum kokuya hassas olduğu için çoğunlukla ağzımdan nefes alıyorum sen istersen burun bandını bir dene canım

Ay benim nasi cikiyo yaaaaa:) o kadar buyuk kiiiii:) kilo da almamisim baktim yada tamam biraz almisim :) 1.5 kilo kadarcik:) ama olsun yani bu kaaa sismemem lazimdi:)

canım hazımsızlık problem var mı ya da kabızlık? bende 2 ayda 1 kilo almışım ama bende karın yok gibi özellikle sabahları dümdüz

Iste bende gelisimi 4 gun geriden geliyo bu gerileme artar mi diye kafama takmistim ya onun icin 1 hafta sonra tekrar gittim yine ayni cikti iste o hafta dinleyince cok hizli ve net duydum cihazdanda kaynaklaniyor olabilir bende gelisimine baglamistim bilemiyorum artik :)))

Yok canim ne hazimsizlik ne kabbizlik... yani kabizlik bir kki gun oldu ama gecti hemen... gaz sorunum var bi ama bu tek basina gaz degil gibi

ama gazda çok şişkinlik yapıyor canım bende kabızlık ve gaz sorunu var bazen benimde karnım çok çıkıyor ama sonar iniyor yada iç karnım geniş değilse çabuk çıkarmış göbek hamilelikte belki öyledir

4 gün kafaya takılır mı şekerim 12 gün geriden geldik kuzumla en sonki muayenede 6 ya düşmüş fark unrumda değil sağlıklı olsunlarda yumurtlamayla ilgili bak 12+6 olduk bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…