- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.661
Kız kadına niye sutyen salliyon :)Ahh kiyamam ne bilem kiz anlamadim ki iki dünürü çekemedin sandim ya
barış ilan edek mi?
13 Mayıs neye denk geliyor sana göre 1 gün var aramızda çünkü. 16. haftada gel deyince ben gittiğim zamanın üzerine 1 ay koydum. Şuan mesela ben 13+2 oldum 14 haftalık mı demem gerekiyor kafam karıştı.15 bitip 16 dan gun alincami yoksa 16 bitincemi?
Ne vadedicem şekerim gül gibi kiz verecegim, bana benzerse dünya güzeli bir kiz olurgörmem mi :) valla iyi yükselmiş hiç haberimiz yok.. sen benm oğluma neler vadediyorsn onları da konusurz o ara:)
14 haftaliksin sen evet aramizda 1 gün var.13 Mayıs neye denk geliyor sana göre 1 gün var aramızda çünkü. 16. haftada gel deyince ben gittiğim zamanın üzerine 1 ay koydum. Şuan mesela ben 13+2 oldum 14 haftalık mı demem gerekiyor kafam karıştı.
Ahh kiyamam ne bilem kiz anlamadim ki iki dünürü çekemedin sandim ya
barış ilan edek mi?
Günaydın cnm birazdan çıkıcam dr. Gidicem inş Bişey yokturGunaydin:) kuzum korkma ben ne uzandim
Ne bisey ama bak bende hissetmiyorum hicbirsey bombos sanki icim
Ben kendi kafama göre verdim o tarihi doktor 16 haftada gel deyince öne mi çekeyim ben de14 haftaliksin sen evet aramizda 1 gün var.
Kiz 2 haftami var daha çok beee. Önümüzdeki hafta degil diger hafta giderim galiba 16nin icindeyken. Senin randevun 13 mayismi?
Cnm inş. Öyledir bir gidip görsem çok rahatlıycm hem vicdanen hemde fizikenKuzum pskilojiktir o emin ol buvun ekranda bebisini oynarken gorunce rahatlarsin :) senin iliskiye girdiğin yerle bebeğin durdugu yer cok farkli eger asagida degilse bebis ondan cok skinti etme kendine bebege de :)
Aaaa uzatma be anayık hassasiz ne zalım çıktınIstemeeeeezzz hıhh. Hem ne kıskancam ben oglumu da kizimi da kimseye vermem :):))
Birazdan gidincem cnm kontrolüm bugündü onu bekliyim dedim inş. Güzel haberlerle gelirim.Tahrisde olmus olabilir yani icerden bir kanama olsa devam ederdi diye dusunuyorum her kanama illa kotu sonuclancak diye birsey yok canim kontrole git hemen ama kotude dusunme
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Birazdan gidincem cnm kontrolüm bugündü onu bekliyim dedim inş. Güzel haberlerle gelirim.
Cok tabi neredeyse 5. Aya girerken gideceksinBen kendi kafama göre verdim o tarihi doktor 16 haftada gel deyince öne mi çekeyim ben de
Bn öğrendim ama emin olmak işin biraz daha bekliycem bugün dr. Gidicem sağlıklı olsun artık tek duam bu şuanBende almadım canım benimde senin gibi çöpüm dahi yok cinsiyeti bekliyorum ben
13 bitmiş 14 dolduruyorsun cnm yani 14 haftanın içindesinKızlar ya beni bir aydınlatın benim bugün 13+2. Şimdi ben 13 haftalık mı hamile oluyorum 14 mü?
İnş. Şuan tek duam bu güzel haberlerGüzel haberlerini bekliyoruz canım.
Kızlar ya beni bir aydınlatın benim bugün 13+2. Şimdi ben 13 haftalık mı hamile oluyorum 14 mü?
13 bitmiş 14 içinde oluyorsun cnm yani 14 haftanın içindesin
Sana inanmadım değil kuzu ya. Belki biz yanlış biliyoruzdur diye sorayım herkese fikrini dedim.Bana inanmadin al bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?