2017 EKİM Anne adayları

görmem mi :) valla iyi yükselmiş hiç haberimiz yok.. sen benm oğluma neler vadediyorsn onları da konusurz o ara:)
Ne vadedicem şekerim gül gibi kiz verecegim, bana benzerse dünya güzeli bir kiz olur

Kiz aliyorsun,oğlan vermiyorsun

Çok basma damarima aklini çelerim oglunun iç güveysi alirim

13 Mayıs neye denk geliyor sana göre 1 gün var aramızda çünkü. 16. haftada gel deyince ben gittiğim zamanın üzerine 1 ay koydum. Şuan mesela ben 13+2 oldum 14 haftalık mı demem gerekiyor kafam karıştı.
14 haftaliksin sen evet aramizda 1 gün var.
Kiz 2 haftami var daha çok beee. Önümüzdeki hafta degil diger hafta giderim galiba 16nin icindeyken. Senin randevun 13 mayismi?

günaydın hanımlaarr. herkese hayırlı cumalar. doktordan geldik. oğluşumun bütün teyzelerine selamı var :))

3lü test için kan verdik. kafa yapısını bacak ve kol boylarını ölçtü. suyu iyi dedi. demir ilacını değiştirdi bide iyot yazdı. sata göre 15+5 , ultrasonda 16+4 çıktı bebeğim. annesi ve babası gibi uzun olcak maşallah dedi :)

Rabbim bu mübarek gün hürmetine inşallah sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağımıza almak nasip etsin. hayırlı evlat olsun inşallah

Kuzum pskilojiktir o emin ol buvun ekranda bebisini oynarken gorunce rahatlarsin :) senin iliskiye girdiğin yerle bebeğin durdugu yer cok farkli eger asagida degilse bebis ondan cok skinti etme kendine bebege de :)
Cnm inş. Öyledir bir gidip görsem çok rahatlıycm hem vicdanen hemde fiziken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…