- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.641
Nereye gidecektim ki canım? İşteyim her zamanki gibiGunaydin kiz gitmedinmi daha
Aklima gelirse yiyorum ama oylesine... beyin gelisimine iyi geldigini biliyorum folic asit orani cok yuksekmis felan...kirmizigitar evet benim doktorum sabahları mutlaka yemeni istiyorum dedi. sen yemiyormusun
Ayy di mi yaa. Bende...kızlar ben bu cevizden bıktım daha ne kadar yenilecek bu
Ayy di mi yaa. Bende...kızlar ben bu cevizden bıktım daha ne kadar yenilecek bu
çok bunaldım mı yemiyorum 1-2 gün sonra tekrar başlıyorum. bir iki gündür balın içine döküyorum cevizleri alırken bala bulanmış güzel oluyor :) kayısıyı bıraktım bağırsaklarımı bozuyor diye. benim bir huyum var bana birşey yap derlerse artık canım yapmak yemek istemez. süt balık tavuk yumurta hepsinden tiksindim. her gün aynı şeymi yenir :)Ayy di mi yaa. Bende...
eşim artık halime acıyıp içine birazda Antep fıstığı koyuyor. Öyle daha iyi oluyor. Doğumdan sonra kayısı ceviz görmek istemiyorum diyorum
Ayy karistirdim kiz hala mahmurluk var ya.Nereye gidecektim ki canım? İşteyim her zamanki gibi
Bademi kavrulmuş tüketmeyin, çiğ 11tane bademi suda bekletiyorum Bikaç saat, sonra soyup beyaz kısmı yiyorum. Kabuğu asitikmiş. Akasyaana diye bir ünlü var ya ondan duymuştum.beyin gelişimi için önemliymiş canım günde 5-6 tane ye birde günde 10 tane badem dediler
İyiyim çok şükür sen nasılsın?Ayy karistirdim kiz hala mahmurluk var ya.
İyimisinnn?
Evet. Bir tane daha iğnem vardı pazar günü için ama kanama kesildi diye vurdurmadım. Günde 3defa 200lük ağızdan devam ediyorum. 8.ay kadar devamIns gecer artik sen ilaca devam ediyor musun hala
D
Demir ilacı benim bağırsaklarimi çok güzel çalıştırıyor hiç kabizlik yaşamıyorum çok şükür
Sen de aramizi bozma bakim altinmi kalmis ne kalacak ya aaaaa fena ciktin sende buda kiskandi bizi
B Biravucmutluluk
M mutluseker1 birde ben varım kızlar benimde 2 hafta kaldı kontrole ay başında giderim muhtemelen hadi 3 müzünde kız olsun inaşşallahAynen bide ben varım 2 hafta sonra gidecem bende benimkide inş kızdır çünkü bir tane canavarım var maşallah birde prenses olsun hayırlısıyla
Ahanda bu :)Beni yorma buraya at bakim :)) merak ettimmm ♡♡
İyiyim bende canim, gün sayiyorum doktor icin. Ultrasona goremi gideyim takvime goremi gideyim bilemedim doktora cinsiyeti icin. Ketum doktor söylemez bide.İyiyim çok şükür sen nasılsın?
Beni 16. haftada çağırdı tekrar. Sen de 16. haftaya denk getir bence o zaman kesin söyler oluşmuş oluyor cinsel organları çünkü. 13 Mayıs'ta gideceğim ben.İyiyim bende canim, gün sayiyorum doktor icin. Ultrasona goremi gideyim takvime goremi gideyim bilemedim doktora cinsiyeti icin. Ketum doktor söylemez bide.
KıZlar bişeyler almaya başladınız mı ? Bnm çöpüm yok diyebilirim kardeşim iki tane tulum dikmişti bebek ortada yokken. Ne zaman almaya başlanır nelerden başlanır ? Kafamda deli sorular :)
Ahh kiyamam ne bilem kiz anlamadim ki iki dünürü çekemedin sandim yaBende altin mi kaldi dedim benkiskanmam maraslimi :)
Altinda iyi yükseldi dünür düşünürüz diger vaatlerine bağlı.
Gördun dimi herkesin gözü bizde
15 bitip 16 dan gun alincami yoksa 16 bitincemi?Beni 16. haftada çağırdı tekrar. Sen de 16. haftaya denk getir bence o zaman kesin söyler oluşmuş oluyor cinsel oragnları çünkü. 13 Mayıs'ta gideceğim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?