2017 EKİM Anne adayları

Ceviz ben arada aklima geldikce yiyorum balikdan bir tiksindim ki onun yerine yiyim diyorumda zorlada olmuyor yahu ici almiyor insanin istemeyince sut desem aliskanlik oldu bana kalsa onuda icmem:))

Canım bitecek inşaAllah. Bak benimki daha Bikaç gün oldu biteli. Senden 10gün önce kanama geçirmiştim sanırım. Benimde son zaman parçalar düştü simsiyah. Bazısı fındıktan büyüktü. Üşütme, Dinlenmene devam et. Başka türlü durmuyor. Birde seni mutlu edecek şeylerle oyalan, acayip fark ediyor.

Ins gecer artik sen ilaca devam ediyor musun hala

eşim telefon açtı tutdurdu doktora gidelim cinsiyetini öğrenelim diye. daha 1 hafta olmadı gideli. artık doktoru aradım eşim karışık rüyalar görmüş huzursuz olmuş. bir kontrole gelebilirmiyim başka hastaneye gitmek istemiyorum dedim. saat 2 ye doktor randevu verdi :)

Valla canm istemediği sürece hiç bir şeyi de zorla yemiyorum ben :)
Aslında dikkat etsek ne guzl olur 17.haftada 5 yaşına kadarki beyin gelişimini tamamliyormus .

Canım erkekte karın çıkıyo zaten kız bebişte bel kalça yayılıyo senin top gibi bi karnın olcak zaten zayıfsın :))
Zehramm misafirliğe mi geldin. :))

Aynen öyle duruyo suan fotoyu gördü sen geçen attmda çok geride kalmıştır biliyorsun çok cenesizm :)

Ceyrek demisim gram diyecektim her yaptiklari saka gibiydi ustelik biz bosnagiz bosnak gelinleri altina cok duskun bi ben degilim heralde
Onlarin ayibi, çenelerini acacak bahanede bulamazlar. Eşinle mutluysan gerisi boş, insan utanir onu takarken ay siniiir oldum

Görüşüyormusun onlarla?

Altinda iyi yükseldi dünür düşünürüz diger vaatlerine bağlı.

Gördun dimi herkesin gözü bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…