- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.621
valla doktorum her sabah mutlaka yemeni istiyorum dedi
beyin gelişimi için önemliymiş canım günde 5-6 tane ye birde günde 10 tane badem dedilerAaa yiyeyim o zaman evde bir dün ceviz var :)
Canım bitecek inşaAllah. Bak benimki daha Bikaç gün oldu biteli. Senden 10gün önce kanama geçirmiştim sanırım. Benimde son zaman parçalar düştü simsiyah. Bazısı fındıktan büyüktü. Üşütme, Dinlenmene devam et. Başka türlü durmuyor. Birde seni mutlu edecek şeylerle oyalan, acayip fark ediyor.Gunaydinnn guzeller gece masallah ne muhabbbetler ne muhabbetler okuyamadim bile hepsini hiziniza yetisemiyoruz :)
Hani benim kanamam vardi ya iste ben pprgestan ilac ve 3 gunde 1 igne oluyorum hala kahverengi lekelerim akintim gelio tam bitio diom yine gelio ped hep kirleniyor bi de lekelerimde boyle pihtimsi seyler oluyor tam pihti da demeyeyim de boyle nasil desem sert sümükümsü minik seyler sabah sabah benzetmelerim mide bulandirabilir hosgorun artik :)
Ben de arada pıt pıtlar hissediyorum onlar değil miymiş hareketleri
Böyle yazıldığına emin misin canım android de çıkmıyor böyle yazınca.baby store
Ins gecer artik sen ilaca devam ediyor musun halaCanım bitecek inşaAllah. Bak benimki daha Bikaç gün oldu biteli. Senden 10gün önce kanama geçirmiştim sanırım. Benimde son zaman parçalar düştü simsiyah. Bazısı fındıktan büyüktü. Üşütme, Dinlenmene devam et. Başka türlü durmuyor. Birde seni mutlu edecek şeylerle oyalan, acayip fark ediyor.
baby story-bebek hikayesi canım yanlış yazmışımBöyle yazıldığına emin misin canım android de çıkmıyor böyle yazınca.
Canım erkekte karın çıkıyo zaten kız bebişte bel kalça yayılıyo senin top gibi bi karnın olcak zaten zayıfsın :))He ya öyle derler kız bebek kalçadan belden alır karın çabuk çıkar derler. Bnm belde kalçadan yokta karım çıktı anlamadm.
Zehramm misafirliğe mi geldin. :))Canım erkekte karın çıkıyo zaten kız bebişte bel kalça yayılıyo senin top gibi bi karnın olcak zaten zayıfsın :))
Zehramm misafirliğe mi geldin. :))
Aynen öyle duruyo suan fotoyu gördü sen geçen attmda çok geride kalmıştır biliyorsun çok cenesizm :)
Onlarin ayibi, çenelerini acacak bahanede bulamazlar. Eşinle mutluysan gerisi boş, insan utanir onu takarken ay siniiir oldumCeyrek demisim gram diyecektimher yaptiklari saka gibiydi ustelik biz bosnagiz bosnak gelinleri altina cok duskun bi ben degilim heralde
O benm topramm ya bizm buralı o bni düsünüyo :) bizm aramızı bozamazlar yaw :) bn şimdiden baslarm senin bileziklere ama bir pazarlığa oturacaz 30 mlyar diyi çok fazla dünürm kızını düsn onu rahat ettirmem gerek :)
Gunaydin kiz gitmedinmi dahaGünaydın hanımlar
Bende aklima geldikce yiyorum, her gun ayni seyler sıkıyor bazen.kızlar ben bu cevizden bıktım daha ne kadar yenilecek bu
Kizzzz bugun gidiyormusun doktoraaaaYok dahiliye doktoruna gittim sadece bebek icin bekliycez artik kadin doguma giderlen lay lay lom dahiliye ye giderken of pof oluyom:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?