- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.721
takviminde 15 haftalıksın yazmıyor canım 15.haftanın içindesin yazıyor.yani 14 haftayı doldurmuşsun 15.haftadan gün almışsın doldurduğun hafta değil dolduracağın hafta yazıyor
Kiz 2 lim sukurler olsun temiz. Doktorum her konuda israrci, bencede para tuzagi ve 2 li test 3 lü testten daha güvenli.
Ne bu baskı anlamadim.
Anlamiyorlarrr
Sonunda beni anlayan biriÖfff sende beee ne küsme heveslisiymissin iki lafindan biri küsmek. Kızın sorduguna cevap vermemissin neyin küsmesinden bahsediyosun 12+3 oldugunda 13den gün aldigini o da bilir heralde dimi o bambaska bsy soruyo sen ne alemdesin
Doğru canım ama oğlumu bu haftalarda öğrenmiştim ama o cihaz 4 boyutlu renkli ultrason du bunda zaten çok umudum yoktu öğrenmek adına ama kız olsun isteği heyecanlandırıyor
Sonunda beni anlayan biriKocaman öpücükler ve kalpler
canım takviminde 14.haftanın içinde yazıyor. bunun anlamı 13.haftayı doldurmuşsun 14.haftadan gün almışsın. doldurduğun haftayı değil dolduracağın hafta yazıyor. sana soranlara 14.haftanın içindeyim dediğinde herkes 13 doldurmuş 14 den bir kaç gün almış olduğunu anlar.Sonunda beni anlayan biriKocaman öpücükler ve kalpler
Ne ugrasiyorsun bakim sen benimle benim pesimdemisin yoksaÖfff sende beee ne küsme heveslisiymissin iki lafindan biri küsmek. Kızın sorduguna cevap vermemissin neyin küsmesinden bahsediyosun 12+3 oldugunda 13den gün aldigini o da bilir heralde dimi o bambaska bsy soruyo sen ne alemdesin
Anladim kuzucum thanks aydinlandirma icin siz bu kadar bilgiyi nerden bilionuz yafftakviminde 15 haftalıksın yazmıyor canım 15.haftanın içindesin yazıyor.yani 14 haftayı doldurmuşsun 15.haftadan gün almışsın doldurduğun hafta değil dolduracağın hafta yazıyor
Anladim kuzucum thanks aydinlandirma icin siz bu kadar bilgiyi nerden bilionuz yaff
Ne guzel 15 e girmissin, seninkinin cinsiyeti kesinmi?Anladim kuzucum thanks aydinlandirma icin siz bu kadar bilgiyi nerden bilionuz yaff
ay aynen devlet hastanesinde kurban gibi davranıyorlar doktorlar Allah düşürmesin benim hastanemde de zorunlu sezeryan 1500 tl sgk lı biz suit oda ayırtmayı düşünüyoruz onun içinde geceliği ek 100 tl alıyorlar 1700 tl ye inşallah başka bir masraf olmazsa çıkarız diye düşünüyorum bende eğer bir sıkıntı olmazsa doctor çıkarıncaya kadar çalışıcam emcbur çünkü benim de ev kredim var hatta şuan 3 kredi ödüyoruz doğumdan sonar 3 ay bir zorluğumuz olacak bizimde doğum parasını toplu verdikleri için Allah büyüktür bir şekilde yardım eder diye diyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sonunda beni anlayan biriKocaman öpücükler ve kalpler
Ne ugrasiyorsun bakim sen benimle benim pesimdemisin yoksa
O doktora baya gec gidecekti, onu hesapliyoruz. Kiz sen bana ne atar yapiyorsun bakimmm ne ona küsmem ben hemmm
Aaa sende bana taktin kafayi, disariya gel konusalim
doktordan öğrendim. haftalık hesap olduğu için sürede kısa olduğu için doldurduğun haftayı değil dolduracağın haftayı baz almışlar. 15 haftanın içindeyim dediğinde herkes 14.haftada olduğunu 15den bir kaç gün aldığını anlıyor. sana bir sır vereyim bende anlayana kadar çatladım. zorda olsa çözdümAnladim kuzucum thanks aydinlandirma icin siz bu kadar bilgiyi nerden bilionuz yaff
Niye ki, şakalasarak birbirimize yardimci oluyoruz. Ne demek bu simdi?bilgi mi
Sende bize atar gider yaptin ama delimiyiz biz biliyoz dimi bide kafayi duvara vuruyorYine küstü :)))))okeanoss00
Niye ki, şakalasarak birbirimize yardimci oluyoruz. Ne demek bu simdi?
Fazla ciddiye aliyorsun yoksa hicbirimiz gerizekali degiliz biliyoruz herseyi.
Aaa benden beter alingan ciktin,nazara geldik... Öyle yazdin yanlis anlasilmaya müsait yani.Ben de hepinize gerizekalisiniz demistim zaten. Ayyy darladı buralar beni geri dönmemek üzere gidiyorum hoscakalın!
Niye ki, şakalasarak birbirimize yardimci oluyoruz. Ne demek bu simdi?
Fazla ciddiye aliyorsun yoksa hicbirimiz gerizekali degiliz biliyoruz herseyi.
Yine küstü :)))))okeanoss00
Sende bize atar gider yaptin ama delimiyiz biz biliyoz dimi bide kafayi duvara vuruyor
Ben de hepinize gerizekalisiniz demistim zaten. Ayyy darladı buralar beni geri dönmemek üzere gidiyorum hoscakalın!
Aaa benden beter alingan ciktin,nazara geldik... Öyle yazdin yanlis anlasilmaya müsait yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?