2017 EKİM Anne adayları

Sonunda beni anlayan biri Kocaman öpücükler ve kalpler

Sonunda beni anlayan biri Kocaman öpücükler ve kalpler
canım takviminde 14.haftanın içinde yazıyor. bunun anlamı 13.haftayı doldurmuşsun 14.haftadan gün almışsın. doldurduğun haftayı değil dolduracağın hafta yazıyor. sana soranlara 14.haftanın içindeyim dediğinde herkes 13 doldurmuş 14 den bir kaç gün almış olduğunu anlar.

Ne ugrasiyorsun bakim sen benimle benim pesimdemisin yoksa

O doktora baya gec gidecekti, onu hesapliyoruz. Kiz sen bana ne atar yapiyorsun bakimmm ne ona küsmem ben hemmm

Aaa sende bana taktin kafayi, disariya gel konusalim

Bir ben zorlanıcam sanıyordum bizde şuan kılı kılına geçiniyoruz yeni evliyiz birde... artı bebişim masrafları nasıl olacak hani şurdan kırparız diyemiyorum çünkü kırpacak bir şey kalmıyor. 3 ay doğum izninde nasıl yetecek eşim hiç bir fikrim yok sonrasında tek tesellim toplu para almak olacak doğum izni için ve gerekirse nikahım 1 sene geçmeyeceği için nikah çıkışımı yapmak zorunda kalacağım ...

sırf bu sebeplerden devlete gitmek istedim bende eşim allah razı olsun olmaz dedi özele başladım rabbim kolaylık versin inşallah hepimize ben daha hastanenin fiyatlarını bilmiyorum ay başında gittiğimde sorayım bari

Anladim kuzucum thanks aydinlandirma icin siz bu kadar bilgiyi nerden bilionuz yaff
doktordan öğrendim. haftalık hesap olduğu için sürede kısa olduğu için doldurduğun haftayı değil dolduracağın haftayı baz almışlar. 15 haftanın içindeyim dediğinde herkes 14.haftada olduğunu 15den bir kaç gün aldığını anlıyor. sana bir sır vereyim bende anlayana kadar çatladım. zorda olsa çözdüm

Niye ki, şakalasarak birbirimize yardimci oluyoruz. Ne demek bu simdi?
Fazla ciddiye aliyorsun yoksa hicbirimiz gerizekali degiliz biliyoruz herseyi.

Ben de hepinize gerizekalisiniz demistim zaten. Ayyy darladı buralar beni geri dönmemek üzere gidiyorum hoscakalın!

Niye ki, şakalasarak birbirimize yardimci oluyoruz. Ne demek bu simdi?
Fazla ciddiye aliyorsun yoksa hicbirimiz gerizekali degiliz biliyoruz herseyi.

Sende bize atar gider yaptin ama delimiyiz biz biliyoz dimi bide kafayi duvara vuruyor

Ben de hepinize gerizekalisiniz demistim zaten. Ayyy darladı buralar beni geri dönmemek üzere gidiyorum hoscakalın!

Aaa benden beter alingan ciktin,nazara geldik... Öyle yazdin yanlis anlasilmaya müsait yani.

Kızlar şakayı kaka yapmayın rica ediyorum. Hormonlarımız tavan yanlış anlamalara müsait :) Benim yüzümden ortam gerilmesin. Tatlı tatlı şakalaşıyorduk oysa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…