2017 EKİM Anne adayları

Amanınnn ne guzel çıkmış :)) bak bu benm yakn arkadasm oda incecik hamile kaldı şuan 8 aylık oğluş :) karnı dışına dışına çıkıyo. Çok tatlı duruyo zayıflarda top gibi :))
Kuzum arkadaşının hesaba aklı yetmiyor heralde. bu beş aylık ayol :) şaka maka maşallah Allah ım esirgesn epey zayifmis

Şu gördügünüz kalca hic yoktu dümdüzdü ama hemen cıkıverdi
Kizmi yoksa seninki ama göbegin ve kalcan orantili baya. Senin de göbegin erken cikmis bizim ki gibi.
Kiz bebekte kalca buyurmus ya seninkinin cinsiyeti belli olunca anlasilir bu tez dogrumu yanlismi :)

Ayrica saçlarin çok güzelmiş

Kizmi yoksa seninki ama göbegin ve kalcan orantili baya. Senin de göbegin erken cikmis bizim ki gibi.
Kiz bebekte kalca buyurmus ya seninkinin cinsiyeti belli olunca anlasilir bu tez dogrumu yanlismi :)

Ayrica saçlarin çok güzelmiş

Ya ben erkek gibi hissediyorum doktor da erkek gibi duruyo dedi ama benim kalcam hic ama hic yoktu belki o yuzden azcik buyume egilimindedir :) ama cok erkek istiyorum hayirlisi olsun tabi ama yinede erkek istegim ck agir basiyo. Tesekkurler bu arada :))

Kuzum arkadaşının hesaba aklı yetmiyor heralde. bu beş aylık ayol :) şaka maka maşallah Allah ım esirgesn epey zayifmis
Karnı dikine dikine gidiyo yandan çektiği için böyle çıkmış. Maşallah sağlıklı ama karnı çok gerildi sığınamıyo valla çatlycam diyo Allah yardm etsin hepinize :) ben zaten şuan 4 aylık hamile gbiym daha da şişerim

Yok kiz birsey baristik, olur öyle seyler :)

Kacinci haftada geciyor ki uyku hali ?

Amin Rabbim hayırlı sağlıklı ilerletsin sorun çıkmadan güzel haberler vermeyi almayı nasip etsin inşallah. Cinsiyeti öğrendn mi:)

Allah gönlünüze gore versin, bende buyuklerin yalancisiyim hep öyle derler ya :)

Doktor demisse bir bildigi vardir, sende zaten erkek annesi damari var

Hadi yav o kadar diyorsun :) senide görelim :) ayy ablmda böyleydi göbek deliği artk yok gbi olmuştu getirmekten brde ağrıyordu onun çatlağı varmı arkadaşının?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…