- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.761
Kuzum arkadaşının hesaba aklı yetmiyor heralde.Amanınnn ne guzel çıkmış :)) bak bu benm yakn arkadasm oda incecik hamile kaldı şuan 8 aylık oğluş :) karnı dışına dışına çıkıyo. Çok tatlı duruyo zayıflarda top gibi :))
Kizmi yoksa seninki ama göbegin ve kalcan orantili baya. Senin de göbegin erken cikmis bizim ki gibi.Şu gördügünüz kalca hic yoktu dümdüzdü ama hemen cıkıverdi
Kizmi yoksa seninki ama göbegin ve kalcan orantili baya. Senin de göbegin erken cikmis bizim ki gibi.
Kiz bebekte kalca buyurmus ya seninkinin cinsiyeti belli olunca anlasilir bu tez dogrumu yanlismi :)
Ayrica saçlarin çok güzelmiş
Karnı dikine dikine gidiyoKuzum arkadaşının hesaba aklı yetmiyor heralde.bu beş aylık ayol :) şaka maka maşallah Allah ım esirgesn epey zayifmis
Uyu canm bol bol :) bnm geçti uyku hali :)
Hatunlar bu ne atar böyle. Yaş meselesine dönmüş bu hafta hesabı o zamn ne yapıyoruz yaşta olduğu gbi bitirmedigimiz haftayı soylemiyorz dolayısıyla bn 15+5 olunca 15 haftaligm diyorum 16+0 olunca 16 diyecem :) bnm mantık böyle. Birbirimizi kirmayn :)
Rabbim saglik versin önce bebeklerimize tabi benim de belli degil daha. 1,5 hafta sonra gidecegim. Habire kiz diye altin falan konusuyoruz ama bide erkekse icerde psikopata baglamistir yavrum
Yok canim, inşaAllah o gunleri de goruruz daha 14 haftaligim ben
Seninde yeniymis hamileligin Allah saglik sihat versin
Tam olarak doldurduğunda git cnm 16+0 da6 Mayıs'ta git diyorsun yani
Ya ben erkek gibi hissediyorum doktor da erkek gibi duruyo dedi ama benim kalcam hic ama hic yoktu belki o yuzden azcik buyume egilimindedir :) ama cok erkek istiyorum hayirlisi olsun tabi ama yinede erkek istegim ck agir basiyo. Tesekkurler bu arada :))
Şu gördügünüz kalca hic yoktu dümdüzdü ama hemen cıkıverdi
Bence de hareketleri ya o pıt pıtlar :) benimki ayaktayken genelde oluyor ya da yürürken bizimki gezmeyi sevecek herhalde :))pıt pıtlar haraketleri diyorlar canım bendede 2 kere oldu başka hissetmedim çok sakin zamanda hissediyorum onu
Amin canim, yok 1,5 hafta sonra gidecegim, burada ki arkadaslarin bir cogu erken ogrendi ama bir kaç kisi daha ögrenemedikAmin Rabbim hayırlı sağlıklı ilerletsin sorun çıkmadan güzel haberler vermeyi almayı nasip etsin inşallah. Cinsiyeti öğrendn mi:)
Allah gönlünüze gore versin, bende buyuklerin yalancisiyim hep öyle derler ya :)
Doktor demisse bir bildigi vardir, sende zaten erkek annesi damari var
Bence bebek o bende hissediyorum.bazen onuBence de hareketleri ya o pıt pıtlar :) benimki ayaktayken genelde oluyor ya da yürürken bizimki gezmeyi sevecek herhalde :))
Hadi yav o kadar diyorsun :) senide görelim :) ayy ablmda böyleydi göbek deliği artk yok gbi olmuştu getirmekten brde ağrıyordu onunKarnı dikine dikine gidiyoyandan çektiği için böyle çıkmış. Maşallah sağlıklı ama karnı çok gerildi sığınamıyo valla çatlycam diyo Allah yardm etsin hepinize :) ben zaten şuan 4 aylık hamile gbiym daha da şişerim
Sağlıklı olsunda inşallah az kalmış darısı başımaAmin canim, yok 1,5 hafta sonra gidecegim, burada ki arkadaslarin bir cogu erken ogrendi ama bir kaç kisi daha ögrenemedik
Ben senin bebegini erkek olarak düşünmustum ondan dedim kaynana diye.Aynen ben de ilk iki cocugum erkek olur gibi hissediyorum :):)))
Benm 10.haftada geçmişti zatn 6.haftada başlamıştı :) 1 ay sürdü yaniYok kiz birsey baristik, olur öyle seyler :)
Kacinci haftada geciyor ki uyku hali ?
Endise etme sakin bendede kronik troid var . gebeligin basinda 13 e cikti gecen persembe kan verdim 3.9 a dusmus 1 haftada oda duser dedi doktorum.Benim pis tsh yukselmis 3.5 olmus ben gidiyim doktora yine doz arttirirsin dedi ama emim olayim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?