- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.741
Kızlar şakayı kaka yapmayın rica ediyorum. Hormonlarımız tavan yanlış anlamalara müsait :) Benim yüzümden ortam gerilmesin. Tatlı tatlı şakalaşıyorduk oysa ki.
Benm oğlanın babası hanım köylü değil ki kendi olsun hihNe vadedicem şekerim gül gibi kiz verecegim, bana benzerse dünya güzeli bir kiz olur
Kiz aliyorsun,oğlan vermiyorsun
Çok basma damarima aklini çelerim oglunun iç güveysi alirim
Yok ggostermio benimkiNe guzel 15 e girmissin, seninkinin cinsiyeti kesinmi?
S Sosyoloogg g beynini yikadi senin ondan, galiba onun ki de erkek kiz ariyor kendine.Benm oğlanın babası hanım köylü değil ki kendi olsun hih
Amanınnn ne guzel çıkmış :)) bak bu benm yakn arkadasm oda incecik hamile kaldı şuan 8 aylık oğluş :) karnı dışına dışına çıkıyo. Çok tatlı duruyo zayıflarda top gibi :))Ahanda bu :)
Hayirli saglikli olsunda, bizim.doktorda söylemedi.Yok ggostermio benimki
Bende ilk geldigimde atarlanmistimkirmizigitar sakinlestirdi sagolsun beni.
S Sosyoloogg gerci yeni degil ama sık gelmiyor ya. Dönüp bakarsan mesaja neden yanlis anlasiliyor anlarsin. Burada mimiklerimizi görmuyoruz. Nereye cekersen oraya gidiyor.
Amanınnn ne guzel çıkmış :)) bak bu benm yakn arkadasm oda incecik hamile kaldı şuan 8 aylık oğluş :) karnı dışına dışına çıkıyo. Çok tatlı duruyo zayıflarda top gibi :))
Aynen kuzumHayirli saglikli olsunda, bizim.doktorda söylemedi.
Ahaha son golün de iyiymiş, sanki sen çok azsınIlk ve son kez seni affediyorum matmazel :)
Ay pissss cirkinn kötüüü zayıf hamilelerden nefret ederim:):)))
Bendee bendee ne o öyle bezelye yutmuş gibiAy pissss cirkinn kötüüü zayıf hamilelerden nefret ederim:):)))
Masallah arkadasina Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bize de onadaAcaba neden :))
Ahaha son golün de iyiymiş, sanki sen çok azsın
Anam ne fenasin sen, sana gelecek gelin yandi.
Masallah arkadasina Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bize de onada
Acaba neden :))
Uyu canm bol bol :) bnm geçti uyku hali :)S Sosyoloogg g beynini yikadi senin ondan, galiba onun ki de erkek kiz ariyor kendine.
Altinlarda indirim yapmam he yoksa
Kiz habire uykum geliyor benim yaa
Daha belli degil benim cinsiyet :)
İnşallahhhh hepinize bir avazda sağlıkla doğurmayı nasip etsin Allahım ♡ seninde az mı kaldı doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?