• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Yaaa :KK43: vallahi onu hiç düşünemedim şimdi helal edin kızlar hakkınızı ya çok kötü hissederim kendimi uuff ya kabızlık fln çeken varsa iyi gelir diye söylemiştim :KK43:(

Üzülme üzülme canım çekti ama kirmizigitar kirmizigitar da zamanında sarma dedide 1 hafta yaprak arattı bana tüm topik o hafta sarma yediydik kaçıyor ağızdan arada :olamaz::olamaz::olamaz:

ne bebisi hissediyom ne karnim belli ne cinsiyet belli :KK45: birinden biri olsa bari :KK45:

Ayni sekildeydim, yasiyor mu diye sordum doktora hatta... karnim da hic belli degil, bulanti zaten hic olmadi... dun cinsiyeti ogrendik, bugun de ucak yolculugunda hareketler iyice belirgin

yok be üst komşumun oğlunun adı çınar. yaramaz değil. düne kadar oğlum olacak sanıyordum. adını ege çınar koymuştuk. sende kimseyi dinleme adı çınar olsun çınar gibi ömrü uzun ve sağlıklık olsun canım.

o şoku dün biz yaşadık. Ama ben çok sevindim. Doktor sordu tahminde bulun diye. bende kız hissediyorum dedim. baktı prenses geliyor dedi :KK70:
Çok sağol canım benim de başka isim koymaya içim elvermiyor zaten. Anlamına göre yaramaz olması için bir sebep yok. Uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inşallah :) senin prenses de sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü olsun annesi :)
Çevrendekileri sakın dinleme.Bildiğim kadarıyla isimler insanların üstünde anlamlarını yüklermiş.Çınarda biliyorsunki uzun yaşayan güçlü bir varlık .Sende böyle düşünerek ver ismini oğluna :KK200:
Çevremdekilere bakacak olursan her isme bişi bulabilirler.Ve isim gerçekten çok önemliymiş çok araştırdım anlamı güzel olmalıymış.
Evlat senin içinden geleni yap annesi:KK200::nazar:
Çınar'ın anlamı güzel değil mi canım? Ben çok seviyorum sayenizde kendimden biraz daha emin oldum. Sağolun iyi ki varsınız. :KK200:

Kiz eskiden sağa sola yatma mi bilinirmis Alla sen takılmayın söyle seylere ...Bizim yakın bi akrabamiz var kadın baya bi kilolu ezelden öyle kiloluymus ve ikizlerine hamileyken doğurana kadar yüzüstü yatmış gayet sağlıklılar (kocaman adamlar suan ):KK70:

Annem gülüyor artık bana zaten :olamaz::olamaz::olamaz:

Arkadaşlar güneş lekesi için kullandığınız ürünler var mı?benim ilk gebeliğimden kalan lekelerim var hala
ben güneş kremi kullanıyorum. doktorum bunu önerdi çokda memnunum
18191399_10155143959139034_834498248_n.webp

Çok sağol canım benim de başka isim koymaya içim elvermiyor zaten. Anlamına göre yaramaz olması için bir sebep yok. Uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inşallah :) senin prenses de sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü olsun annesi :)

Çınar'ın anlamı güzel değil mi canım? Ben çok seviyorum sayenizde kendimden biraz daha emin oldum. Sağolun iyi ki varsınız. :KK200:
Bence gerçekten çok anlamlı ve güzel bir isim:KK200:Oğlum ismiyle,sağlıkla doğup sağlıkla büyüsün cnm:nazar:
Bizde Berin dedik ismimize:nazar:
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize :anne:

Back
X