2017 EKİM Anne adayları

Ondan bişi olmaz ama insallah bidaha yapmazsın duvar boyası, sivasi yiyen ,benzin , komur, alci aseren neler duyduk bunların yanında seninki bişi deil gercide

kizlar bu ayrintili ultrason 20. hafta itibariyle yapiliyor ya yani 20+0 itibariylemi oluyor yoksa 19+ 1 den itibarenmi

Kuzu sanirim 20+ ile 22+ arasinda oluyo emin degilim ama
su sezeryan + epidural anestezi mantigini anlayamiyorum icinde olmasi gerekmiyormu
Evet bence de ama ne yazikki heryerde ilave ucret olarak yapiliyo

Benim sırf doğum 5000 extraları sormadım bile

Canım bir haftadır benimde aşağılar ağrıyordu sanki tekme gibi, bebek çok aşağıda diye endişelendim hatta burda sordum bebeği hissederken ağrınız var mı diye ama araştırdım ki orası yani tüylü olan kısım pubik bölge diye geçiyor ve kemiklerimiz ayrışmaya başladığı için kimi gebe ağrıyı hissedermiş. Bebeklerimiz neredeyse göbek deliğinin altına kadar ulaştı çok şükür.
Yine de aşağıda hissediyorum diyorsan doktoruna bunu söyle istersen. Rahim ağzı ölçümü yapar.

su sezeryan + epidural anestezi mantigini anlayamiyorum icinde olmasi gerekmiyormu

Bildiğim kadarıyla sezeryan genel anstezi ile oluyor epidural sadwce belden aşağı uyuşturma demek bilincin yerinde bebeğini doğduğu an görüp temas kurabiliyorsun . Bu tercihe sunulduğu için ücretli

Gorsele gore 16. Haftanin oralarda hissediyorum ki zaten 16+5 im bu ara. Belki bir tik ustu olabilir bilemedim....

Agri ilk defa hissediyorum ama olabilir belki... haftaya cuma kontrolum var bi baksin bakalim seyfocum ne dicek:)

Benim sırf doğum 5000 extraları sormadım bile
Bende öyle canım 5000 tl fiyat aldım Acibadem özel sigorta ile, toplamda herşey içinde..Normalde Anadoluda farklı illerde fiyatlar çok daha ucuz olduğu için bazılarına ilginç gelebiliyor ama Istanbulda iyi standartlardaki hastanelerde genelde fiyatlar böyle ve hiç boş oda yok :) Çok daha ucuz yerler gördüm ama girdigimiz gibi çıktık birçoğundan..Yine de seçim herkesin bütçesine göre tabiki saygı duymak şart...

Kizlar bacak agrisi yasayan var mi? Kalca agrilarim bavaklarima vurdu vallahi bu gece nasil sabah olacak bilmiyorum magnezyum eksikligonden oluyormus daha cok magnezyum tablet filan alan varmi icinizde

Kizlar bacak agrisi yasayan var mi? Kalca agrilarim bavaklarima vurdu vallahi bu gece nasil sabah olacak bilmiyorum magnezyum eksikligonden oluyormus daha cok magnezyum tablet filan alan varmi icinizde
Arada kramp giriyor bacagima basamiyorum sonra geciyor onu mu diyosun bilmiyorum ama bayagi popomdan basliyo kramp agrisi ilacim bi vitaminim var baska vermedi dr

Kramp nedir bilmem ki belki de kramptir:) ama rum gun surdu cok fazla agriyo kalca kemigimden basliyo aynen bacaklarimin tamaminda kemikler agriyor gibi
Aynen iste o kramp oluyo basamiyo insan cikmis gibi bacak :) bi ara butun gun surdu oturunca kalkamiyordum kalkinca oturamiyordum aglamistim agrisindan simdi de oluyor ama bi kac adimda duzeliyo sukur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…