- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.221
Ondan bişi olmaz ama insallah bidaha yapmazsınKızlar birde bn bugn kötü birşey yaptmsigara asermeme engel olamadm ve ictm artk o kadr çok takmistim ki rüyaları geç bugn resmen agladm canm istiyor ama ismek istemiyorum zarar vermemek için , eşim dedi ki bu şekilde hiç geçmez o hep takılır kalır ve çocuğu strese sokarsn dedi aldı geldi yarm ictm
Biz bebeğin gününü haftasını söyledik onlar 25 mayısta uygun gördüler cnm heryerde aynı prosedürmü bilmiormkizlar bu ayrintili ultrason 20. hafta itibariyle yapiliyor ya yani 20+0 itibariylemi oluyor yoksa 19+ 1 den itibarenmi
kizlar bu ayrintili ultrason 20. hafta itibariyle yapiliyor ya yani 20+0 itibariylemi oluyor yoksa 19+ 1 den itibarenmi
Evet bence de ama ne yazikki heryerde ilave ucret olarak yapiliyosu sezeryan + epidural anestezi mantigini anlayamiyorum icinde olmasi gerekmiyormu
Benim sırf doğum 5000 extraları sormadım bileHastanemin dogum fiyatlarini ogrendim:)
Sezeryan 3000
Normal 2500
Epidurel anestezi +500
Doktorun mesai saatleri disinda hastaneye gelmesi +1000
İlave yatis gerekirse gunluk 850 lira ilaveymis ve tabiki yapilan ekstra islemler
Yani velhasil dogum icin kenara minimum 5 bin koymak lazim bunu anladim:) hey gidi!
Hangi hastane:)Benim sırf doğum 5000 extraları sormadım bile
AcıbademHangi hastane:)
ozaman benimde mayis sonu haziran basi gibi olurBiz bebeğin gününü haftasını söyledik onlar 25 mayısta uygun gördüler cnm heryerde aynı prosedürmü bilmiorm
ben sezeryan ve normali ayni fiyata buldum toplamda 1500 ama ben 2500 u gozden cikardim ne olur ne olmazKuzu sanirim 20+ ile 22+ arasinda oluyo emin degilim ama
Evet bence de ama ne yazikki heryerde ilave ucret olarak yapiliyo
Canım bir haftadır benimde aşağılar ağrıyordu sanki tekme gibi, bebek çok aşağıda diye endişelendim hatta burda sordum bebeği hissederken ağrınız var mı diye ama araştırdım ki orası yani tüylü olan kısım pubik bölge diye geçiyor ve kemiklerimiz ayrışmaya başladığı için kimi gebe ağrıyı hissedermiş. Bebeklerimiz neredeyse göbek deliğinin altına kadar ulaştı çok şükür.Ağrıdan hissetmiyorsun bence. Bnde dün sadece gün içinde br kere ve gece yatarken hissettim ama bugn akşama kadr durmadı bir sorun mu var acaba diyorum artk . Çok zayıf br tekme ama artk düzenli hissediyorum 1 haftadır hc sekmedi günlük hissettim. Bnm dediğim sağ kasigim varya tam bacağın birleşim yeri orayı tekmeliyor vurdukça aciyor . Sanırım yan yatıyor kafası solda bacaklar sağa geliyor bn hep sağda hissediyorum çünkü solda hissettigim hep kasılma şeklinde böyle kayiyormus gbi... Göbek degiliginin 5 parmak aşağısından sonra her yerde hissediyorum idrarm çok çabuk geliyor ve tutamıyorum biraz tutsam bebek yukarı çıkıyor sanırım sigmiyorlar :))
Kuzu acibadem de 5 bine dogum yapiyosan hic ses etme bence:) kici kirik gop hastanesi de fiyat buysa :)Acıbadem
su sezeryan + epidural anestezi mantigini anlayamiyorum icinde olmasi gerekmiyormu
Canım bir haftadır benimde aşağılar ağrıyordu sanki tekme gibi, bebek çok aşağıda diye endişelendim hatta burda sordum bebeği hissederken ağrınız var mı diye ama araştırdım ki orası yani tüylü olan kısım pubik bölge diye geçiyor ve kemiklerimiz ayrışmaya başladığı için kimi gebe ağrıyı hissedermiş. Bebeklerimiz neredeyse göbek deliğinin altına kadar ulaştı çok şükür.
Yine de aşağıda hissediyorum diyorsan doktoruna bunu söyle istersen. Rahim ağzı ölçümü yapar.
Bende iste ekstra cikarsa diye en az 5 bin koyup cebe oyle gitmeli diyorumben sezeryan ve normali ayni fiyata buldum toplamda 1500 ama ben 2500 u gozden cikardim ne olur ne olmaz
Bende öyle canım 5000 tl fiyat aldım Acibadem özel sigorta ile, toplamda herşey içinde..Normalde Anadoluda farklı illerde fiyatlar çok daha ucuz olduğu için bazılarına ilginç gelebiliyor ama Istanbulda iyi standartlardaki hastanelerde genelde fiyatlar böyle ve hiç boş oda yok :) Çok daha ucuz yerler gördüm ama girdigimiz gibi çıktık birçoğundan..Yine de seçim herkesin bütçesine göre tabiki saygı duymak şart...Benim sırf doğum 5000 extraları sormadım bile
Arada kramp giriyor bacagima basamiyorum sonra geciyor onu mu diyosun bilmiyorum ama bayagi popomdan basliyo kramp agrisi ilacim bi vitaminim var baska vermedi drKizlar bacak agrisi yasayan var mi? Kalca agrilarim bavaklarima vurdu vallahi bu gece nasil sabah olacak bilmiyorum magnezyum eksikligonden oluyormus daha cok magnezyum tablet filan alan varmi icinizde
Kramp nedir bilmem ki belki de kramptir:) ama rum gun surdu cok fazla agriyo kalca kemigimden basliyo aynen bacaklarimin tamaminda kemikler agriyor gibiArada kramp giriyor bacagima basamiyorum sonra geciyor onu mu diyosun bilmiyorum ama bayagi popomdan basliyo kramp agrisi ilacim bi vitaminim var baska vermedi dr
Aynen iste o kramp oluyo basamiyo insan cikmis gibi bacak :) bi ara butun gun surdu oturunca kalkamiyordum kalkinca oturamiyordum aglamistim agrisindan simdi de oluyor ama bi kac adimda duzeliyo sukur kiKramp nedir bilmem ki belki de kramptir:) ama rum gun surdu cok fazla agriyo kalca kemigimden basliyo aynen bacaklarimin tamaminda kemikler agriyor gibi
Doğumdan sonra bayagi bir süre olmayacak zaten aman çocuklar ağladı aman uyudu diye rezil olunuyor uykularida kısa olduğu için en güzel zaman şuan dermişim kızlarİyi dayanmış eşin canım :) aslında böyle rahatız değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?