2017 EKİM Anne adayları

Sola yatmaya çalışmaktan uyuyamıyorum zaten. Off
Neyse bakalım. Bugün randevum var. Çok özledim bebişimi. Inşallah her şey yolundadır. Kızlar dua edin.
arkadaşım neden kendinize eziyet ediyorsunuz. anlamıyorum hiç. 25.haftadan sonra sola yatılacak. şuan bir fark etmiyor. bebek küçük hareketini hissetmiyorsun damara nasıl baskı yapsın. yahu doktora sordum. o söyledi banada eziyet etmeyin kendinize

Ben çarşamba günü hastaneye giderken babam yaşında amca yer verdi kız bana metroda şaştım kaldım yeminle yok amca otur sen falan dedim olurmu kızım sen annesin dedi

kız bende öyle sandım lann dedim noliiii toz pembe şeker şeker anlaşıyoruz hiç birimiz hormonlar bilmem neler deyip alınganlık yapmıyoruz dedim aman gız noliiii Seni şakacı seni
Yok ayol hic isim olmaz. Hatta bak size solim @Mazikeen dinle:)

Gercek hayatta bile biri sert konussa da anlamam uzerime alinmam saka yapiyo diye dusunurum bende sert konusayim da haddini bilsin moduna girmem yani zaten anlmam beceremem:)

Kiz is yerinde bana laf sokusturmuslar da ben anlamamisim:) sonra baska bi arkadas niye sessiz kaldin dedi aaaaa dedim faekinda bile degilim ben hic uzerime alinmadim ki saka yapiyo sandim:) kendim oyleyimdir cunku. bu yuzden de bazen hatta patavatsiz oldugum soylenir:) ama ne soylersem solim laf sokmak olay cikartmak kizmak azarlamak icin yapmadigimi artik bildiginden kimse alinmaz takilmaz mana aramaz sozlerimde aklinizda olsun:)

Burda aleni kirmizi da soyle boyle diye baslayan cumle kurup beni elestirseniz bile okur oyleyim
Ayol felan der hakikaten de ciddiye almaz saka yaptiginizi sanar girgira vururum:) o yuzden cidden beni elestiresinkz varsa epey zorlanirsiniz yani benden soylemesi:) ozel mesaj felan deneyin:)

Geçmiş olsun canım benimde normalde hep düşüktür öyleki doktorlar bu tansiyonla nasıl ayakta duruyorsun derlerdi... 4 ayda 2 kere oldu bana birinde ayaktaydım evde birinde ofisteydim ayranla hallediyorum bende normal zamanki kadar tuz koymasanda iş görüyor bende... uzan biraz normale döner evet banada doktorum düşün tansiyon iyidir dedi ama dahada düşünce bize sıkıntı işte

Bir daha olunca insan tedirgin oluyor gece agridi gecti gibi simdi.

Sen nasil oldun?
Sanirim epey gecmis bacak agrilarim hamile destegi yastigim var onu bacak arama koyup yattim bi de bu gece camasir giymeden yattim camasirlar kasigimi sikistirdi sanki hicbisey istemedim ustumde freee takildim:) rahat olmus ama:) tavsiyemdir:)

Sanirim epey gecmis bacak agrilarim hamile destegi yastigim var onu bacak arama koyup yattim bi de bu gece camasir giymeden yattim camasirlar kasigimi sikistirdi sanki hicbisey istemedim ustumde freee takildim:) rahat olmus ama:) tavsiyemdir:)
o dediğini dün ben yaptım. gündüz çamaşırsız girdim yatağa yattım. eşim gelince şok oldu. sen delirdinmi giyin diyo. adam ocakdan beri birşeyde yapmıyor. elimden bir kaza çıkacak dedi kaçtı odadan

Benim ustumde gecelik vardi herifim fark etmedi bile:) aman etse nolcaj ayagi topal zaten sapsal tam hamileligimin balayinda hastanacak zamani buldu her gece parti yapardim oysaki:) simdi o iyilesir ben son tremestera girerim agrim olur agirlasirim felan:)

Kiz gece yatarken Bende giymiyorum cogu kez. Annem şalvar verdi bana, serin serin takiliyorum yatakta pek birsey giymemek iyi olmuyor, kocamla sürekli irtibat halinde oluyoruz

adama neden eziyet ediyorsun kiz,yasakmi?

Kiz gece yatarken Bende giymiyorum cogu kez. Annem şalvar verdi bana, serin serin takiliyorum yatakta pek birsey giymemek iyi olmuyor, kocamla sürekli irtibat halinde oluyoruz

ilk 3 ay yasakdı şimdi değil. ama o riske giremem diyor. kan gelse ömür boyu kendimi affetmem diyo. 2 kaybım oldu. onun etkisinde. o yüzden doğuma kadar yapmayacakmış. benim tüp bebek canım

yoksa niye yasaklayayım kendim kaç kere rüyamda yaptım

ilk 3 ay yasakdı şimdi değil. ama o riske giremem diyor. kan gelse ömür boyu kendimi affetmem diyo. 2 kaybım oldu. onun etkisinde. o yüzden doğuma kadar yapmayacakmış. benim tüp bebek canım

Anladim canim, oda beklesin acisi çıkar sonra

Rabbim saglikla kucagina almaya nasip etsin İnşaAllah, evinize neşe getirsin bebegin annesi :)

Anladim canim, oda beklesin acisi çıkar sonra

Rabbim saglikla kucagina almaya nasip etsin İnşaAllah, evinize neşe getirsin bebegin annesi :)
teşekkür ederim canım. 1 yılda 3. gebeliğim. çok acılar yaşadık. bendede eşimdede etkisi büyük oldu. zor atlattık. şimdi kızımız olacak. rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ne bileyim canım. Takvimde sola yatmak gerektiği yazıyordu. Bugün ben de soracağım doktora. Yoksa kim ister kendine eziyet etmeyi. Keşke hiç gerek olmasa.

Tesekkur ederim canim:)Bursadayim canim ama burada da ayni kimse yer vermiyor ya da bana denk gelmiyor

Ayyy kıyamam ya ben çarşamba günü Küçük sanayiden bindim Esentepeye gittim paşaçiftliği aktarmalı Emek hattında babam yaşında amca verdi vallahi şansıma ama Üniversite hattı gençler oluyor maalesef hepsi duyarsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…