- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.261
arkadaşım neden kendinize eziyet ediyorsunuz. anlamıyorum hiç. 25.haftadan sonra sola yatılacak. şuan bir fark etmiyor. bebek küçük hareketini hissetmiyorsun damara nasıl baskı yapsın. yahu doktora sordum. o söyledi banada eziyet etmeyin kendinizeSola yatmaya çalışmaktan uyuyamıyorum zaten. Off
Neyse bakalım. Bugün randevum var. Çok özledim bebişimi. Inşallah her şey yolundadır. Kızlar dua edin.
Canm bnm hastanede randevuya gerek yok ki vardigim gün girerim doktor yönlendirince giderm direk :) ayın 15inden sonra gideceğim girerm yani hadi olmadı 1 hafta sonraya alabilirim randevu
Amin canım inşallah... Dr o yüzden dedi demekki çok fazla ac kalma çok uzun süre ayakta kalma die hımmmm ...Bazı insanlar o kadar uyuz ki cinski yobazki yer istesen bile bon bon yüzüne bakıp oturmaya devam eder sanirim
Bir daha olunca insan tedirgin oluyor gece agridi gecti gibi simdi.Gobek deligi agrim hic olmadi ama cok kisiden duydum. Doktora sen degil miydin soran burda yazmisti biri normalmis diye
Yok ayol hic isim olmaz. Hatta bak size solim @Mazikeen dinle:)kız bende öyle sandım lann dedim noliiiitoz pembe şeker şeker anlaşıyoruz hiç birimiz hormonlar bilmem neler deyip alınganlık yapmıyoruz dedim aman gız noliiii Seni şakacı seni
Kiyamam yaaBen çarşamba günü hastaneye giderken babam yaşında amca yer verdi kız bana metroda şaştım kaldım yeminle yok amca otur sen falan dedim olurmu kızım sen annesin dedi
Aradım kac kere. Dusuk tansiyonu severiz biz diyo. Yeter ki yuksek olmasin düşmemeye dikkat et ve yalniz kalma diyo. Tansiyon cikarmak icin yapacak bisey yokmus ne yazik ki. Habire tuzlu ayran icip duruyorum o da sisirecek beni diye korkuyorum. Arada kaldim deli olacam
Sanirim epey gecmis bacak agrilarim hamile destegi yastigim var onu bacak arama koyup yattim bi de bu gece camasir giymeden yattim camasirlar kasigimi sikistirdi sanki hicbisey istemedim ustumde freee takildim:) rahat olmus ama:) tavsiyemdir:)Bir daha olunca insan tedirgin oluyor gece agridi gecti gibi simdi.
Sen nasil oldun?
o dediğini dün ben yaptım. gündüz çamaşırsız girdim yatağa yattım. eşim gelince şok oldu. sen delirdinmi giyin diyo. adam ocakdan beri birşeyde yapmıyor. elimden bir kaza çıkacak dedi kaçtı odadanSanirim epey gecmis bacak agrilarim hamile destegi yastigim var onu bacak arama koyup yattim bi de bu gece camasir giymeden yattim camasirlar kasigimi sikistirdi sanki hicbisey istemedim ustumde freee takildim:) rahat olmus ama:) tavsiyemdir:)
Ne güzel bir insanmis...Ben çarşamba günü hastaneye giderken babam yaşında amca yer verdi kız bana metroda şaştım kaldım yeminle yok amca otur sen falan dedim olurmu kızım sen annesin dedi
Benim ustumde gecelik vardi herifim fark etmedi bile:) aman etse nolcaj ayagi topal zaten sapsal tam hamileligimin balayinda hastanacak zamani buldu her gece parti yapardim oysaki:) simdi o iyilesir ben son tremestera girerim agrim olur agirlasirim felan:)o dediğini dün ben yaptım. gündüz çamaşırsız girdim yatağa yattım. eşim gelince şok oldu. sen delirdinmi giyin diyo. adam ocakdan beri birşeyde yapmıyor. elimden bir kaza çıkacak dedi kaçtı odadan
Sanirim epey gecmis bacak agrilarim hamile destegi yastigim var onu bacak arama koyup yattim bi de bu gece camasir giymeden yattim camasirlar kasigimi sikistirdi sanki hicbisey istemedim ustumde freee takildim:) rahat olmus ama:) tavsiyemdir:)
o dediğini dün ben yaptım. gündüz çamaşırsız girdim yatağa yattım. eşim gelince şok oldu. sen delirdinmi giyin diyo. adam ocakdan beri birşeyde yapmıyor. elimden bir kaza çıkacak dedi kaçtı odadan
ilk 3 ay yasakdı şimdi değil. ama o riske giremem diyor. kan gelse ömür boyu kendimi affetmem diyo. 2 kaybım oldu. onun etkisinde. o yüzden doğuma kadar yapmayacakmış. benim tüp bebek canımKiz gece yatarken Bende giymiyorum cogu kez. Annem şalvar verdi bana, serin serin takiliyorumyatakta pek birsey giymemek iyi olmuyor, kocamla sürekli irtibat halinde oluyoruz
adama neden eziyet ediyorsun kiz,yasakmi?
yoksa niye yasaklayayım kendim kaç kere rüyamda yaptımKiz gece yatarken Bende giymiyorum cogu kez. Annem şalvar verdi bana, serin serin takiliyorumyatakta pek birsey giymemek iyi olmuyor, kocamla sürekli irtibat halinde oluyoruz
adama neden eziyet ediyorsun kiz,yasakmi?
ilk 3 ay yasakdı şimdi değil. ama o riske giremem diyor. kan gelse ömür boyu kendimi affetmem diyo. 2 kaybım oldu. onun etkisinde. o yüzden doğuma kadar yapmayacakmış. benim tüp bebek canım
teşekkür ederim canım. 1 yılda 3. gebeliğim. çok acılar yaşadık. bendede eşimdede etkisi büyük oldu. zor atlattık. şimdi kızımız olacak. rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Anladim canim, oda beklesin acisi çıkar sonra
Rabbim saglikla kucagina almaya nasip etsin İnşaAllah, evinize neşe getirsin bebegin annesi :)
Ya o ruyalar:) hepimiz goruyomuyuz:) ay ben gecen baya uyandim elim orda:)yoksa niye yasaklayayım kendim kaç kere rüyamda yaptım
Deliiiiyoksa niye yasaklayayım kendim kaç kere rüyamda yaptım
Ne bileyim canım. Takvimde sola yatmak gerektiği yazıyordu. Bugün ben de soracağım doktora. Yoksa kim ister kendine eziyet etmeyi. Keşke hiç gerek olmasa.arkadaşım neden kendinize eziyet ediyorsunuz. anlamıyorum hiç. 25.haftadan sonra sola yatılacak. şuan bir fark etmiyor. bebek küçük hareketini hissetmiyorsun damara nasıl baskı yapsın. yahu doktora sordum. o söyledi banada eziyet etmeyin kendinize
Tesekkur ederim canim:)Bursadayim canim ama burada da ayni kimse yer vermiyor ya da bana denk gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?