2017 EKİM Anne adayları

kizlar bu ayrintili ultrason 20. hafta itibariyle yapiliyor ya yani 20+0 itibariylemi oluyor yoksa 19+ 1 den itibarenmi
ben 20+0 haftalığa randevu aldım sanırım 18-21 hafta arasıymış

Canım hamilelikte sol yatış olması gerekiyormus bebis için bilginiz olsun
bu dediğin 25.haftadan sonra canım şuan erken kendine eziyet etme. doktora sordum ben

Normal canım. Benim dediğim 12nin de altında yer alan tüylü kısım. Bir ara zonklamayla karışık tekme gibi ağrılarım oldu korktum bebek aşağıda mı diye. Genişlemeye çalışıyormuş vücut ve ağrılar da normalmiş. Kimisi hiç hissetmezmiş. Benim bu haftalar için de yanlarımın ağrıyacağı yazıyor

Benim de normalde hic burnum kanamaz, gecen yatak alisverisine ciktik, yat kalk denemekten heralde uzun uzun burnum kanadi

Normalmis o zaman,basinctan kaynaklaniyormus dimi?

Valla benim sordum daha hissetmiyorum diye 10 15 hissedersin daha erken dedi bide 2 gebeliğim yani daha erken hissetmem gerekiyor daha hissetmediğim ya

Senin ki nazli galiba annesi :)
Normalmis programlarda yaziyor hatta

Ben bugun cok pis kustum bildiğiniz su kustum lavobodan bir geldim bebegin oldugu yerde bir gerilme oldu, sanki bisiy orada kasildi sonra kaymalar oldu acaba beyefendi mi bisiyler demek istedi ?

Kiz bende gerilince öyle oluyor

Benmde giriyordu dayanamadım en son eşim çok güldü sigara aseren ilk defa duydum diyor. Bn normalde icmiyordm ya gerçekten tuhaf oldum sanırım asermek böyle brsey br erikte böyle oldum brde sigara da :)

Neden sezaryan oluyorsn ki?benim de sezaryan olacak dr 38.haftada alrm diyo.hayiisyla bebegim eylül doğumlu olacsk büyük ihtimal.

Yuh! Ciddi degilim tabiki saka yapiyorum sonuna gulucuk koymadim diye azarliyorum sandin dimi kofte:) otobusteyim la zor tutunuyom zaten bi yandan size laf yetistiriyom :)

kız bende öyle sandım lann dedim noliiii toz pembe şeker şeker anlaşıyoruz hiç birimiz hormonlar bilmem neler deyip alınganlık yapmıyoruz dedim aman gız noliiii Seni şakacı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…