- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.241
Erkekler daha çok korkuyor vallaLa benim adami iki opuyom hemen dotunu donuyo devam etmeyelim tutamaz kendini diye:)
Kus oldu beybi:)
Canım hergün bir tane sade soda içilmesi gerekiyor çok iyi geliyor kramplaraAynen iste o kramp oluyo basamiyo insan cikmis gibi bacak :) bi ara butun gun surdu oturunca kalkamiyordum kalkinca oturamiyordum aglamistim agrisindan simdi de oluyor ama bi kac adimda duzeliyo sukur ki
Canım hamilelikte sol yatış olması gerekiyormus bebis için bilginiz olsunKizlar ben simdi yatiyorum ya hep sirt ustu yatamiyorum sagima ya da soluma donsem zarari olur mu acaba
Valla şuan ben o kadar zorlaniyorum ki yatarken hiç rahat edemiyor sürekli dönüyorum 9 aylık olunca napacam bilemiyorumben uyurken saga mı donmusum solamı bilemiyorum devamlı sola donerek de uyuyamam ya uyusurum valla :))
ben 20+0 haftalığa randevu aldım sanırım 18-21 hafta arasıymışkizlar bu ayrintili ultrason 20. hafta itibariyle yapiliyor ya yani 20+0 itibariylemi oluyor yoksa 19+ 1 den itibarenmi
bu dediğin 25.haftadan sonra canım şuan erken kendine eziyet etme. doktora sordum benCanım hamilelikte sol yatış olması gerekiyormus bebis için bilginiz olsun
Normal canım. Benim dediğim 12nin de altında yer alan tüylü kısım. Bir ara zonklamayla karışık tekme gibi ağrılarım oldu korktum bebek aşağıda mı diye. Genişlemeye çalışıyormuş vücut ve ağrılar da normalmiş. Kimisi hiç hissetmezmiş. Benim bu haftalar için de yanlarımın ağrıyacağı yazıyorEki Görüntüle 1992075
Gorsele gore 16. Haftanin oralarda hissediyorum ki zaten 16+5 im bu ara. Belki bir tik ustu olabilir bilemedim....
Agri ilk defa hissediyorum ama olabilir belki... haftaya cuma kontrolum var bi baksin bakalim seyfocum ne dicek:)
Benim de normalde hic burnum kanamaz, gecen yatak alisverisine ciktik, yat kalk denemekten heralde uzun uzun burnum kanadi
Valla benim sordum daha hissetmiyorum diye 10 15 hissedersin daha erken dedi bide 2 gebeliğim yani daha erken hissetmem gerekiyor daha hissetmediğim ya
Normalmis programlarda yaziyor hatta
Ben bugun cok pis kustum bildiğiniz su kustumlavobodan bir geldim bebegin oldugu yerde bir gerilme oldu, sanki bisiy orada kasildi sonra kaymalar oldu acaba beyefendi mi bisiyler demek istedi ?
24-10-1989 son adet: 31-12-2016 hadi bir el atıver kuzudogum tarihin bide son adet tarihin ne
Benmde giriyordu dayanamadım en son eşim çok güldü sigara aseren ilk defa duydum diyor. Bn normalde icmiyordm ya gerçekten tuhaf oldum sanırım asermek böyle brsey br erikte böyle oldum brde sigara da :)Sizi uckagitcilar siziiiiii kaynak yapiyosunuz he:) 38 de dogurursam bende eylul annesiyim caktirmayin:)
Biliyomusun bana sovup soylenmeyecek al bi tane acligin dinsin diyecek bir kanka bulursam bende yapacam onu:) bir taneden birseh olmaz herhalde diye dusunuyorum :) arkadasim 9 ay icti vala gunde bir pakete yakin. Devamli icmem ama gunlerdir ruyama giriyo cidden cok zorlaniyorum bazen:)
Öyle onu dışardan hissetmene vardır daha senin :)Annem sen 45 kilo kizsin senin yag yokki karin bolgende benim orda en az 5 cm yag kutlesi vardir:)
Neden sezaryan oluyorsn ki?benim de sezaryan olacak dr 38.haftada alrm diyo.hayiisyla bebegim eylül doğumlu olacsk büyük ihtimal.26 erken olmaz mı senin için. ? Bn 39 haftanın içinde brgun belirlerz diye düşündüm 23 ile 30 arası 39.haftada oluyorum o arada br gün secerm artk. Şeytan diyor 22 de ol sezeryan annesi gbi başak burcu olsun :)))) gerçi terazide güzel br burc
Sola yatmaya çalışmaktan uyuyamıyorum zaten. OffCanım hamilelikte sol yatış olması gerekiyormus bebis için bilginiz olsun
Gobek deligi agrim hic olmadi ama cok kisiden duydum. Doktora sen degil miydin soran burda yazmisti biri normalmis diyeGunaydin kizlar dunden beri kafami kaldiramadim hala fenayim. Gobek deligim yine agriyor normalmi ?
Yuh! Ciddi degilim tabiki saka yapiyorum sonuna gulucuk koymadim diye azarliyorum sandin dimi kofte:) otobusteyim la zor tutunuyom zaten bi yandan size laf yetistiriyom :)
seninki erkek ama ocakta hamile kalmissin bir ekliyoruz yasina erkek cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?