• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Sizi uckagitcilar siziiiiii kaynak yapiyosunuz he:) 38 de dogurursam bende eylul annesiyim caktirmayin:)

Biliyomusun bana sovup soylenmeyecek al bi tane acligin dinsin diyecek bir kanka bulursam bende yapacam onu:) bir taneden birseh olmaz herhalde diye dusunuyorum :) arkadasim 9 ay icti vala gunde bir pakete yakin. Devamli icmem ama gunlerdir ruyama giriyo cidden cok zorlaniyorum bazen:)

B Biravucmutluluk kızlar kızlar heleki içen olarak canım bir avuç mutlulukum eşimden gizli bende arada içiyorum çünkü dayanamıyorum benimki hazırlıksız hamilelik ve stresli oldu biliyorsunuz az çok durumlarımı içmemeye gayret ediyordum ama arada kaçırıyorum elim ayağım salınıyor sinirlerim tepeme çıkıyor çünkü :(
benimde bir çok tandığım hamileleği boyunca içti maşallahları var bebeklerinin en büyük sıkıntı plesantayı eskitiyormuş ve 1 2 hafta erken doğum oluyormuş günde 2-3 tane çoğu dr sıkıntı yapmıyor ama benim doktorum net şekilde içme dedi hatta baba bile bıraksın dedi sanırım benimki sigaraya tamamen karşı :eek:
:eek:

Ben hayatimda hic icmedim, ona ragmen sigara nargile kokulari cok guzel geliyor... bir akrabam 9 ay gunde bir paket icti msalllah 2 bebek de cok saglikli... tabi bu ucuk bir ornek abartmamk lazim..

ya işte bende yazdım az önce ama tabiki günde 2-3 dışında fazlasına gerek yok sigara içenlerin hamile kalması riskli derler 12 senedir içiyorum ilk geceden hamile kaldım biarzda kader kısmet diyelim ama tedbir bizden takdir Allahtan

Hastanemin dogum fiyatlarini ogrendim:)

Sezeryan 3000
Normal 2500
Epidurel anestezi +500
Doktorun mesai saatleri disinda hastaneye gelmesi +1000
İlave yatis gerekirse gunluk 850 lira ilaveymis ve tabiki yapilan ekstra islemler

Yani velhasil dogum icin kenara minimum 5 bin koymak lazim bunu anladim:) hey gidi!

ohhh vay anam vaay ben normal 1750 TL ye çok dedim heee :işsiz::işsiz::işsiz: ama yine çok yine çok yaaa ooff napcaz biz kırmızı ki bana detaylı fiyat vermediler normal 1750 sezo : 2000 TL dediler bide ayrıca masrafı varsa hemen hemen 4 bini bular benimde :skandal:

Yok ayol hic isim olmaz. Hatta bak size solim Wynonna Wynonna dinle:)

Gercek hayatta bile biri sert konussa da anlamam uzerime alinmam saka yapiyo diye dusunurum bende sert konusayim da haddini bilsin moduna girmem yani zaten anlmam beceremem:)

Kiz is yerinde bana laf sokusturmuslar da ben anlamamisim:) sonra baska bi arkadas niye sessiz kaldin dedi aaaaa dedim faekinda bile degilim ben hic uzerime alinmadim ki saka yapiyo sandim:) kendim oyleyimdir cunku. bu yuzden de bazen hatta patavatsiz oldugum soylenir:) ama ne soylersem solim laf sokmak olay cikartmak kizmak azarlamak icin yapmadigimi artik bildiginden kimse alinmaz takilmaz mana aramaz sozlerimde aklinizda olsun:)

Burda aleni kirmizi da soyle boyle diye baslayan cumle kurup beni elestirseniz bile okur oyleyim
Ayol felan der hakikaten de ciddiye almaz saka yaptiginizi sanar girgira vururum:) o yuzden cidden beni elestiresinkz varsa epey zorlanirsiniz yani benden soylemesi:) ozel mesaj felan deneyin:)
:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

ayyyy ne eleştircem seni cansın sen cannn ondan şaşırdık zaten Wynonna Wynonna de bende emin ol başkası dese oda bu kadar şaşırıp şaka dimi falan demez di direk kavga çıkardı ama ben arayı dedim yumuşatayım oda sarma dediydi die ki yalan değil 1 hafta yaprak aradım biliyorsun :olamaz::olamaz::olamaz: neyse olay çözüldü seviyorum hepimizi :KK15:

:olamaz::olamaz::olamaz: Gop çocuuuu ama cidden acıbadem 5000 iyimiş ya özel sağlık sigortası falanmı var asli_093 asli_093
Yok canım özel sigortam . Bi tanidik soyledi 5000 diye ,ben kendim bizzat konusmadim daha fiyati heyecandan o aklımiza gelmedi ,unuttuk şeker yüklemesi için gittiğimde konuşurum detaylı artik hem eşimde girsin istiyorum doğuma onuda konusucam

Sanirim epey gecmis bacak agrilarim hamile destegi yastigim var onu bacak arama koyup yattim bi de bu gece camasir giymeden yattim camasirlar kasigimi sikistirdi sanki hicbisey istemedim ustumde freee takildim:) rahat olmus ama:) tavsiyemdir:)

kız ben çamaşır giymeden yatsam herif uyutmaz aman diyim bucak bucak kaçar oldum :olamaz::olamaz::olamaz:

Bu gece topik erken yatıcak galiba :sopa::süslü::KK31:
:halay:Oyle gorunuyor:) o zaman dans:rapci:

Kızlar 4.ayda hormonlar coşarmış zaten. -ki bizde de öyle oldu. Baktım adam da stresli sürekli. Dikkat ederek başladık biz. Kumanda kontrol bende. Önce istemedi ama ikimize de iyi geldi. İş yerinde verilen gebelik eğitimindede geçmiş konu, bebek için zararı yok tam tersi mutluluk hormonundan dolayı faydalı diye.
Ama haftada bir. İki günde birler eskide kaldı maalesef :)
Adamda ne stres kaldı ne bişey. Pamuk gibi oldu :KK60:
Tavsiye ederim. 3.trimester da zaten kımıldayamayacağız

Benim bu gebelikte basinda da isteksizlik olmadi 4. Den sonra hepten costu korku olmasa ohoooo

O değil de bir arkadaşın kocası da girip okuyordu yazışmalarımızı. :KK57:

Ponciigin kocasi:) okusun ayol nabalim:) sanki bu cocuklari seviserek yapmadik:)

Karım kiminle ne yazışıyor diye meraklı koca sahte profil yapıp giriyormuş. Kadıncağız şikayetçiydi bu durumdan da en son ne oldu bilmiyorum.
Halaa giriyorsa rezil olduk :KK64:

Belki de icimizden biridir:) belki de bizim ekim annesi sandigimiz biridir:) belki de ben ponciigin kocasiyimdir:) feyk hesapla insndirici olayim diye size ekim annesi rolu yapiyorumdur:) :skandal:

Cidden rezil olduk ozaman inanmıyorum ya :KK43:

Yok yaw olmas bise:) okumasin kadinlar kulubu diyo ne isi var burda hih

Leylekler kısmı tamamda biz baya özele girdik gerçi ya burası herkese açık doğru diyosun hata bizde :işsiz:

Pisman degilim:) yine olsa yine yaparim:)

B Biravucmutluluk kızlar kızlar heleki içen olarak canım bir avuç mutlulukum eşimden gizli bende arada içiyorum çünkü dayanamıyorum benimki hazırlıksız hamilelik ve stresli oldu biliyorsunuz az çok durumlarımı içmemeye gayret ediyordum ama arada kaçırıyorum elim ayağım salınıyor sinirlerim tepeme çıkıyor çünkü :KK43:
benimde bir çok tandığım hamileleği boyunca içti maşallahları var bebeklerinin en büyük sıkıntı plesantayı eskitiyormuş ve 1 2 hafta erken doğum oluyormuş günde 2-3 tane çoğu dr sıkıntı yapmıyor ama benim doktorum net şekilde içme dedi hatta baba bile bıraksın dedi sanırım benimki sigaraya tamamen karşı :eek:
:eek:

Benim doktorda keseyi gormeye gittigimiz gun ki ictigimi bilmiyor normalde sigara kesinlikle icmiyoruz dedi simdi bilmiyom sorasim var vallaha aseriyorum diye:)

Yarik damak vs gibi sorunlar da oluyor bildigim kadariyla. Cok korkarim aslinda ama arkadasim, kuzenlerim fosur fosur ictiler hep... aman biz iceriz bise olur allah korusun tirsiyom da

ohhh vay anam vaay ben normal 1750 TL ye çok dedim heee :işsiz::işsiz::işsiz: ama yine çok yine çok yaaa ooff napcaz biz kırmızı ki bana detaylı fiyat vermediler normal 1750 sezo : 2000 TL dediler bide ayrıca masrafı varsa hemen hemen 4 bini bular benimde :skandal:

Vala iste kuzu bi de ekstra cikar mi bilmiyoruz onun icin minimum 5bin kulundurmak lazim kenarda bu isler icin

Yok canım özel sigortam . Bi tanidik soyledi 5000 diye ,ben kendim bizzat konusmadim daha fiyati heyecandan o aklımiza gelmedi ,unuttuk şeker yüklemesi için gittiğimde konuşurum detaylı artik hem eşimde girsin istiyorum doğuma onuda konusucam
Kuzu orda bi yanlislik vardir eminim. En son acibademde 16 bin gibi sezeryan fiyati duymustum.

kız ben çamaşır giymeden yatsam herif uyutmaz aman diyim bucak bucak kaçar oldum :olamaz::olamaz::olamaz:

Benimki topal ya kendi acisindan gormuyo beni la fark etmedi bile

:halay:Oyle gorunuyor:) o zaman dans:rapci:

Benim bu gebelikte basinda da isteksizlik olmadi 4. Den sonra hepten costu korku olmasa ohoooo

Ponciigin kocasi:) okusun ayol nabalim:) sanki bu cocuklari seviserek yapmadik:)

Belki de icimizden biridir:) belki de bizim ekim annesi sandigimiz biridir:) belki de ben ponciigin kocasiyimdir:) feyk hesapla insndirici olayim diye size ekim annesi rolu yapiyorumdur:) :skandal:

Yok yaw olmas bise:) okumasin kadinlar kulubu diyo ne isi var burda hih

Pisman degilim:) yine olsa yine yaparim:)

Benim doktorda keseyi gormeye gittigimiz gun ki ictigimi bilmiyor normalde sigara kesinlikle icmiyoruz dedi simdi bilmiyom sorasim var vallaha aseriyorum diye:)

Yarik damak vs gibi sorunlar da oluyor bildigim kadariyla. Cok korkarim aslinda ama arkadasim, kuzenlerim fosur fosur ictiler hep... aman biz iceriz bise olur allah korusun tirsiyom da

Vala iste kuzu bi de ekstra cikar mi bilmiyoruz onun icin minimum 5bin kulundurmak lazim kenarda bu isler icin

Kuzu orda bi yanlislik vardir eminim. En son acibademde 16 bin gibi sezeryan fiyati duymustum.

Benimki topal ya kendi acisindan gormuyo beni la fark etmedi bile
Yok canım daha neler öyle olsa duyardik o İstanbul fiyati acibadem in :süslü:

Back
X