- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #16.361
sezeryan dogum sonrası kimi yer de 6 hafta soınra egzersizlere baslanıyor kimi yer 6 ay demis o ne oyle ya 6 ay![]()
Ahaha dogur hele bebeden firsat kalirsa yaparsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sezeryan dogum sonrası kimi yer de 6 hafta soınra egzersizlere baslanıyor kimi yer 6 ay demis o ne oyle ya 6 ay![]()
ben cok takıntılıyım bu konuda yaAhaha dogur hele bebeden firsat kalirsa yaparsin![]()
Altin,baslik parasi neyim hallederdik ya hemen karar verme
Demek bugun buradasin
Sanami gecmis olsun onami bilemedim![]()
İlk doğumum genel anesteziliydi, bu inşallah spinal olucak cnm .Evet hayırlısı herseyinGenel mi iyi spinal mi canm ? Hayirlisi bakalm ne olursa :)
ben cok takıntılıyım bu konuda yahamilelikte bile cogu kisi gitmiyor yorgunluktan ben hala devam ediyorum ki dogumdan sonra karnım sarkarsa
Alessandra Ambrosia gibi 8 aylıkken sezeryan yaptırıyım oda vucudu bozulmasın diye yaptırmıs
![]()
gobegin ne alemde peki sonrasında iyilesme suresi ne kdr surduİlk doğumum genel anesteziliydi, bu inşallah spinal olucak cnm .Evet hayırlısı herseyin![]()
ama o korseler icin iyi degil diyorlar ya ne biliyi..baslatma alesana bilmem ne kariya, biz Türk anasiyiz kizimmm
Bende medikal korse alacagim su gobek gerdirme ameliyati olanlarin taktigi.
Doktora plates lastigi ile kol calisabilirmiyim dedim plates yapabilirsin dedi.
Şu hareketi yapmak istiyorum kolumj surekli kaldirmanin zarari olurmu?
![]()
Canim gobek sarkmasin diye ameliyat olur olmaz takiyor doktorlar.ama o korseler icin iyi degil diyorlar ya ne biliyi..
dogumdan sonramı bu hareketi yapıcam simdimi diyorsun
birsey olucagını sanmam ben calısıyorum bu tarz hareketleri 2.5 kiloluk dumbella ama sen agırlıksız yapıcaksın bide yani biraz denersin zorlanırsan bırakırsınCanim gobek sarkmasin diye ameliyat olur olmaz takiyor doktorlar.
Bu hareketi simdi yapsam diye sordum.
Evet önce bir deneyeyim :)birsey olucagını sanmam ben calısıyorum bu tarz hareketleri 2.5 kiloluk dumbella ama sen agırlıksız yapıcaksın bide yani biraz denersin zorlanırsan bırakırsın
Uzun zaman oldu nerdeyse unuttum hayal meyal hatırlıyorum :))Göbeğim biraz kalmıştı ama spor yaptigim için oda kısa sürede gitti sonra kilolarimi zaten hızlı bi şekilde verdim 24 kilo almıştımgobegin ne alemde peki sonrasında iyilesme suresi ne kdr surdu
esnet vucudunu biraz oncesinde kollarını hareket ettir sonra dene tutulmasın arkaya dondururken:))Evet önce bir deneyeyim :)
Hayır canım yok merak etme. Ben kaç gündür helak oldum hapsirmaktan, oksurmekten yara oldu boğazım bi geçmedi yaaa .Çok şiddetli uzun süren geçmeyen oksurukler sorun olabilir ama.Kizlar bun hapsurmalarimin gribimin bebegime bir zarari yoktur degil mi?![]()
heh guzel yerden girdin:)) ne zaman basladın spora simdi baktım bi kadın sezeryandan 1 ay sonra baslamıs valla gobegi gitmis 2 aydaUzun zaman oldu nerdeyse unuttum hayal meyal hatırlıyorum :))Göbeğim biraz kalmıştı ama spor yaptigim için oda kısa sürede gitti sonra kilolarimi zaten hızlı bi şekilde verdim 24 kilo almıştım![]()
Şukur oksuruk yok bogaz agrisi vardi dindi, burnum akiyor ve hapsiriyorum o kadarHayır canım yok merak etme. Ben kaç gündür helak oldum hapsirmaktan, oksurmekten yara oldu boğazım bi geçmedi yaaa .Çok şiddetli uzun süren geçmeyen oksurukler sorun olabilir ama.
Maziş topik acalim dogumdan sonra hep beraber orada toplanalim, yoksa gidisat iyi degilheh guzel yerden girdin:)) ne zaman basladın spora simdi baktım bi kadın sezeryandan 1 ay sonra baslamıs valla gobegi gitmis 2 ayda
Allaalla sezeryan olduğuna eminmiymisheh guzel yerden girdin:)) ne zaman basladın spora simdi baktım bi kadın sezeryandan 1 ay sonra baslamıs valla gobegi gitmis 2 ayda
Valla benim ömrümde ilk defa böyle yara oldu boğazım ve yatırdı bu sefer nasıl bi nezleyseŞukur oksuruk yok bogaz agrisi vardi dindi, burnum akiyor ve hapsiriyorum o kadar![]()