- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.381
Cmw ne olaki bakayım bi yapmışmı testlereKızlar sizlere cmv testi yapılmış mıydı bana yapılmadı da bir kaç gündür inanılmaz huzursuzum tek yapılmayan ben miyimDr um toxoplazma ve rubella yapmış ama cmv yapmamış. Benim gibi yapılmayan var mı?
Kisin bile boyle hasta olmadim, havalar isindi ya basladi benim hastaliklar, genelde yazin hasta olurum zaten.Valla benim ömrümde ilk defa böyle yara oldu boğazım ve yatırdı bu sefer nasıl bi nezleyse
evet yapalım valla:)) ben ztn doktor basla sıkıntı yok dedigi an baslıcam simdi de yapıyorum heralde etkisi olurMaziş topik acalim dogumdan sonra hep beraber orada toplanalim, yoksa gidisat iyi degil
valla sezeryan dogum ama bir sene nedir yahu mankenler nasıl fitlesiyor hemenAllaalla sezeryan olduğuna eminmiymisDr kesinlikle ağır kaldirmicaksin ,usutmiceksin, zorlamicaksin, yorilmicaksin dikkat et 1 sene demişti bende uydum korse bile takmadim cnm
Bende kışın bile hasta olmadım kolay kolay olmam ,olsada böyle yatmazdim .Bünyem saglamdir ama bu seferki ne nezlesi bilemedim :))) Evet cnm burnum bi akio bi tikaniyo hapsiriyorum, oksuruyorum boğazım hala acio gecicek te öksürük hapsirik olmasaKisin bile boyle hasta olmadim, havalar isindi ya basladi benim hastaliklar, genelde yazin hasta olurum zaten.
Gecmis olsun canim varmi hala hastaligin?
Estetiklevalla sezeryan dogum ama bir sene nedir yahu mankenler nasıl fitlesiyor hemen
yok kız estetikle degil ya baktım cok inceledimEstetikle
kilo bile almıo onlar ki
Cnm bu dediğin cmv cytomegalovirus antikoru mu? testte var yapılmış banaKızlar sizlere cmv testi yapılmış mıydı bana yapılmadı da bir kaç gündür inanılmaz huzursuzum tek yapılmayan ben miyimDr um toxoplazma ve rubella yapmış ama cmv yapmamış. Benim gibi yapılmayan var mı?
Bilmiyorum ki cnm sor bakalım ben doğum yapali uzun zaman oldu zatenyok kız estetikle degil ya baktım cok inceledimbence doktora gore degisiyor doktorun biri 40 gun sonrada baslayabilirsiniz demis ben gittigimde sorucam valla
niye yapmadı ki ama korkma ya birsey cıkmazdı zaten gittiginde doktora sor sen olmadı yapsın icin rahat ederKızlar sizlere cmv testi yapılmış mıydı bana yapılmadı da bir kaç gündür inanılmaz huzursuzum tek yapılmayan ben miyimDr um toxoplazma ve rubella yapmış ama cmv yapmamış. Benim gibi yapılmayan var mı?
İyice baktinmi cnm gözünde kaçmış olmasın ?Of yaaa bi benden istememiş herhakde
Bilmiyorum ki yaa hepatitler rubella toxoplazma hepsi var bir cmv yokniye yapmadı ki ama korkma ya birsey cıkmazdı zaten gittiginde doktora sor sen olmadı yapsın icin rahat eder
Baktım baktım bi o yol herşey istemiş bi cmv yok ;(İyice baktinmi cnm gözünde kaçmış olmasın ?
Bende de Hepatit rubella fln yokBaktım baktım bi o yol herşey istemiş bi cmv yok ;(
Bak bunu bilmiyordum hep normal doğum istiyorum diyorum amaF feyzayldz kuzu igne olanlarin normal dogum yapabilmesi icin igneyi 34. Haftadan itibaren birakmasi gerekiyor.
İgne kullanmadigimizda her an bebegimize giden kan akisinda bir pihti atabilir ve allah korusun kalbi durabilir. Yani 34. Haftadan sonra igneyi birakip pihti atma riskini goze almamiz gerekiyor normal dogum istersek. Bazi doktorlar bu riski goze aliyor benimki de aliyor mesela ama ben tercih etmiyorum gerek yok 9 ay tasimisim karnimda allah korusun son haftalarda kaybetmek istemem kaldiki bir suru aksilikten normal dogum basladigi halde sezeryana donebiliyor igne kullnmayanlar bile...
Mutlubalon mu :) burdan bir arkadaşa mı ait orası:)Mutlubalona vericem hazirlicaklar
Yapılmadı canım, o neymiş ki.Kızlar sizlere cmv testi yapılmış mıydı bana yapılmadı da bir kaç gündür inanılmaz huzursuzum tek yapılmayan ben miyimDr um toxoplazma ve rubella yapmış ama cmv yapmamış. Benim gibi yapılmayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?