- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.441
Hastaneyi ayağa kaldırdım bağır bağır ama kasap gbi hiç umursamadilar. Adnan yeneri biliyorsun onun özel muayenesinde gitmistm o zamn oda hastaneye gel yapalm burda vakkum yok dedi. Bileydim gidermiydim canlı canlı dogradilar bniNasil dayandin
Gözün aydın canım. Değişmez bence artık. Benim de kız olduğu bugün netleşti. 1 ay önceden söyledi ilk defa kız olacağını ama şimdiye kadar hep bi yüzde ihtimali bırakıyordu. Kan hapı ve balık yağı hapı da verdi. Göbek çatlak kremi verdi ama ben zaten kullanıyorum. Bir de yüz lekelerini önlemek için krem verdi. O aynı zamanda güneş koruyucu. 4'lü tarama testim yapıldı. 3 hafta sonra da detaylı ultrason çekilecek ama o zaman 18+5 oluyorum. Biraz erken değil mi? Ben 20. Haftadan sonra olur diye biliyorum. Yanlış mıyım?
Hastaneyi ayağa kaldırdım bağır bağır ama kasap gbi hiç umursamadilar. Adnan yeneri biliyorsun onun özel muayenesinde gitmistm o zamn oda hastaneye gel yapalm burda vakkum yok dedi. Bileydim gidermiydim canlı canlı dogradilar bni
Hastaneyi ayağa kaldırdım bağır bağır ama kasap gbi hiç umursamadilar. Adnan yeneri biliyorsun onun özel muayenesinde gitmistm o zamn oda hastaneye gel yapalm burda vakkum yok dedi. Bileydim gidermiydim canlı canlı dogradilar bni
Hemde cok ağır. Kurtajdan sonra ilişkiye bile giremedim epey zaten hamile kaldığım ayda sadece yumurtlama günlerini degerlendirmistik. Hatta doğumu aynı o çatala çıkıp nasıl yapacam diye düşünüyordm bn. Ama sezeryan dedi geneki yoksa korkudan doguramazdm.Kuzu allah korusun o agir tramva ya
Marasta benim de bi arkadasim ozel bi klinige gitmis adam kurtaj onermis ama burda yaptirmak istemezsen arastirmaya git orda falanca doktora yaptir demis. Kiz da arastirma hastanesine gitmis demis bana sizi onerdiler doktorum kurtaj onerdi demis. Doktor da catalda cik bi bakim demis kiza bsy demeden direkt kurtaj etmis
Ayy kiyamam ya nasıl şaşırdım üzüldüm suanHastaneyi ayağa kaldırdım bağır bağır ama kasap gbi hiç umursamadilar. Adnan yeneri biliyorsun onun özel muayenesinde gitmistm o zamn oda hastaneye gel yapalm burda vakkum yok dedi. Bileydim gidermiydim canlı canlı dogradilar bni
Onu bnde bilmiyorum valla ayağımı baglamislardi mecbur dayandm . Resmen kandırdı ama uyusturcam dedi çatala çıktım uyusturmadiYavrum benim nasil dayandin öyle o aciya sen ya
Solante pregna diye bir krem. Henüz almadım. Eczanede pahalıysa internet eczanesinden alacağım. Benim yüzüm leke olmaya ve güneş yanığına müsaitmiş. Öyle dedi.Canimcım yuz lekelerini onlemek icin hangi kremi verdi?
Amanin o ne oyle yaaaaa... kiz demeyin valla icim bi acayip oldu. Nasil cani vicdansiz doktor onlar oyle yaaa
Kıyamam. Çok zor olmuştur. İlk defa duydum böyle birsey. Ne cani bir doktormuş.Onu bnde bilmiyorum valla ayağımı baglamislardi mecbur dayandm . Resmen kandırdı ama uyusturcam dedi çatala çıktım uyusturmadi
Adet sancısı ne kelime ya. Hem kurtaj hem doğum yapan kuzenm kurtaj daha zordu dedi resmn içini kazıyorlar canlı canlı ameliyat gbi birşey dedi . Doğum yapmadm o yüzden olcemem ama doğum daha zordur ya o kDr sancı falnBilmiyorum o doktoru ama cok zordur ya. Beni tamamen uyuttular adet sancisi gibi sancim bile olmadi o da 9 haftalikti doktor yapısabilir garanti veremem dedi ona ragmen acisizdi cok şukur
Adet sancısı ne kelime ya. Hem kurtaj hem doğum yapan kuzenm kurtaj daha zordu dedi resmn içini kazıyorlar canlı canlı ameliyat gbi birşey dedi . Doğum yapmadm o yüzden olcemem ama doğum daha zordur ya o kDr sancı faln
Hangisidir Allah bilir fakülte de de öyle canlı yapıyorlar kurtaj bitip yatağa geçince iğne yapıyorlar ağır bir ağrı kesici geneki onu yaptılar kurtaj ne kadr sürdü bilmiyorum bna çok uzun geldi ama 20 dk daha ağrı çektim ondn sonra geçti.Marasta benim de bi arkadasim ozel bi klinige gitmis adam kurtaj onermis ama burda yaptirmak istemezsen arastirmaya git orda falanca doktora yaptir demis. Kiz da arastirma hastanesine gitmis demis bana sizi onerdiler doktorum kurtaj onerdi demis. Doktor da catalda cik bi bakim demis kiza bsy demeden direkt kurtaj etmis
Bn hamile değilken 8 9 faln çıkıyordu en yüksek 10u gorduk o zamn şimdi dustugnde çok daha dusuktr demiBu arada tansiyonu düşük olan kimdi? Bugün benim de düşük çıktı. Her zaman 11-7 olurdu. Bugün 9.5-5.5. Doktor dedi ki yüksek tansiyon tehlikeli. Düşük olmasının bir sakıncası yokmuş. Toplamda 4.5 kilo aldım. Sınırdaymışım. Tuzu, ekmeği, makarna ve pilavı azalt dedi.
Onu bnde bilmiyorum valla ayağımı baglamislardi mecbur dayandm . Resmen kandırdı ama uyusturcam dedi çatala çıktım uyusturmadi
Burda devlet hastanesinde hep öyle yapiyorlarms komsumda oldu tedaviyle hamile kalmıştı ona rağmen bnm gbi kurtajdan sonra baya br kendimi toparlayana kadr bebek fikrini çıkardım aklımdan çok ağır birşey diyordu oda. Bn kurtaj olduğum gün hem o bebeği kaybetme psikolojisi hem o acı çok kötü idi eşim böyle olacağını bilsem kaç para olursa olsun özele gotururdm dedi ama nerden bilelim cahillik bizde saniyorz uyutacaklar.Kıyamam. Çok zor olmuştur. İlk defa duydum böyle birsey. Ne cani bir doktormuş.
Solante pregna diye bir krem. Henüz almadım. Eczanede pahalıysa internet eczanesinden alacağım. Benim yüzüm leke olmaya ve güneş yanığına müsaitmiş. Öyle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?