2017 EKİM Anne adayları

Hastaneyi ayağa kaldırdım bağır bağır ama kasap gbi hiç umursamadilar. Adnan yeneri biliyorsun onun özel muayenesinde gitmistm o zamn oda hastaneye gel yapalm burda vakkum yok dedi. Bileydim gidermiydim canlı canlı dogradilar bni

Canimcım yuz lekelerini onlemek icin hangi kremi verdi?

Marasta benim de bi arkadasim ozel bi klinige gitmis adam kurtaj onermis ama burda yaptirmak istemezsen arastirmaya git orda falanca doktora yaptir demis. Kiz da arastirma hastanesine gitmis demis bana sizi onerdiler doktorum kurtaj onerdi demis. Doktor da catalda cik bi bakim demis kiza bsy demeden direkt kurtaj etmis

Bilmiyorum o doktoru ama cok zordur ya. Beni tamamen uyuttular adet sancisi gibi sancim bile olmadi o da 9 haftalikti doktor yapısabilir garanti veremem dedi ona ragmen acisizdi cok şukur

Kuzu allah korusun o agir tramva ya
Hemde cok ağır. Kurtajdan sonra ilişkiye bile giremedim epey zaten hamile kaldığım ayda sadece yumurtlama günlerini degerlendirmistik. Hatta doğumu aynı o çatala çıkıp nasıl yapacam diye düşünüyordm bn. Ama sezeryan dedi geneki yoksa korkudan doguramazdm.

Amanin o ne oyle yaaaaa... kiz demeyin valla icim bi acayip oldu. Nasil cani vicdansiz doktor onlar oyle yaaa

Bilmiyorum o doktoru ama cok zordur ya. Beni tamamen uyuttular adet sancisi gibi sancim bile olmadi o da 9 haftalikti doktor yapısabilir garanti veremem dedi ona ragmen acisizdi cok şukur
Adet sancısı ne kelime ya. Hem kurtaj hem doğum yapan kuzenm kurtaj daha zordu dedi resmn içini kazıyorlar canlı canlı ameliyat gbi birşey dedi . Doğum yapmadm o yüzden olcemem ama doğum daha zordur ya o kDr sancı faln

Valla ben Allaha sukur hicbsy hissetmedim. Cok zordur tahmin edebiliyorum

Bu arada tansiyonu düşük olan kimdi? Bugün benim de düşük çıktı. Her zaman 11-7 olurdu. Bugün 9.5-5.5. Doktor dedi ki yüksek tansiyon tehlikeli. Düşük olmasının bir sakıncası yokmuş. Toplamda 4.5 kilo aldım. Sınırdaymışım. Tuzu, ekmeği, makarna ve pilavı azalt dedi.

Hangisidir Allah bilir fakülte de de öyle canlı yapıyorlar kurtaj bitip yatağa geçince iğne yapıyorlar ağır bir ağrı kesici geneki onu yaptılar kurtaj ne kadr sürdü bilmiyorum bna çok uzun geldi ama 20 dk daha ağrı çektim ondn sonra geçti.

Bn hamile değilken 8 9 faln çıkıyordu en yüksek 10u gorduk o zamn şimdi dustugnde çok daha dusuktr demi

Kıyamam. Çok zor olmuştur. İlk defa duydum böyle birsey. Ne cani bir doktormuş.
Burda devlet hastanesinde hep öyle yapiyorlarms komsumda oldu tedaviyle hamile kalmıştı ona rağmen bnm gbi kurtajdan sonra baya br kendimi toparlayana kadr bebek fikrini çıkardım aklımdan çok ağır birşey diyordu oda. Bn kurtaj olduğum gün hem o bebeği kaybetme psikolojisi hem o acı çok kötü idi eşim böyle olacağını bilsem kaç para olursa olsun özele gotururdm dedi ama nerden bilelim cahillik bizde saniyorz uyutacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…