- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.481
Bugün çok uykum vardı. Hep uyudum. Sebebi tansiyon olabilir mi acaba? Halsizlik de çok var.Dun ben yazmistim canim. 7-8 lerde geziyo buyuk tansiyonum bu ara. Doktor da bana oyle dedi ama dusuk tansiyon da cok zor ya
Markası nedir:) fiyatı iyi gibiGüzel annisler ya ben bu bebek arabasını beğendim.. biliyorum erken ama şimdiden bakıyorum ben..sizce nasıl? Kullanan bilen duyan var mı acaba..bde fiyati 1000 civarı pahalı mıdır sizce ?
Markası nedir:) fiyatı iyi gibi
Allah korusun ya sus aklim cikiyo zatenKesinlikle. Bu zamna kadr yaşadığım yine brsey olursa psikolojisi bir çokta bu kurtaj mevzundan. Bebeğine birsy olmasi o kadr agirken kurtaji bilmek çok daha zor yanı. Ama bu zamandan sonra brsey olursada doğum yaptırıyorlar degilmi oda çok zor
Bugün çok uykum vardı. Hep uyudum. Sebebi tansiyon olabilir mi acaba? Halsizlik de çok var.
Çok güzel. 1000₺ da makul bir fiyat bence.Güzel annisler ya ben bu bebek arabasını beğendim.. biliyorum erken ama şimdiden bakıyorum ben..sizce nasıl? Kullanan bilen duyan var mı acaba..bde fiyati 1000 civarı pahalı mıdır sizce ?
Geçmiş olsun canm. Kötü tecrübeler işte senin haftan ne kadardı?Ben açıkçası bebegn öldüğüne inanamadım.. kanamam ve aşırı sancım başladı.. direk acile gittim baktı dr direk kürtaj dedi.. ama bi süre beklettiler o sıra kötüydü benm icin..hem sancı çektim hem bir cok kan parçası düşürdüm elim büyüklüğünde hemde..hatta kese gibi birsey bile dusurdum patoloji icin aldilar..sonra uyutup kurtaja aldılar beni.. tamamen uyutuldum bende yani.. ama sancı kısmı zordu benm içinde..
Yoo ölçmüyor geçen söyledim . Düşük tansiyon normal dedi çok umursamadiO belli olmaz. Sen ölçtürmüyor musun doktora gidince?
AminnnnnAllah korusun ya sus aklim cikiyo zaten
Particiler belli ediyor kendini:) sabah anlatsinlar bari:)
Bu arada yanlis anlasilmasin kizlar ben hala yatmadim oyun felan oynuyom telefonda:)
Burdayim kiz gozumu acamadim hastaliktan benimki yazik bekledi ama uyuyakalmisim
Gece uyuyakalmisim bir baktim adam tepemde beni uyandiriyor salonda, "nerdeyim?" dedim birden" korkma iyisin diyor"Particiler belli ediyor kendini:) sabah anlatsinlar bari:)
Görüntü guzel de iste kullanışlı mı onu bilemedim..Çok güzel. 1000₺ da makul bir fiyat bence.
Geçmiş olsun canm. Kötü tecrübeler işte senin haftan ne kadardı?
oyun bitince?
Burdayim kiz gozumu acamadim hastaliktan benimki yazik bekledi ama uyuyakalmisim
Gece uyuyakalmisim bir baktim adam tepemde beni uyandiriyor salonda, "nerdeyim?" dedim birden" korkma iyisin diyor"
Burnuma krem sürüp uyudumoda tepemde oyun oynadi telefonda
Gunaydin guzel hatunlar
Benim her gittiğimde rutin tansiyon ve kilo ölçümü yapıyor.Yoo ölçmüyor geçen söyledim . Düşük tansiyon normal dedi çok umursamadi
Bu ara biraz ofkeliyim ben bizimkine avucunu yalar o yuzden:)
Yazik adama kiz küsüp duruyorsun :)
Ne yapti sana?
Gunaydin:)
Bilemedik yani neyse:) digerleri de yoktu aksam herkes sus pus halbuki cumartesi geceleri genelde gec saatlere kadar giybet time yapariz biz forumda:) ala ala yahu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?