- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.461
Ben genel anestezi ile kurtaj oldugum halde 2,5 ay iliskiye giremedim cok etkilenmistim. Ve benim catal fobim vardi o gune kadar hic doktora bile gitmemistim sirf catala cikmamak icin. İlk catala kurtajda ciktim doktorum erkek ve univ hastanesi oldugu icin bir suru asistanla birlikte girdik kurtaja. Cok kotuydu ciddenHemde cok ağır. Kurtajdan sonra ilişkiye bile giremedim epey zaten hamile kaldığım ayda sadece yumurtlama günlerini degerlendirmistik. Hatta doğumu aynı o çatala çıkıp nasıl yapacam diye düşünüyordm bn. Ama sezeryan dedi geneki yoksa korkudan doguramazdm.
Boşver kuzum Rabbim br daha yasatmasn yeter geçti çok şükür. Tek sorun işte hala ilişkiden ve vajinal muayeneden korkuyorum oVay şerefsiz ya! Yemin ederim böyle doktorlara yaptiklari ayni seyi yapcan anlayacaklar! Nasil sinirlerim bozuldu simdi ya
Boşver kuzum Rabbim br daha yasatmasn yeter geçti çok şükür. Tek sorun işte hala ilişkiden ve vajinal muayeneden korkuyorum oVay şerefsiz ya! Yemin ederim böyle doktorlara yaptiklari ayni seyi yapcan anlayacaklar! Nasil sinirlerim bozuldu simdi ya
Bu arada tansiyonu düşük olan kimdi? Bugün benim de düşük çıktı. Her zaman 11-7 olurdu. Bugün 9.5-5.5. Doktor dedi ki yüksek tansiyon tehlikeli. Düşük olmasının bir sakıncası yokmuş. Toplamda 4.5 kilo aldım. Sınırdaymışım. Tuzu, ekmeği, makarna ve pilavı azalt dedi.
Bnde ilk onda çıkmıştım. Ondan sonra fakülteye genetik tahliller için gittiğimde smearda almışlardı rahim ağzı ölçümü faln herşeye bakmislardi onda bile zorla çıkardı kadın bunu yapmak zorundayız dedi doktor da biraz sinirlendi ohoo işimiz var senle biraz sakin ol dedi..Ben genel anestezi ile kurtaj oldugum halde 2,5 ay iliskiye giremedim cok etkilenmistim. Ve benim catal fobim vardi o gune kadar hic doktora bile gitmemistim sirf catala cikmamak icin. İlk catala kurtajda ciktim doktorum erkek ve univ hastanesi oldugu icin bir suru asistanla birlikte girdik kurtaja. Cok kotuydu cidden
Boşver kuzum Rabbim br daha yasatmasn yeter geçti çok şükür. Tek sorun işte hala ilişkiden ve vajinal muayeneden korkuyorum o
Hangisidir Allah bilir fakülte de de öyle canlı yapıyorlar kurtaj bitip yatağa geçince iğne yapıyorlar ağır bir ağrı kesici geneki onu yaptılar kurtaj ne kadr sürdü bilmiyorum bna çok uzun geldi ama 20 dk daha ağrı çektim ondn sonra geçti.
Geride biraktm gitti zaten yapacak başka hc birşey yok kendimi zamanla alıştırmam lazm .. Allah kimseye yaşatmasın öyle bir şeyiTabi canim normal yani buyuk bi tramva cunku... kendini rahatlatmaya calis canim benim zor tabi ama yine de geride birakabilmek en iyisi olur senin icin. Kiyamam ya
Yer ayağının altından çekiliyor ya ck kotuuuDun ben yazmistim canim. 7-8 lerde geziyo buyuk tansiyonum bu ara. Doktor da bana oyle dedi ama dusuk tansiyon da cok zor ya
Burda devlet hastanesinde hep öyle yapiyorlarms komsumda oldu tedaviyle hamile kalmıştı ona rağmen bnm gbi kurtajdan sonra baya br kendimi toparlayana kadr bebek fikrini çıkardım aklımdan çok ağır birşey diyordu oda. Bn kurtaj olduğum gün hem o bebeği kaybetme psikolojisi hem o acı çok kötü idi eşim böyle olacağını bilsem kaç para olursa olsun özele gotururdm dedi ama nerden bilelim cahillik bizde saniyorz uyutacaklar.
Geride biraktm gitti zaten yapacak başka hc birşey yok kendimi zamanla alıştırmam lazm .. Allah kimseye yaşatmasın öyle bir şeyi
Kesinlikle. Bu zamna kadr yaşadığım yine brsey olursa psikolojisi bir çokta bu kurtaj mevzundan. Bebeğine birsy olmasi o kadr agirken kurtaji bilmek çok daha zor yanı. Ama bu zamandan sonra brsey olursada doğum yaptırıyorlar degilmi oda çok zorVala bende kurtaja bir dogum parasi vermistim. Esime istersen devlete gidelim cok fazla dedim duymayayim
Dedi simdi dusunuyorum iyi ki gitmemisiz benim salak kafama uyup
Kesinlikle. Bu zamna kadr yaşadığım yine brsey olursa psikolojisi bir çokta bu kurtaj mevzundan. Bebeğine birsy olmasi o kadr agirken kurtaji bilmek çok daha zor yanı. Ama bu zamandan sonra brsey olursada doğum yaptırıyorlar degilmi oda çok zor
Sna ne yaptılar peki kurtaj olmadn mi??Çok üzüldüm o şekilde olmasına.. ama insanın başına gelmeden bilemiyor tabi ne nedir.. bende sancı ile gittim hastaneye ve devlete mecburen gitmistim..ama cok sukur benm oyle olmadı..tamamen uyuttular.simdi seni duyunca şanslı hissettm kendimi..rabbim kimseye yaşatmasın cok zordur cidden..4 aylık bebek küçüktür daha kuretaj yaparlar diye sanıyorum
Yanlış anladım sanırım canm bn . 16.haftadan sonra doğum yaptırıyorlar ardından kurtaj yapıyorlar diye biliyorum ama emin değilim. Sizin ora iyimis valla bizim devlet hastanesinde hiç duymadım öyle uyutulanÇok üzüldüm o şekilde olmasına.. ama insanın başına gelmeden bilemiyor tabi ne nedir.. bende sancı ile gittim hastaneye ve devlete mecburen gitmistim..ama cok sukur benm oyle olmadı..tamamen uyuttular.simdi seni duyunca şanslı hissettm kendimi..rabbim kimseye yaşatmasın cok zordur cidden..4 aylık bebek küçüktür daha kuretaj yaparlar diye sanıyorum
Kırkı çıkana kadar beraber olunmaz diye biliyorum bizde öyle yapmıştıkson 3 ay iliskiye girenlerde varmis sikinti yasamamislar hic gebeligin durumuna gore degisiyor sanirim dogumdan sonrada yaklasik bir ay beklemek gerekiyormus
Sna ne yaptılar peki kurtaj olmadn mi??
Yanlış anladım sanırım canm bn . 16.haftadan sonra doğum yaptırıyorlar ardından kurtaj yapıyorlar diye biliyorum ama emin değilim. Sizin ora iyimis valla bizim devlet hastanesinde hiç duymadım öyle uyutulan
O belli olmaz. Sen ölçtürmüyor musun doktora gidince?Bn hamile değilken 8 9 faln çıkıyordu en yüksek 10u gorduk o zamn şimdi dustugnde çok daha dusuktr demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?