2017 EKİM Anne adayları

Ben genel anestezi ile kurtaj oldugum halde 2,5 ay iliskiye giremedim cok etkilenmistim. Ve benim catal fobim vardi o gune kadar hic doktora bile gitmemistim sirf catala cikmamak icin. İlk catala kurtajda ciktim doktorum erkek ve univ hastanesi oldugu icin bir suru asistanla birlikte girdik kurtaja. Cok kotuydu cidden

Vay şerefsiz ya! Yemin ederim böyle doktorlara yaptiklari ayni seyi yapcan anlayacaklar! Nasil sinirlerim bozuldu simdi ya
Boşver kuzum Rabbim br daha yasatmasn yeter geçti çok şükür. Tek sorun işte hala ilişkiden ve vajinal muayeneden korkuyorum o

Dun ben yazmistim canim. 7-8 lerde geziyo buyuk tansiyonum bu ara. Doktor da bana oyle dedi ama dusuk tansiyon da cok zor ya

Bnde ilk onda çıkmıştım. Ondan sonra fakülteye genetik tahliller için gittiğimde smearda almışlardı rahim ağzı ölçümü faln herşeye bakmislardi onda bile zorla çıkardı kadın bunu yapmak zorundayız dedi doktor da biraz sinirlendi ohoo işimiz var senle biraz sakin ol dedi..

Boşver kuzum Rabbim br daha yasatmasn yeter geçti çok şükür. Tek sorun işte hala ilişkiden ve vajinal muayeneden korkuyorum o

Tabi canim normal yani buyuk bi tramva cunku... kendini rahatlatmaya calis canim benim zor tabi ama yine de geride birakabilmek en iyisi olur senin icin. Kiyamam ya

Rabbim bidaha yasatmasin insallah

Tabi canim normal yani buyuk bi tramva cunku... kendini rahatlatmaya calis canim benim zor tabi ama yine de geride birakabilmek en iyisi olur senin icin. Kiyamam ya
Geride biraktm gitti zaten yapacak başka hc birşey yok kendimi zamanla alıştırmam lazm .. Allah kimseye yaşatmasın öyle bir şeyi

Vala bende kurtaja bir dogum parasi vermistim. Esime istersen devlete gidelim cok fazla dedim duymayayim
Dedi simdi dusunuyorum iyi ki gitmemisiz benim salak kafama uyup

Vala bende kurtaja bir dogum parasi vermistim. Esime istersen devlete gidelim cok fazla dedim duymayayim
Dedi simdi dusunuyorum iyi ki gitmemisiz benim salak kafama uyup
Kesinlikle. Bu zamna kadr yaşadığım yine brsey olursa psikolojisi bir çokta bu kurtaj mevzundan. Bebeğine birsy olmasi o kadr agirken kurtaji bilmek çok daha zor yanı. Ama bu zamandan sonra brsey olursada doğum yaptırıyorlar degilmi oda çok zor

Çok üzüldüm o şekilde olmasına.. ama insanın başına gelmeden bilemiyor tabi ne nedir.. bende sancı ile gittim hastaneye ve devlete mecburen gitmistim..ama cok sukur benm oyle olmadı..tamamen uyuttular.simdi seni duyunca şanslı hissettm kendimi..rabbim kimseye yaşatmasın cok zordur cidden..4 aylık bebek küçüktür daha kuretaj yaparlar diye sanıyorum

Sna ne yaptılar peki kurtaj olmadn mi??

Yanlış anladım sanırım canm bn . 16.haftadan sonra doğum yaptırıyorlar ardından kurtaj yapıyorlar diye biliyorum ama emin değilim. Sizin ora iyimis valla bizim devlet hastanesinde hiç duymadım öyle uyutulan

Sna ne yaptılar peki kurtaj olmadn mi??

Ben açıkçası bebegn öldüğüne inanamadım.. kanamam ve aşırı sancım başladı.. direk acile gittim baktı dr direk kürtaj dedi.. ama bi süre beklettiler o sıra kötüydü benm icin..hem sancı çektim hem bir cok kan parçası düşürdüm elim büyüklüğünde hemde..hatta kese gibi birsey bile dusurdum patoloji icin aldilar..sonra uyutup kurtaja aldılar beni.. tamamen uyutuldum bende yani.. ama sancı kısmı zordu benm içinde..

Yanlış anladım sanırım canm bn . 16.haftadan sonra doğum yaptırıyorlar ardından kurtaj yapıyorlar diye biliyorum ama emin değilim. Sizin ora iyimis valla bizim devlet hastanesinde hiç duymadım öyle uyutulan

Bende emin degilim o konuda belki de dedigin gibi ilacla düşürüp kurtaj ediolardir..allah kimseye yasatmasn hepimiz sağlıkla kucağımza alalm

Güzel annisler ya ben bu bebek arabasını beğendim.. biliyorum erken ama şimdiden bakıyorum ben..sizce nasıl? Kullanan bilen duyan var mı acaba..bde fiyati 1000 civarı pahalı mıdır sizce ?

Eklentiler

• images (21).webp
    17 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…