2017 EKİM Anne adayları

Boyle ana olmaz olsun

Dedikleri doğru olabilir ama katılmıyorum..kimse 24 saat yatmak istemez..kimse bebeğime bsey olur mu aman suna dikkat ediim buna dikkat ediim diye bosuna evham etmez..benm ablam börek açtı iste clsti herseyi yapti ama saglkliydi..bi düşük yapms biri olarak evet gerekirse camdan gibi görüyorum kendimi.. he evet bu kadar dikkat ediyoruz diye bsey olmayacak demek mi tabi ki hayır.. ama ben elimden geleni yaptım rabbimin takdiri buymuş derim.. herkes kendine göre konuşuyor keşke herkesin öyle rahat hamileligi olsa.. pimpirikli bir anne olabilirim ama mutluyum hayatı kendime zehir etmiyorum dediği gibi.. katlmiorm bu bayana

Bazı kısımlarda hak veriyorum çocuk oldu diye eve tikilan çocuğuna toprak bile gostermeyen insanlara bnde gıcık olurm açıkçası ama hamilelik kısmı kesinlikle çok yanlış konuşmuş riskli br gebelik te o sporları faln yapamazsın yani . Brde dogumdada simartilmayacaksak ne zamn simartilacaz yaw ne guzl işte br yanda anam br yanda kocam br yanda bebem :))) ayy ne simaririm amaaaa

Son düzenleme:
Ben gene iim de valla kocama acıyorum sana öle demisse bekle o zaman sen bencede.. brz daha büyüsün de sorarsın olmadı.. bebisler ii olsun da bizm icin sknti olmaz naslsa..
Aynen kuzum beklicem ya skinti yok benim icin :))
sevişmek hayaldii çok güzel yaa yazık adamlara bari su 2. Tremesterde biraz gönülleri olsun son aylar zaten olamayacak sor doktoruna sen
:) Diger kontrolumde sorarim o zaman 20 haftalik olcak ins. Bakalim ne dicek dr.

Ben yaziya katiliyorum kesinlikle soyleki mesela benim.bu hassas durumum olmasaydi bende aynen gezmeme yuruyusume calismama ev isine vs devam ederdim illaki yorulurdum ama birakmazdim biz hamileyiz hasta degiliz buna her zaman katiliyorum. Fakat iste bazen bazi seyler dusundugun gibi gitmiyor yatman gerekiyor dinlenmem gerekiyor tabir ettigi gibi camdanmissin gibi davranman gerekiyor. Ama onun disinda ister kzim olsun ister oglum farketmez oyke prens prenses olmicaklar mucadeleci kendi islerini kendi goren bir birey olacaklar ins.

Hamilelik kısmı dışında hepsine katılıyorum . Zaten riskli olmasa kimse evde tikilip yatmaz surekli ki çıkar gezer yani . . Yok gerçekte varsa halı olup bn hamileym iş yapamam triplerinde olan hamileler oda abartı yani :)

Bencede böyle geçmez demi kedinin cigere baktığı gbi bakıyor kocam bna

Hahaha valla aynen öyle smdi olmasa illa ki kaza olacak yani en iisi drlar izin versin bizde rahat edelim yaw yazı hakkında da söylediklerine katılıyorum. Tabi cocuklar rahat buyucek toprakta oynasin dussun kalksin.. rabbim hayırlısı ile o günleri görmeyi nasip etsin dogum da zor valla bacım bence premses olmayı hakediyorz o kokos seyleri hep alıcam valla

Ayrıntılı için çok erken değil mi? En ideali 20.haftadan sonra deniyor diye biliyorum
Cnm bnm durumum farklı ya tahlil sonuçlarım kötü gelmişti amniyosentez ihtimalim var hala ondan erken alınacak 18 22 hafta arası. Benim aslında sata gore zaten 18 haftalik şimdi.

Bnde alicam canm en doğal hakkımız :))) o günleri görelim inslh

Ah alsam paylasacamda daha birşey almadm eşime kalırsa acele ediyorum haziran ayında yaparmisiz hepsini ama bn br anda hepsini almak istemiyorum yavaş yavaş almak istiyorum anlamiyo beni

Erkkler hep mi aynı olur yaa.. benim ki de öyle diyor.. sanki ne alcaz ki diyor alıp çıkarmışız.. ona bırakma niyetim yok .. cinsiyeti bekliyorum.. bir de benim bulunduğum il de çok birsey yoktur diye van a gitme planım var.. ramazan sonrasına kalacak büyük parçalar

Ah alsam paylasacamda daha birşey almadm eşime kalırsa acele ediyorum haziran ayında yaparmisiz hepsini ama bn br anda hepsini almak istemiyorum yavaş yavaş almak istiyorum anlamiyo beni

Sende kesinleştr canım cinsiyeti.. seninki şüpheli birazcık ama unisex birşeyler şimdiden alabilirsin tabi..

Benm hepsi ramazanliktn sonraya kalacak suan zaten çocuk görmeye gidicez altın aldı faln elbistana gidicez o yüzden bu ay brsey alamayz sonrada ramazanlik gelir bayramdan sonra aliriz . Aslında alacak brsy yok öyle de beşik araba ana kucağı bz almicaz geride ne kalıyor ki bunu aspiratörü vs de internetten sipariş etcem . Kıyafet kısmı var birde kumaş faln alicam oyun minderi yapıcam kendim onları alıp yapsaydim karnim iyice büyümeden.

Korkma uzun zamandir olmadiginiz icin oluyor o agri bendede oldu, bir kaz kez daha birlikte olunca alisiyor rahim agrin olmuyor.

Büyük eşyaları halletmişsin o güzel valla.. karnin cok buyumeden yap bence de tam zamanlari 7nci ay artik zorlamaya baslar saniyorim..mobilya benim kendi annem alacak adetmis.. araba puset falan biz alacağız..kiyafet biraz da.. kış bebegi diye tulum falan lazim oluyormus onlardan.. biberon emzik avent alcam.. hastane çıkışı 2 tane.. birini intden buldum cok guzel ordan alcam..kendim icin ic camasiridir geceliktir gogus kalkanı bu tarz seyler.. bebegin de gene bseyleri cikar ufak tefek onlar iste.. liste artıyor gittikçe :)

Kirmizi yaa bu ayrintili stresi cidden fenaymis suflesutlac kafasina büründum çok burugum ya bir atlatsak şunu

Sende kesinleştr canım cinsiyeti.. seninki şüpheli birazcık ama unisex birşeyler şimdiden alabilirsin tabi..
Bna hareketlerini aşağıda hissediyorsan kızdır dediler bnde aşağıda hissediyorum ama karnim sivri biri erkek diyor biri kız bakalm nne olacak benm bebeğin sonu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…