2017 EKİM Anne adayları

Evim büyük park yatak sıkıntı olmaz da biraz kokos biriyim sanırım tipini bir türlü sevemedim.. galiba o sepetlerden alcam ya sonunda.. tekerlekli oluyor saga sola cekerim artık yanmda olsun diye..

Ayy bir hafta ne ki hemen geçer valla birsey kalmamış o zaman
Geçecek inslh :).

Aman yapmasn hiç hevesli değilim valla düşünceli br kadın olsa yapar ogluda sevinirdi ama hep kendini ve cebini dusunur . Bnle zaten konuşmuyor :) hepimiz çok çok iyi buyumedik zaten ya ablamn küçülmusleriylr faln büyümüsmdur iyi olsunlar terbiye edebilelm yeter 3 kat elbisesi olucada aynı br dolap olunca da bn çok takmam öyle şeyleri varsa alırsın yoksa alamazsn fazla fazla alıp israfada gerek yok

Aynen öyle kıyafet malzeme bunlar birsey değil.. sağlıklı olsunlar da.. e herkes ana olamiyor iste..tanımıyorum elbette ama insan evladı torunu icin nasil hic heveslenmez aklım almıyor cidden.. amaaan neyse sizin havanız iyi olsun aileniz bir olsun evladnz saglkli olsun dha n ister ki insan

Evim büyük park yatak sıkıntı olmaz da biraz kokos biriyim sanırım tipini bir türlü sevemedim.. galiba o sepetlerden alcam ya sonunda.. tekerlekli oluyor saga sola cekerim artık yanmda olsun diye..
Bnde sevmiyorum o park yatakları ya . Sepetlere bak sen bn anne yani arıyorum :) bunun gbi

Eklentiler

• Screenshot_20170420-212629~2.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 50
Amin canm :) Allah yardm etsn o kadrda değerleri oluyor işte . Bugn bna yarn sna

Bnde sevmiyorum o park yatakları ya . Sepetlere bak sen bn anne yani arıyorum :) bunun gbi
Amin canm :) Allah yardm etsn o kadrda değerleri oluyor işte . Bugn bna yarn sna

Tabi cnm gördüğün deger kadar değer verirsin karşındakine de.. boşver beşiği gelince bende bunlara bakmıştım beğendim bende guzel bence kullanışlı görünüyor yanina da alabiliyorsun odaya falan gidince mesela.. uyurken takip etmek de kolay olur.. chicco next2 me vardi ona baktm bayldm ozellerine ama brz pahaliydi ackcasi..1100 civarydi.. cok da para baylmamak lazm n kdr kullanabilecek ki bunları sonucta..

Canım bir hafta daha bekleyip 20+6 da gitmen daha uygun olur doktorunlada bir konuş istersen..Ben doktorumla konuştum 21+3 de gideceğim...

Özellikli ama çok pahalı canm ya zaten beşiği olucak. 350 tlye de var onlardan baktiysan onlar yeterli bence :) bnm kafam çok karışık zaten eger yatak odasına koyarsam beşiğini hiç almam bunu yatak odasına koymazsam alicam sadece :) aslında iki beşik hc içime sinmiyor ya bnce br bebeğin tek yatağı olmalı onda uyumali inslh evi degistiririzde sadece tek yatağı olur onda uyur yavrum.

Ben tam hazirim dedim adam yamuldu ya! Biz caaaanim 2. Trimesteri adamin ayagina telef edecez bu gidisle:)

İnternete koyulan su resimlerin suratindaki cupcake:)
Aha buna bittim:)

Kirmizi yaa bu ayrintili stresi cidden fenaymis @suflesutlac kafasina büründum çok burugum ya bir atlatsak şunu

Yapmayin arkadasim yapmayin kotuyu cagirmayin

Bna hareketlerini aşağıda hissediyorsan kızdır dediler bnde aşağıda hissediyorum ama karnim sivri biri erkek diyor biri kız bakalm nne olacak benm bebeğin sonu :)

Bende cok asagida hissediyoruk bi de doktor daha yukarda bakiyo ultrason cihaziyla ama ben baya baya tuylerin oralara yakin buluyorum kalp sesini...

@Cardialgia sen nerelerde buluyosun kalp sesini benimki mi cok asagida acaba?

Bence de tek yatak mantıklı.. ben sepet yerine bakmıştım ama snra sepette karar kıldım gibi.. sepet olcak bi de kendi odası iste yeter herlde bana.. besigi yatak odana sığıyorsa onu kullan zaten bidha buna n gerek vr ki anlamadm ?

Valla telef oldu :) :) o resim olayına gıcık oluyorum her çocuğunun suratinda var . Hayır atma bebeğinin fotosunu yda onu koyma suratına. . Gormemis insan diyorum bn buna kim ne derse desin bnde sevmiyorum bu olayi

Sigmiyor işte çok tikis tikis oluyor oda ona rağmen koyabilibirm ama . Dua ette evi değiştirelim daha mutlu olucam bn öyle

Ya kızlar bşy sorucam komik gelebilir ama bizim bağrsaklarımız nerede acana şuan fikri olan varmı neden derseniz ben bebeği göbek deliğimin çevresinde bi yarım saattir hissediyorum öncesinde tatlı yedim bilerek hani yanılıyormuyum gaz mı acaba dedm sonra dedim ki göbek deliğimin ordamı ki bağırcaklar uff saçmaladım mı

Eklentiler

• IMG_1995.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 46

Ya bukadarını bende biliyorum canım o kadarda değil:) hamilelikte organlar yerdeğiştirir ya o yüzden sormuştum neyse

Canim göbek deligimin yaninda, doktor a iyi baktim göbek deligimin yanindan bakti hep oda bide cevresinde dolaştirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…