- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.841
Bebeğe bir zararı yok yaziyo ama internette bilmiyorum bnde kararsızm erger şeker olursada sıkıntı yani o yüzden yaptirsam mi diyorm . Ablamdada cikmista ondan birazda yoksa bizde zaten şeker hastalığı yok aile genelinde bn de zayifim yoktr büyük ihtimal ama ablam gbi istisna olmak istemiyorum ve bebeği de fazla kilolu suan kilo almaması gerek işte şeker olanlarda bebek fazla kilo alıyormuş. Ve şeker kontrol altına alınmazsa doğduktan sonra saraa nöbetleri gecirebilirms bebek işte bunları düşünüyorm şeker yüklemesi bna zarar verir ama şeker varsa bebek etkilenir bna olsnda ona birşey olmasınInsallah canimcim. Hayirlisiyla hepimiz tertemiz atlatsaydik... şeker yüklemesini aslinda yaptirmak istemiyorum cunku bi suru yerde zararlarindan bahsediyo. Onca sekeri bebege vermek anlamsiz geliyo bana. Zaten surekli aclik ve tokluk sekerimi ölçüyorum annemde. Yine de ayrintiliya gittigim doktora da bir sorcam fikir edincem ama cok buyuk ihtimalle yaptirmiicam ben.
Bence de ya haklisin. Ben 26 mayista gideyim ya en güzeli. Hem daha cok sinir stres de yapmamis olurum
dr yyasak vs demediyse bisey olmaz ya sadece normaldeki gibi yapilmiyor bildigim daha nazik :))Dün gece gene rüyalaniyordumsonra sabah duramadk kendimize hakim olamadık ilişki oldu suandada adet sancısı gbi agrilarm var hafif hafif ilişkiye girdiğimzdenmi acaba kızlar ? Evham yapmk istemiyorum hareket ediyor ama ağrı yinede endiselendiriyo..
Bende de var o yukselis :) yukardan bakinca sol taraf cikintili :)Kizlar iki gündür sol tarafimda boyle sanki kabarma gibi bi his oluyor sanki yukselen bisiy gibi ayy degisik bi his bu ne ?
Dün gece gene rüyalaniyordumsonra sabah duramadk kendimize hakim olamadık ilişki oldu suandada adet sancısı gbi agrilarm var hafif hafif ilişkiye girdiğimzdenmi acaba kızlar ? Evham yapmk istemiyorum hareket ediyor ama ağrı yinede endiselendiriyo..
Bebişindir kiz nolcak
Iliski sonrasi mi kanaman oldu canim benim 6 haftalikkeen ilk kanama oldu ondan beri hic yapamadik daha 4 kere daha kanama olunca drm direk yasak dedi ne zamana kadr bilmyorum bakalimIliski yasağın yoksa eğer bir şey olmamıştır Biz biraz psikolojik olarak da etkileniyoruz herhalde psikolojik olarak da ağrı hissediyor olabilirsin yani kanama olmadığı sürece sıkıntı yok Valla ben bir kere kanama geçirdim Ondan sonra daha hiç yanaşma dım böyle nasıl gidecek bilmiyorumkorkuyorum yaw
Ayyy gel bi sarılalımBende de var o yukselis :) yukardan bakinca sol taraf cikintili :)
Iliski sonrasi mi kanaman oldu canim benim 6 haftalikkeen ilk kanama oldu ondan beri hic yapamadik daha 4 kere daha kanama olunca drm direk yasak dedi ne zamana kadr bilmyorum bakalim
Sen hep pozitif dusunun diye bize kizmaz misin yahu? Ne oluyor simdi sana?
Kuzu dikkat et hemen bisey olmaz oyle de alah korusun dikkatsizligimiz cok agir bedelleri olabilir
Sana kabaran bisey var msspinkie:)
Kiz koltuktan dustum gulerken o nasi bi tarif:)
Ayyy gel bi sarılalımsol bi değişik gibi bende :)
dogrudur canim ben sormuyorum dr.a 2 3 kere yasak deyince gerek yok :)) ama sen de skinti yoksa sor tabi canim nie bosa vakit gecirceksinAslında ilişki sonrası olmadı hemen.. bir kaç hafta sonra oldu.. dr ilk muanemde iliskiyi sordu bir kere oldu dedim yasak artık dedi.. o zmndan beri daha da olmadı.. dr a da dha soramadm yarn sorcam artk.. tmm desede insan tedirgin oluyor valla..
B Biravucmutluluksuflesutlac kirmizigitar insallah bisey olmaz canlar ya iste benim hassas ya malum biraz ondan cok korktum gene kanama vs yasarim diye simdi full yatiyorum ayaklari diktim.
Allahım korusun canm . :) Uzan dinlen sen.dr yyasak vs demediyse bisey olmaz ya sadece normaldeki gibi yapilmiyor bildigim daha nazik :))
Valla bende esimi cok ozledim ama bize yasak maalesef( sizi okudukca mutlu oluyorum aahahaha :)
Ay masallah :))) neyse ben su 20 haftayi atlatem de oyle sorem bari cocuk iyice bi buyusun... artik sey diyorum esime sevismek neydii ??? Sevismekk emekti sevismek iyilikti sevismek hayaldii diyo o da :))Allahım korusun canm . :) Uzan dinlen sen.
Valla yasak varsada bz kaldirdikilk hamile kaldigimda demişti 14.haftaya kadar yasak diye sonra 2 3 kere daha dedi kontrollerde girmeyn diye ama 15.haftada gittiğimde girmeyin de demedi serbest de demedi bz kendi kafamızda girdik 3 oldu bu 3 haftadır . Özledik valla haa bu gittiğimde sorsam mi acaba?
Kanama ilişkiden sonra mı oldu ki ?Iliski yasağın yoksa eğer bir şey olmamıştır Biz biraz psikolojik olarak da etkileniyoruz herhalde psikolojik olarak da ağrı hissediyor olabilirsin yani kanama olmadığı sürece sıkıntı yok Valla ben bir kere kanama geçirdim Ondan sonra daha hiç yanaşma dım böyle nasıl gidecek bilmiyorumkorkuyorum yaw
sarilalim bebisim :))
dogrudur canim ben sormuyorum dr.a 2 3 kere yasak deyince gerek yok :)) ama sen de skinti yoksa sor tabi canim nie bosa vakit gecirceksin
Ay masallah :))) neyse ben su 20 haftayi atlatem de oyle sorem bari cocuk iyice bi buyusun... artik sey diyorum esime sevismek neydii ??? Sevismekk emekti sevismek iyilikti sevismek hayaldii diyo o da :))
Kanama ilişkiden sonra mı oldu ki ?
Yasak var mı yok mu bilmiyoruz canm 14.haftaya kadr yasaktı normalde sonra yasakta demedi serbestte bz kendimiz kaldirdik 3 haftadır haftada br kere girmisiz valla :) adam umsuruk oldu bnde aşağı degi ruyalaniyorm dusun :)
Size yasak vermiş canm yapmayın. Bnde soracam da utaniyom :) eşim hele hc sormaz kendide bise demiyor bakalm ne olacakHemen iliski sonrası olmadı bir hafta sonra oldu.. ama dr kontrolde direk onu sordu..bnde bir kere oldu dedim o da yasak dedi.. zaman da vermedi.. bizde korkudan daha yapmadk vallayrn kontrol var sorucam bakalm yeter herlde artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?