2017 EKİM Anne adayları

Sacmalamadin canim bebegin o Masallah :)

Ay gaz mı bebek mi anlayamadım :)) bu saçmalama ; Gazdır o Gazdır diyen çok bilmişlerin eseriydi

Hayir bebek o Doktorum da onayladi o hareketliligi. Hamile kalmadan önce öyle gaz sancisimi vardi :)

Yine olacak iyi takip et annesi onu :)

İyi ki varsın (içimden geldi) Cardialgia

Sende iyi ki varsin canim benim...
Rabbim hepimize evlatlarimizla güzel günler göstersin inşaAllah Aminnnn.

Yok yavrum asla oralarda degil. O kadar asagida ki... hareketlerini de orda asagida hissediyorum zaten... tuylerin bitiminin hemen uzerinde

Acaba keseye göre bebegin yeri degisiyormu herkeste.

Bende hep dedigim yerde hissediyorum ve duyuyorum. Bence sen doktorundan iyice ögren, belkide büyüdü ya dolaniyor sana da orada denk geliyor.

Amin canım hepimiz için hayırlı güzel bebişlerimizle geçirceğimiz dopdolu günlerimiz olsun inşallah Aminn

Acaba keseye göre bebegin yeri degisiyormu herkeste.

Bende hep dedigim yerde hissediyorum ve duyuyorum. Bence sen doktorundan iyice ögren, belkide büyüdü ya dolaniyor sana da orada denk geliyor.
İki gundur duyuyorum kalp sesini zaten iki gundur ayni bolgede buluyorum. Ayaklari solda basi sagda yuksek ihtimalle...

Cuma gittigimde yeri nerde diye sorucam merak ettim iyice....

İki gundur duyuyorum kalp sesini zaten iki gundur ayni bolgede buluyorum. Ayaklari solda basi sagda yuksek ihtimalle...

Cuma gittigimde yeri nerde diye sorucam merak ettim iyice....

Evet ögren bunu, kalbini duymanada çok sevindim :)

Ama aklina birsey getirme herkesin bir olmuyordur. Masallah kocaman delikanli oldu artik o anasi :)

Ayrintilidan da günmü alacaksin cuma günü?

Evet ögren bunu, kalbini duymanada çok sevindim :)

Ama aklina birsey getirme herkesin bir olmuyordur. Masallah kocaman delikanli oldu artik o anasi :)

Ayrintilidan da günmü alacaksin cuma günü?
Hic bilmiyorum doktorum yonlendirir beni. Herseyi o soyluyor zaten:) muhtemelen kan hapi yazacak. Saglik ocagina git ilk doz asini ol diyecek...

2 hafta sonraya ayrintili eandevunu al diyecrk:)

Doktorumun bi hastasiyla tanistim bu sitede benden 4 hafta buyuk:) onunla yazisiyoruz hep ona ne yaptiysa aynisini yapiyo bana da:) ona boyle yapmisti 18. Hafta kontrolunde:₺

Aaa şansa bak, gerci iyi bir doktor dedin vardir mutlaka heryerde hastasi :)

Yine gecemi gideceksin romantik doktoruna

Kan hapini iciyorum ben doktorum erken yazdi ama iyi oldu demirim düşükmüş biraz.

Sana da iyi gelir enerji verir, yoruluyorsun.

Hehehhe ayol benim dogum bile gece olacak:) tenhalarda menhalarda:)

http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/12/18-haftalik-gebelik-hamilelik-goruntusu.html?m=1

Bak burdan bebegin yerine bakiyorum. Kalp sesini duydugum yer cok farkli degil sirt acisina bakarsak asagi yukari dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…