- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.921
Ya kızlar bşy sorucam komik gelebilir ama bizim bağrsaklarımız nerede acana şuan fikri olan varmıneden derseniz ben bebeği göbek deliğimin çevresinde bi yarım saattir hissediyorum öncesinde tatlı yedim bilerek hani yanılıyormuyum gaz mı acaba dedm sonra dedim ki göbek deliğimin ordamı ki bağırcaklar uff saçmaladım mı
Sacmalamadin canim bebegin o Masallah :)
Hayir ihtimal yok kalp sesini duyduguma cok eminimkirmizigitar bence senin de yukarda senin alet yaniltiyor seni. Doktorun baktigi yer dogru. Haftan buyuk asagida olmaz artik.
O bebek bence canm ya böyle kabar kabar gbi demi :)Ya bukadarını bende biliyorum canım o kadarda değil:) hamilelikte organlar yerdeğiştirir ya o yüzden sormuştum neyse
Ay gaz mı bebek mi anlayamadım :)) bu saçmalama ; Gazdır o Gazdır diyen çok bilmişlerin eseriydi
Yok yavrum asla oralarda degil. O kadar asagida ki... hareketlerini de orda asagida hissediyorum zaten... tuylerin bitiminin hemen uzerindeCanim göbek deligimin yaninda, doktor a iyi baktim göbek deligimin yanindan bakti hep oda bide cevresinde dolaştirdi.
O bebek bence canm ya böyle kabar kabar gbi demi :)
Doktorunda oradanmi bakiyor?Hayir ihtimal yok kalp sesini duyduguma cok eminim
Yok yavrum asla oralarda degil. O kadar asagida ki... hareketlerini de orda asagida hissediyorum zaten... tuylerin bitiminin hemen uzerinde
Hayir bebek o Doktorum da onayladi o hareketliligi. Hamile kalmadan önce öyle gaz sancisimi vardi :)
Yine olacak iyi takip et annesi onu :)
Sende iyi ki varsin canim benim...
Rabbim hepimize evlatlarimizla güzel günler göstersin inşaAllah Aminnnn.
İki gundur duyuyorum kalp sesini zaten iki gundur ayni bolgede buluyorum. Ayaklari solda basi sagda yuksek ihtimalle...Acaba keseye göre bebegin yeri degisiyormu herkeste.
Bende hep dedigim yerde hissediyorum ve duyuyorum. Bence sen doktorundan iyice ögren, belkide büyüdü ya dolaniyor sana da orada denk geliyor.
O bebegn canm elini koyunca durur :)))He aynen su kaynıyor gibi yada pıt pıt deyip kaçıyor gibi dolanıyo ama göbek deliği altı çevresi hemen , ama elimi koyunca duruyo anında
İki gundur duyuyorum kalp sesini zaten iki gundur ayni bolgede buluyorum. Ayaklari solda basi sagda yuksek ihtimalle...
Cuma gittigimde yeri nerde diye sorucam merak ettim iyice....
Naber kiz hic selam sabah yokO bebegn canm elini koyunca durur :)))
Hic bilmiyorum doktorum yonlendirir beni. Herseyi o soyluyor zaten:) muhtemelen kan hapi yazacak. Saglik ocagina git ilk doz asini ol diyecek...Evet ögren bunu, kalbini duymanada çok sevindim :)
Ama aklina birsey getirme herkesin bir olmuyordur. Masallah kocaman delikanli oldu artik o anasi :)
Ayrintilidan da günmü alacaksin cuma günü?
Hic bilmiyorum doktorum yonlendirir beni. Herseyi o soyluyor zaten:) muhtemelen kan hapi yazacak. Saglik ocagina git ilk doz asini ol diyecek...
2 hafta sonraya ayrintili eandevunu al diyecrk:)
Doktorumun bi hastasiyla tanistim bu sitede benden 4 hafta buyuk:) onunla yazisiyoruz hep ona ne yaptiysa aynisini yapiyo bana da:) ona boyle yapmisti 18. Hafta kontrolunde:₺
Aaa şansa bak, gerci iyi bir doktor dedin vardir mutlaka heryerde hastasi :)
Yine gecemi gideceksin romantik doktoruna
Kan hapini iciyorum ben doktorum erken yazdi ama iyi oldu demirim düşükmüş biraz.
Sana da iyi gelir enerji verir, yoruluyorsun.
Ultraparkdan aldım canımBen de denizli de yaşıyorum sen nerden randevu aldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?